Secondary Adv

Henry 2000

 

Përshkrimi

Henry Hidrosanitare operon në tregun vendas me një eksperiencë prej më shumë se 20 vitesh, në fushën e tregimit me shumicë dhe pakicë të materialeve hidrosanitare të gjitha llojeve. 

 

Henry Hidrosanitare bashkëpunon me partnerë prestigjozë si Teorema (distributor zyrtar i saj), si dhe brande të tjera: Roos, Solimpex, Ceresit, Wurth etj. Fokusi dhe strategjia e Henry 2000 është cilësia maksimale. Kompania ofron një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë. 

 

Kualiteti i bazuar në të dyja termat, fortësia dhe jetëgjatësia e materialeve janë besueshmëria që kompania Henry Hidrosanitare shpk ofron, sepse firma beson në produktet që tregton në sajë të partnerëve të shumtë ndërkombëtare.

Çfarë ofron

Tek Henry Hidrosanitare, do të gjeni shumëllojshmëri hidrosanitaresh për kompletimin e tualetit tuaj, me çmimet më konkuruese në treg, si: 

- Sete hidrosanitare porcelani (WC, Bide, Lavamane, Pllaka dushi);

- Kabina dushi të thjeshta dhe me hidromasazh;

- Rubineteri;

- Bolierë dhe Radiatorë;

- Sete aksesorësh tualeti;

- Kaseta Inkaso; 

- Mobilje tualeti dhe pasqyra;

- Pileta, Sifona etj.

Shërbime

Showroom me hidrosanitare ne Tirane
Showroom me hidrosanitare ne Tirane
Sete hidrosanitare (WC, Bide, Lavamane)
Sete hidrosanitare (WC, Bide, Lavamane)
Kompletim tualeti me hidrosanitare porcelani
Kompletim tualeti me hidrosanitare porcelani
Hidrosanitare porcelani moderne
Hidrosanitare porcelani moderne
WC dhe Bide klasike
WC dhe Bide klasike
Rubineteri per bide, dushe, lavamane
Rubineteri per bide, dushe, lavamane
Aksesore tualeti
Aksesore tualeti
Boliere ne madhesi te ndryshme
Boliere ne madhesi te ndryshme
Grupe dushi inkaso
Grupe dushi inkaso
Kabina dushi te drejta, kendore
Kabina dushi te drejta, kendore
Kaseta shkarkimi inkaso
Kaseta shkarkimi inkaso
Lavamane per mobilje tualeti dhe kollone
Lavamane per mobilje tualeti dhe kollone
Mishelatore dhe Grupe dushi
Mishelatore dhe Grupe dushi
Mobilje tualeti
Mobilje tualeti
Panele diellore per perdorim familjar, komercial
Panele diellore per perdorim familjar, komercial
Pasqyra LED per tualete
Pasqyra LED per tualete
Pileta dhe sifona per tualete
Pileta dhe sifona per tualete
Pllaka dushi porcelani
Pllaka dushi porcelani
Rubineta per lavapjata
Rubineta per lavapjata
Sete mobilje tualeti kundra ujit
Sete mobilje tualeti kundra ujit

Punë të kryera

Henry 20001694604184
Henry 20001694604193
Henry 20001694604203

Partnere

henry-teoremahenry-rooshenry-solimpexhenry-ceresithenry-wurth

Showroom