Secondary Adv

Tosi Elektrik

 

Përshkrimi

Tosi Elektrik, me showroomin e tij në Tiranë, ofron një gamë të gjerë ndriçuesish për hapësirat tuaja të brendshme dhe të jashtme. Me çmime konkuruese në treg, Profesionalizëm dhe Asistencë për projektet tuaja të ndriçimit, Tosi Elektrik është vendi i duhur ku mund të drejtoheni për të përmbushur çdo ide tuajën. Duke bashkëpunuar me partnerë ndërkombëtarë si Philips, Legrand, Schneider Electric, Vortice, Nova Luce etj, tek Tosi Elektrik do të gjeni dhe materialet elektrike të nevojshme si priza, celësa, videocitofoni, sisteme smart home etj.

 

Jepini ndriçimin e duhur ambienteve tuaja me Tosi Elektrik! 

- Dyqan Online;

- Cmime Magazine;

- Transport në gjithë Shqiperinë.

Çfarë ofron

Tek Tosi Elektrik do të gjeni vazhdimisht trendet më të reja të ndricimit.

 

- Ndricues të brendshëm dhe të jashtëm për çdo ambient tuajin; 

- Spote për hapësira të brendshme dhe për ndriçim fasadash; 

- Ndriçues tokësor dhe tavoline, Modele dhe përmasa të ndryshme; 

- Ndriçues mural, versione klasike dhe moderne; 

- Shina magnetike së bashku me aksesorët e nevojshëm si spote, drita, ndricues linear, me pika;

- Ndriçues të varur dhe mural për dhoma gjumi, Ndriçues për fëmije;

- Materiale elektrike nga brande ndërkombëtare (Priza, Celesa, Videocitofoni, Sisteme Smart Home).

- Shirita Led deri në 12 ngjyra etj.

Shërbime

Dyqan me ndricues te brendshem dhe te jashtem
Dyqan me ndricues te brendshem dhe te jashtem
Shitje online per ndricues te cdo lloji
Shitje online per ndricues te cdo lloji
Ndricues mural dhe tavanore
Ndricues mural dhe tavanore
Ndricues te varur modern, klasike
Ndricues te varur modern, klasike
Ndricues pedane dhe tokesore
Ndricues pedane dhe tokesore
 Shina magnetike dhe aksesore
Shina magnetike dhe aksesore
Ndricuesa zyre dhe Panele Led, Pllafoniere
Ndricuesa zyre dhe Panele Led, Pllafoniere
Ndricues tavanore, murale per dhoma gjumi dhe hotele
Ndricues tavanore, murale per dhoma gjumi dhe hotele
 Ndricues modern per lokale, restorante
Ndricues modern per lokale, restorante
Abazhura per sallone, dhoma gjumi
Abazhura per sallone, dhoma gjumi
Ndricues tavoline dhe studimi
Ndricues tavoline dhe studimi
Ndricuesa kopshti tokesor dhe mural
Ndricuesa kopshti tokesor dhe mural
Spote lloje te ndryshem per ndricim fasade
Spote lloje te ndryshem per ndricim fasade
 Ndricuesa industriale per hapesira te medha
Ndricuesa industriale per hapesira te medha
Ndricuesa rrugore solar me panele diellore
Ndricuesa rrugore solar me panele diellore
Ndricues emergjence
Ndricues emergjence
Spote inkaso dhe magnetike
Spote inkaso dhe magnetike
Prozhektore Led
Prozhektore Led
Shirita ndricimi Led
Shirita ndricimi Led
Priza dhe Celesa, Videocitofoni
Priza dhe Celesa, Videocitofoni

Punë të kryera

Zbatim projekti ndricimi sipas arkitekteve
Zbatim projekti ndricimi sipas arkitekteve
Ambazhur me drite natyrale, Vile private
Ambazhur me drite natyrale, Vile private
Apartament, Vendosje dy ndricues te varur
Apartament, Vendosje dy ndricues te varur
Furnizim me ndricues ne apartament
Furnizim me ndricues ne apartament
Ndricim apartamenti me shina magnetike
Ndricim apartamenti me shina magnetike
Ndricim i brendshem salloni, Ndricues led modern
Ndricim i brendshem salloni, Ndricues led modern
Ndricim kuzhine gatimi me shirit led
Ndricim kuzhine gatimi me shirit led
Ndricim led ne apartament
Ndricim led ne apartament
Ndricues anesor te varur ne dhome gjumi femijesh
Ndricues anesor te varur ne dhome gjumi femijesh
Ndricues dhe shirit Led ne sallon vile private
Ndricues dhe shirit Led ne sallon vile private
Ndricues i varur modern, Porosi klienti
Ndricues i varur modern, Porosi klienti
Ndricues i varur per kuzhinen e gatimit, Zgjedhje nga klienti
Ndricues i varur per kuzhinen e gatimit, Zgjedhje nga klienti
Ndricues modern kuzhine, Porosi klienti
Ndricues modern kuzhine, Porosi klienti
Ndricues modern ne apartament, strukture metalike
Ndricues modern ne apartament, strukture metalike
Ndricues ne ambient zyre, Ndricim led i bardhe
Ndricues ne ambient zyre, Ndricim led i bardhe
Ndricues salloni, Apartament
Ndricues salloni, Apartament
Ndricues tubolar led, Ngjyre gold, Zbatim projekti ndricimi
Ndricues tubolar led, Ngjyre gold, Zbatim projekti ndricimi
Shine magnetike me spote dhe ndricues i varur, Apartament
Shine magnetike me spote dhe ndricues i varur, Apartament
Shine magnetike, Vendosje ne apartament
Shine magnetike, Vendosje ne apartament
Shirit led ne tavan te varur gipsi dhe Ndricues, apartament
Shirit led ne tavan te varur gipsi dhe Ndricues, apartament
Apartament, dy ndricues te varur nga Tosi Elektrik
Apartament, dy ndricues te varur nga Tosi Elektrik

Partnere

tosi-bticinotosi-ledvancetosi-legrandtosi-lumentosi-novalucetosi-philipstosi-schneidertosi-vklighttosi-vorticetosi-yokistosi-zambelis