Secondary Adv

CNC TOOLS ALBANIA

 

Përshkrimi

Themeluar me synimin per te ofruar ne treg produktin me te mire dhe me te kerkuar duke ju pershtatur klienteve ne cmim dhe cilesi. Biznesi yne eshte themeluar ne baze te disa elementeve kryesore qe i ofron klienteve nje komoditet te larte dhe cilesore. Me nje personel me experience shume vjecare ne fushen e industrise mekanike. Ne ofrojme mallra te markave me te njohura ne bote: te reja dhe te perdorura.

Shitje veglash dhe pajisjesh induastriale - Vegla dhe pajisje per torno cnc, freza cnc.
Programime - Programime dhe kurse programimi per makineri cnc.
Asistence per perdorimin e veglave - Pjese e rendesishme eshte menyra e perdorimit te veglave qe arrin rendimentin maksimal te cilesise.

Shërbime

Disqe preres
Disqe preres
Divizor per freza
Divizor per freza
Filetues me freksion per trapan dhe me xhiro te kthyeshme
Filetues me freksion per trapan dhe me xhiro te kthyeshme
Freza Carbid
Freza Carbid
Freza me inserte
Freza me inserte
Inserte CBN
Inserte CBN
Inserte Cermet
Inserte Cermet
Inserte filetimi per torno me kontroll numerik ose manuale
Inserte filetimi per torno me kontroll numerik ose manuale
Inserte frezimi
Inserte frezimi
Inserte PCD
Inserte PCD
Inserte prerje
Inserte prerje
Inserte qeramike
Inserte qeramike
Inserte tornimi
Inserte tornimi
Instrumenta barrinimi
Instrumenta barrinimi
Kaliber elektornik dhe manual
Kaliber elektornik dhe manual
Kodula per mandrino
Kodula per mandrino
Komperatore
Komperatore
Kundramaja per torneri
Kundramaja per torneri
Mandrino freze ISO 30, ISO 40, ISO 50
Mandrino freze ISO 30, ISO 40, ISO 50
Mandrino per trapan
Mandrino per trapan
Mikrometra
Mikrometra
Morseta per frez cnc dhe manuale
Morseta per frez cnc dhe manuale
Nofulla per mandrino per torno
Nofulla per mandrino per torno
Punto Carbid
Punto Carbid
Punto me inserte
Punto me inserte
Punto per materiale te forta
Punto per materiale te forta
Punto shpimi HSS
Punto shpimi HSS
Punto zmusimi
Punto zmusimi
Sisteme kapje per bango
Sisteme kapje per bango
Skuader
Skuader
Suporte per torneri
Suporte per torneri
Tarrot torno
Tarrot torno
Thika me insert per torneri
Thika me insert per torneri
Vegla per torno cnc
Vegla per torno cnc
Vegla per torno manuale
Vegla per torno manuale

Video