Secondary Adv

KRISTI-P

 

Përshkrimi

Kristi Mermer ka nisur ne vitin 2005. Ne tregtojmë dhe përpunojmë mermer, granit, quartz, travertinë, onyx dhe porcelan. Materiali meret i gjithi në Verona, Itali dhe në Romë. 

 

Kristi Mermer bën Import dhe Export. Ne punojmë në të gjithë territorin shqiptar, duke realizuar punime dhe projekte të ndryshme me mermer, kuarc, porcelan etj. Ne punojmë me shumice dhe pakicë. Tek ne do gjeni llojet e ndryshme të mermereve dhe graniteve , më cilesorë në treg. Ne realizojme punime nga më të ndryshmet sipas dëshirës së klientit apo nëpërmjet bashkëpunimeve me zyrat e arkitekturës .

Çfarë ofron

Kristi Mermer prodhon fasada, dysheme, banko guzhine, oxhaqe, lavamane, varre, veshje banjo me pllake porcelani etj. Ne disponojme sasinë më të madhe të quartzit të SANTAMARGHERITA në tregun shqiptar.

 

Mermerin dhe granitin e marim nga MONDIALGRANIT S.P.A . Një pakicë të materialit të mermerti dhe granitit e marim dhe nga ANTOLINI. Materialin e travertinit e marim nga BTR TRADING SRL dhe porcelanin e marim nga MARAZZI .

Shërbime

Mermere, Granite, Onyx, Quartze, Porcelane, Travertina
Mermere, Granite, Onyx, Quartze, Porcelane, Travertina
Podhim mermeri dhe graniti
Podhim mermeri dhe graniti
Prerje mermeri sipas porosise
Prerje mermeri sipas porosise
Perpunim mermeri
Perpunim mermeri
Mermere me shumice dhe pakice
Mermere me shumice dhe pakice
Importe Exporte mermeri, graniti, quartzi, etj
Importe Exporte mermeri, graniti, quartzi, etj
Veshje dyshemeje me mermer
Veshje dyshemeje me mermer
Granite me porosi
Granite me porosi
Varre mermeri
Varre mermeri
Pllaka dekorative mermer, quartz sipas kerkeses
Pllaka dekorative mermer, quartz sipas kerkeses
Lavamane te realizuara me mermere te ndryshme
Lavamane te realizuara me mermere te ndryshme
Veshje fasade me travertine per biznese, zyra etj
Veshje fasade me travertine per biznese, zyra etj
Syprina lavamani me Quartz
Syprina lavamani me Quartz
Banko kuzhine me quartz
Banko kuzhine me quartz
Bango kuzhine me mermer
Bango kuzhine me mermer
Shtrime te brendshm me mermer
Shtrime te brendshm me mermer
Banaqe me Onyx per apartamente, lokale etj
Banaqe me Onyx per apartamente, lokale etj
Oxhaqe me mermer, me onyx, me travertine
Oxhaqe me mermer, me onyx, me travertine
Banaqe recepsioni per hotele, lokale me mermer,travertine, quartz etj
Banaqe recepsioni per hotele, lokale me mermer,travertine, quartz etj
Calacatta te ndryshme quartzi
Calacatta te ndryshme quartzi
Lastra te ndryshme me ngjyra te ndryshme
Lastra te ndryshme me ngjyra te ndryshme
 Veshje muri me pllaka porcelani
Veshje muri me pllaka porcelani
Veshje dhe banake kuzhine me Quartz Made in Italy
Veshje dhe banake kuzhine me Quartz Made in Italy
Shkalle travetin
Shkalle travetin
 Veshje tualeti me porcelan, quartz mermer etj
Veshje tualeti me porcelan, quartz mermer etj

Punë të kryera

Banak dhe veshje me Quartz Bronze, ishull me Onyx
Banak dhe veshje me Quartz Bronze, ishull me Onyx
Banak kuzhine dhe veshje me Quartz Vega
Banak kuzhine dhe veshje me Quartz Vega
Banak Kuzhine, Blloku i Ambasadave
Banak Kuzhine, Blloku i Ambasadave
Banak lokali tek Clubi i Partizanit me quartz
Banak lokali tek Clubi i Partizanit me quartz
Dhërmi, Vlorë, Albania Royal Blue Hotel
Dhërmi, Vlorë, Albania Royal Blue Hotel
Dizenjim tualeti
Dizenjim tualeti
Fasad e ventiluar, Tirane Allbania
Fasad e ventiluar, Tirane Allbania
Green Coast Resort and Residences
Green Coast Resort and Residences
Kalaja e Tiranes, Nostalgia Bar
Kalaja e Tiranes, Nostalgia Bar
Lavaman me quartz ‘VITTORIA WHITE’ made in italy
Lavaman me quartz ‘VITTORIA WHITE’ made in italy
Lavaman quartz
Lavaman quartz
Lokal, Himare
Lokal, Himare
Max Royal G Hotel dhe SPA
Max Royal G Hotel dhe SPA
Mono Restaurant Tirana, Albania
Mono Restaurant Tirana, Albania
Palace Hotel, Durres
Palace Hotel, Durres
Pogradec, Albania
Pogradec, Albania
Porosi 21 lavamane Quartz, Gjermani
Porosi 21 lavamane Quartz, Gjermani
Shkalle dhe veshje muri, Malaj transport
Shkalle dhe veshje muri, Malaj transport
Suprin lavamani me quartz VEGA
Suprin lavamani me quartz VEGA
Veshje banaku Onyx, Amara Hotel
Veshje banaku Onyx, Amara Hotel
Veshje banaku, Hotel Antalya
Veshje banaku, Hotel Antalya
Volto Villa
Volto Villa

Video