Secondary Adv

Tirana Pools

 

Përshkrimi

Tirana Pools operon në tregun Shqiptar prej 20 vitesh në sektorin e ndërtimit dhe montim për: Pishina, Sauna, Shatervane, Hamame, Jakuzzi, Solarium, Palestra, Fitness, etj. Me partner liderin më të famshëm në botë në fushën e pishinave Astral Pool me qendër në Barcelonë. Të gjitha këto nën kujdesin e Ing. Lulzim Berati.


Pishina - Tirana Pools realizon ndërtim pishine dhe punime per pishina si: Pishina aquapark; Pishine per vila; Pishine per komplekse; Pishina te brendshme; Pishine dimerore; Pishina pa klor; Pishine olimpike, të gjitha llojet e pishinave me celesa ne dore. Kompania gjithashtu ofron të gjithë akesorët e nevojshëm: Aksesore pishine; Detergjent pishine; Kimikat pishine; Sisteme automatik dozimi per kimikate; Sisteme ultravjolete; Robot per pastrim pishine; Ngrohje ambjenti; Ngrohje uji; Heqje lageshtie me pajisje qendrore ; Pompa nxehtesie per ujin e pishines; Sisteme qendrore kontrolli nepermjet smartfon; Mbulesa pishinash, manuale, automatike dhe te sigurta; DBP nga star pool si dhe mirembajtje pishine.


Sauna - Tirana Pools ofron prodhime të firmës Helo dhe Havja duke filluar nga aksesore saunash, elemente sobash, panele elektrik, elektronik, gur vullkanik, riparime, termometer me rere, hygrometer, esenca per sauna, luge uji, kove uji, sauna per hotele, sauna per shtepi, sauna per palester, sauna per qender estetike, kabina sauna dhe një sërë produktesh të tjera të nevojshme për hapsirat tuaja.

Hamami - Kompania realizon ndertim hamami, ngrohje te dyshemese dhe te stolave, ndricim ne uje me ngjyra, gjenerator avulli; Dere prej xhami zjarrduruese; Aksesore si dhe sisteme dizinfektimi automatike.


Xhakuzi SPA - Tirana Pools realizon ndërtimin e xhakuzi SPA për qendra estetike, familjare, hotele, profesionale, wellnes, etj. Realizon xhakuzi me ngrohje dhe dizinfektim me ozon. Ofron sisteme qarkullimi me mbulese për kapacitete nga 2 deri ne 14 persona si dhe pjese kembimi dhe mirembajtje të mëtejshme. Të gjitha punimet me dy vjet garanci.


Shatervan - Kompania bën të mundur realizimin e shatërvaneve me sistem qarkullimi dhe hedhje uji. Ofron materiale inox per shatervan; Sistem ndricimi per shatervan si dhe shatervan notues per pishina.

Çfarë ofron

Kompania Tirana Pools ofron dhe realizon punime për pishina familjare, hotelesh, publike, dimerore, shatervane, sauna, hamame, xhakuzi etj. Për klientet që vendosin të ndërtojnë pishinë në pragun e verës nga Tirana Pools vjen teknologjia më e fundit franceze, pishina që ndërtohen për 3 dite me 10 vjet garanci nga firma e famshme franceze Magiline.

 

Tirana Pools ofron kimikate për pishinat si klor, ph minus, algacid , flokulant nga më cilësoret dhe më të lirat në treg. Pishina Bio pa KLOR falë përdorimit të disifektimit të ujit me UV sistem, pra digjen të gjithë mikrobet nga llampa ultra violet që vendoset në sistemin e qarkullimit të ujit të pishinës. Kjo llampë mund të vendoset si në pishinat e reja por edhe në pishinat ekzistuese. Me produktet që Tirana Pools ofron i thoni lamtumire klorit, djegjeve të syve dhe irritimit të lëkurës.

