Secondary Adv

D&A Reconstruction Sh.p.k

 

Përshkrimi

Mirë se vini në D&A Reconstruction SH.P.K! Ne jemi një kompani me punonjës me eksperiencë prej më shumë se 20 vitesh në fushën e ndërtimit dhe rikonstruksioneve. Specializohemi në shërbimet e ndryshme të ndërtimit me një angazhim për cilësi të lartë dhe përsosmëri. Aftësia jonë për të sjellë çdo projekt në jetë është rezultat i një eksperiencë të pasur dhe shkathtësive të mëdha të punonjësve tanë. Përvoja jashtë vendit na ka ndihmuar të zhvillojmë një perspektivë të gjerë dhe të krijojmë zgjidhje inovative për çdo projekt.

Çfarë ofron

Shërbimet tona të specializuara përfshijnë:

- Shtrimi i pllakave
- Instalimi i parketit laminat
- Punime me gips
- Lyerja me bojë dhe dekorime
- Suvatimi profesional
- Sistemet Kapot
- Aplikimi i shtresave Fino/Grafiato.

Ne kemi një synim të qartë: të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme dhe të krijojmë hapësira të bukura dhe funksionale për klientët tanë. Çmimet tona konkurruese dhe fleksibiliteti në marrëveshje na bëjnë zgjedhjen e duhur për projektet tuaja.

Shërbime

Aplikim shtresash fino
Aplikim shtresash fino
Aplikim shtresash grafiato
Aplikim shtresash grafiato
Ndarje ambjenti zyre me mure gipsi
Ndarje ambjenti zyre me mure gipsi
Projekte rikonstruksioni shtepie
Projekte rikonstruksioni shtepie
Punime gipsi per tavane te varura
Punime gipsi per tavane te varura
Punime izolimi fasade
Punime izolimi fasade
Punime lyerje me boje
Punime lyerje me boje
Punime me gips per ndarje dhe tavane
Punime me gips per ndarje dhe tavane
Punime patinimi
Punime patinimi
Punime per shtrim me pllaka te jashtme
Punime per shtrim me pllaka te jashtme
Restaurim apartamente, vila dhe zyra
Restaurim apartamente, vila dhe zyra
Rikonstruksion per apartamente, vila, zyra
Rikonstruksion per apartamente, vila, zyra
Rikonstruksion tualetesh
Rikonstruksion tualetesh
Rinovime tualeti
Rinovime tualeti
Shtrim dhe Veshje me pllake per banjo
Shtrim dhe Veshje me pllake per banjo
Shtrim laminati
Shtrim laminati
Shtrim me pllake per apartamente dhe vila
Shtrim me pllake per apartamente dhe vila
Shtrim me pllake per tualete
Shtrim me pllake per tualete
Shtrim parketi
Shtrim parketi
Shtrim pllakash
Shtrim pllakash
Shtrime me pllake per dysheme
Shtrime me pllake per dysheme
Sisteme Kapot instalim
Sisteme Kapot instalim
Veshje dhe shtrim me pllaka per banjo
Veshje dhe shtrim me pllaka per banjo
Veshje me pllake
Veshje me pllake
Veshje tualetesh me pllake
Veshje tualetesh me pllake