Secondary Adv

KLIMATEKNIKA

 

Përshkrimi

Klimateknika General Albania është një kompani lider për sistemet më të avancuara të kondicionimit të ajrit, ngrohjes, ventilimit dhe prodhimin e aksesorëve të montimit. Klimateknika projekton, zbaton dhe mirëmban sisteme të klimatizimit dhe ngrohjes, në përputhje të plotë me standartet europiane dhe shqiptare për energjinë dhe mjedisin, duke importuar, përdorur dhe prodhuar pajisje kondicionimi, ventilimi, ngrohje dhe klimatizimi të cilësisë së lartë dhe të teknologjisë më të avancuar. Një energji konveniente dhe një ajer i kondicionuar në ditet e sotme luan një rol të rëndësishëm në të dy sferat, atë private dhe sektorin profesional. Një cilësi e lartë jetese mund të kombinohet tani me burimet ekonomike falë teknologjisë së fundit inverter e ofruar nga Klimateknika, ndërsa ambjente të këndshme në pune sigurojnë rritjen e produktivitetit nga ana e punonjësve. Misioni i Klimateknika eshte ti krijojë produkte të një teknologjie të lartë dhe konforte për një cilësi jetese sa më të mirë.

Çfarë ofron

Klimateknika General Albania ofron një tërheqje të teknologjisë më të avancuar dhe aplikimi i saj nga një staf tekniko- inxhinjerik i kualifikuar dhe me eksperiencë,i cili jep mundësinë të ofrojë në tregun shqiptar e më gjerë, sistemet më të avancuara të kondicionimit të ajrit, ngrohjes, ventilimit dhe prodhimit të aksesorëve të montimit. Klimateknika është distributore zyrtare për Shqipërinë e kompanisë Japoneze General, një emër i mirënjohur dhe lider në fushën e sistemeve të kondicionimit të ajrit për mjediset familjare, të punës dhe biznesit. Gjithashtu Klimateknika është distributor i produkteve Ideaclima dhe Casals. Fabrika e prodhimit të Klimateknies përbëhet nga këta sektorë:
a) Prodhim tuba ajri të galvanizuar
b) Prodhim grila ajri
c) Prodhim aksesorë kondicioneresh

Shërbime

Instalim sisteme aspirim kondicionimi
Instalim sisteme aspirim kondicionimi
Instalim sistemesh ngrohje ftohje
Instalim sistemesh ngrohje ftohje
Instalim te sistemeve te ftohjes
Instalim te sistemeve te ftohjes
Instalime sistemesh aspirimi
Instalime sistemesh aspirimi
Instalime te sistemeve te kondicionimit
Instalime te sistemeve te kondicionimit
Kondicioner per ambjente te brendshme
Kondicioner per ambjente te brendshme
Kondicioner shtepie
Kondicioner shtepie
Kondicioner tavanor kasete
Kondicioner tavanor kasete
Montim sistemesh kondicionimi
Montim sistemesh kondicionimi
Panele kontrolli inverter
Panele kontrolli inverter
Panele solare Calpak
Panele solare Calpak
Panele solare per ngrohje Calpak
Panele solare per ngrohje Calpak
Projektime per sisteme aspirimi
Projektime per sisteme aspirimi
Sistem klimatizimi ne seri
Sistem klimatizimi ne seri
Sistem kondicionimi per salla
Sistem kondicionimi per salla
Sistem per qarkullimin e ujit te ngrohte Calpak
Sistem per qarkullimin e ujit te ngrohte Calpak
Sisteme aspirimi per bare
Sisteme aspirimi per bare
Sisteme klimatizimi per qendra biznese
Sisteme klimatizimi per qendra biznese
Sisteme kondicionimi per siperfaqe te medha
Sisteme kondicionimi per siperfaqe te medha
Tubacione bakri per kondicionim
Tubacione bakri per kondicionim
Grila per sisteme ngrohje ftohje sipas kerkesave
Grila per sisteme ngrohje ftohje sipas kerkesave
Sisteme solare Calpak Mark
Sisteme solare Calpak Mark
Impjante ngrohje ftohje dhe uji sanitar me sitemin VRF dhe Calpak
Impjante ngrohje ftohje dhe uji sanitar me sitemin VRF dhe Calpak
Sistem VRF dhe Trajtim Ajri
Sistem VRF dhe Trajtim Ajri
Sistem klimatizimi me chiller - kaldaje dhe panele diellor CALPAK
Sistem klimatizimi me chiller - kaldaje dhe panele diellor CALPAK
Sisteme kondicionimi Multi Split
Sisteme kondicionimi Multi Split
Kondicioner GENERAL
Kondicioner GENERAL
Sisteme VRF (Ajer)
Sisteme VRF (Ajer)
Sisteme kondicionimi Ajer-Uje
Sisteme kondicionimi Ajer-Uje
Sistem Termosifon
Sistem Termosifon
Pastrime dhe higjenizim filtrash kondicioneri
Pastrime dhe higjenizim filtrash kondicioneri