Shërbime

Aksesore per sauna
Aksesore per sauna
Aksesore pishine
Aksesore pishine
Dysheme pishine
Dysheme pishine
Filter per uje pishine
Filter per uje pishine
Llampa pishine Led
Llampa pishine Led
Mirembajtje pishinash
Mirembajtje pishinash
Ndertim pishinash
Ndertim pishinash
Panele kontrolli per pishina
Panele kontrolli per pishina
Pileta pishine
Pileta pishine
Pompa nxehtesie per ngrohje pishine
Pompa nxehtesie per ngrohje pishine
Aspirator per pishina
Aspirator per pishina
Veshje PVC per pishina
Veshje PVC per pishina
Robot pastrues per pishine
Robot pastrues per pishine
Pishina te mbyllura
Pishina te mbyllura
Pishina klasike
Pishina klasike
Filtruesa uji per pishina
Filtruesa uji per pishina
Pompa te gjitha llojeve per pishina
Pompa te gjitha llojeve per pishina
Spot per pishine
Spot per pishine
Shatervane uji per pishine
Shatervane uji per pishine
Aksesore pastrimi per pishina
Aksesore pastrimi per pishina
Ndertim hamame
Ndertim hamame
Ndertim sauna
Ndertim sauna
Pishina private per vila
Pishina private per vila
Pishina te brendshme, dimerore
Pishina te brendshme, dimerore
Xhakuzi per ambjente te ndryshme
Xhakuzi per ambjente te ndryshme

Historiku

Tirana Pools shpk me një eksperiencë 20 vjecare në treg ofron ndërtimin e pishinave, saunave, hamameve, shatervanëve, fitness, hidromasazheve dhe të gjithë wellnes & spa, në bashkpunim më firmat më të medha e të fuqishme në ndërtimin dhe prodhimin e matejaleve për pishina në Europë. Tirana Pools i sjell ato në shtëpitë, vilat, hotelet apo në bizneset tuaja. Gjithashtu Tirana Pools ka të gjitha kimikatet për pishina, nga më cilësore e me cmime të ulta në treg.

Punë të kryera

Tirana Pools1458211591
Tirana Pools1458211609
Tirana Pools1458211624
Tirana Pools1458211638
Tirana Pools1458211651
Tirana Pools1458211668
Diamond Hill Vlore
Diamond Hill Vlore
Punim ne Shkoder
Punim ne Shkoder
Punim ne Vlore
Punim ne Vlore
Bleart Hotel, Durres
Bleart Hotel, Durres
Fiore Hotel
Fiore Hotel
Grand Hotel, Pogradec
Grand Hotel, Pogradec
Le Palazzine Resort, Vlore
Le Palazzine Resort, Vlore
Pishine ne vile private
Pishine ne vile private
Projekt SPA, Vlore
Projekt SPA, Vlore
Banjo turke, Tulle kripe me ndricim LED
Banjo turke, Tulle kripe me ndricim LED
Folie Marine
Folie Marine
Grand Park Resort
Grand Park Resort
Jacuzzi dhe pishine e brendshme
Jacuzzi dhe pishine e brendshme
Ndertim pishine, Shkoder
Ndertim pishine, Shkoder
Pishine e brendshme private
Pishine e brendshme private
Pishine e jashtme
Pishine e jashtme
Pishine ne ambient te brendshem sipas projektit
Pishine ne ambient te brendshem sipas projektit
Pishine private ne Durres
Pishine private ne Durres
Projekt ne Vlore, Penthouse Pool
Projekt ne Vlore, Penthouse Pool
Projekt Sauna
Projekt Sauna
Projekt SPA, Elbasan Arena
Projekt SPA, Elbasan Arena
Projekt Ujevare
Projekt Ujevare
Saint Tropez Vlore, Drita Led 5G
Saint Tropez Vlore, Drita Led 5G
Sauna, Xheko Imperial
Sauna, Xheko Imperial
Xheko Imperial
Xheko Imperial
Spa Projekt
Spa Projekt
SPA, Diamond Hill Vlore
SPA, Diamond Hill Vlore
Diamond Hill Spa, Vlore
Diamond Hill Spa, Vlore
Green Coast Luxury Villas, Palase
Green Coast Luxury Villas, Palase
Jacuzzi, Nobis Wellnes Center
Jacuzzi, Nobis Wellnes Center
Ndertim pishine, Folie Marine
Ndertim pishine, Folie Marine
Pishine e brendshme, Select Hill Resort
Pishine e brendshme, Select Hill Resort
Pishine Private, Folie Marine
Pishine Private, Folie Marine

Partnere

acqua sourceaquaviaAstral PoolCepexMagilineRenolitTipsol

Certifikime

       

Video