Secondary Adv

KOTICA MOTORS

 

Përshkrimi

Kotica Motors është një kompani e lindur në 2022 në sektorin e tregtisë të elektromotorrave dhe pajsjeve për oficina të përdorura. Cdo pajsje është e ardhur nga Italia, si edhe elektromotorrat dhe reduktorat. Kompania fokusohet tek shërbimi ndaj klientëve, me shpejtësi dhe korrektësi jo vetem tek rrjetet sociale, por edhe në kontaktin direkt në kantier.

 

Shërbime

Automata
Automata
Betonpompa ne shitje
Betonpompa ne shitje
Fadroma ne shitje
Fadroma ne shitje
Helikoptere betoni
Helikoptere betoni
Invertera te perdorur
Invertera te perdorur
Kuadra elektrik
Kuadra elektrik
Sensora limiti
Sensora limiti
Makineri per kthim hekuri
Makineri per kthim hekuri
Makineri lidhese horizontale
Makineri lidhese horizontale
Makineri lidhese me plasmas
Makineri lidhese me plasmas
Makineri lidhese vertikale
Makineri lidhese vertikale
Makineri per prodhim tubash
Makineri per prodhim tubash
Motorra me frenues
Motorra me frenues
Paisje industriale
Paisje industriale
Paisje pune ne shitje
Paisje pune ne shitje
Paisje pune te ndryshme per cdo sektor
Paisje pune te ndryshme per cdo sektor
Reduktora
Reduktora
Panele elektrike te perdorura
Panele elektrike te perdorura
Piruna te perdorur
Piruna te perdorur
Pompa hidraulike te ndryshme
Pompa hidraulike te ndryshme
Pompa uji
Pompa uji
Sharra te ndryshme
Sharra te ndryshme
Vibratora betoni
Vibratora betoni
Sensora dhe pjese elektronike
Sensora dhe pjese elektronike
Sensora lageshtie
Sensora lageshtie
Siguresa
Siguresa
Torno, Freza, Saldatrice te perdorura
Torno, Freza, Saldatrice te perdorura
Trapana per perpunim hekuri
Trapana per perpunim hekuri
Kamiona me vinc ne shitje
Kamiona me vinc ne shitje
Centralina vaji
Centralina vaji