Katalogu

Katalog KLIMATEKNIKA
Katalog KLIMATEKNIKA
Katalog KLIMATEKNIKA
Katalog KLIMATEKNIKA

Historiku

Klimateknika shpk është një kompani tregtare-teknike private me 100% kapital shqiptar, e themeluar në vitin 2000. Eksperienca dhe gama gjërë e produkteve që ajo importon dhe instalon,e prezantojnë sot si një kompani të besueshme dhe konkuruese në fushën e kondicionimit të ajrit.

Punë të kryera

Muzeu Arkeologjik Durres
Muzeu Arkeologjik Durres
Posta Shqiptare
Posta Shqiptare
Rektorati Tirane
Rektorati Tirane
Salillari zyrat
Salillari zyrat
Universiteti Beder 2
Universiteti Beder 2
ARENA Club
ARENA Club
AZA Electronics
AZA Electronics
Drejtoria e Meteorologjise
Drejtoria e Meteorologjise
IDS 2
IDS 2
Kodra e kuajve
Kodra e kuajve
Mulliri i Vjeter
Mulliri i Vjeter
Alpha Bank
Alpha Bank
Xhamia Durres
Xhamia Durres
Universiteti I Shkencave Sociale
Universiteti I Shkencave Sociale
ISSH
ISSH
IDS
IDS
AS hotel
AS hotel
Hotel Grint
Hotel Grint
Hotel Palace Sarande VRF General
Hotel Palace Sarande VRF General
Sandy Beach Resort
Sandy Beach Resort
Shtepia e re e Teatrit kombetar
Shtepia e re e Teatrit kombetar
Bleart hotel
Bleart hotel
Capital Hotel Tirane
Capital Hotel Tirane
Grepi i Arte
Grepi i Arte
Hotel Elvis
Hotel Elvis
Hotel Vela Durres
Hotel Vela Durres
King House
King House
Milje hotel Ksamil
Milje hotel Ksamil
Neurokirurgjia Tirane
Neurokirurgjia Tirane
Ola 1
Ola 1
Pallati i Sporteve Bajram Curri
Pallati i Sporteve Bajram Curri
Petrolifera Vlore
Petrolifera Vlore
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Rajoni i Policise Kukes
Rajoni i Policise Kukes
Regency casino
Regency casino
Rolling Hills
Rolling Hills
Shkolla Bajram Curri
Shkolla Bajram Curri
Showroom Kamela Vlore
Showroom Kamela Vlore
Societe Generale Albania
Societe Generale Albania
Spitali Kavaje
Spitali Kavaje
Usluga Tirane
Usluga Tirane
Veneto Banka
Veneto Banka
QTU
QTU
Andon Lapa Resort
Andon Lapa Resort
Royal G
Royal G
Vila Pascucci,  sistem VRF
Vila Pascucci, sistem VRF
Air albania
Air albania
Fondit Besa
Fondit Besa
Prince Adriatic Resort
Prince Adriatic Resort
Sistem Vrf, Hotel GRINT
Sistem Vrf, Hotel GRINT
Ventilimi i parkimit sheshi Italia
Ventilimi i parkimit sheshi Italia

Partnere

clivetFuji-elektrik

Partnere

General Fujitsu

Calpak