Secondary Adv

Albatrop Construction & Design

 

Përshkrimi

Albatrop Construction & Design shpk ka rreth 16 vjet që operon në tregun shqiptar të ndërtimit, duke ndërtuar me struktura metalike si fabrika, kapanone, magazina etj, dhe me prodhime të linjës “Ferro Battuto”. E gjithë puna udhëhiqet nga nje staf inxhiniero-teknik të pajisur me eksperiencë të gjatë pune. Nuk mungojne dhe bashkëpunimet me studio projektimi dhe dizajni në Tiranë dhe në rrethe. Kompania ofron ndërtime me struktura metalike të objekteve industriale dhe civile, si dhe dyer të blinduara, konstruksione metalike, magazina, kapanone,etj. Prodhim mobiljesh me bazë hekurin por edhe kombinime me drurin, xhamin, mermerin etj. Për Albatrop kënaqësia e klientit është objektiv kryesor i veprimtarisë së saj.

Çfarë ofron

Kompania Albatrop ofron ndërtime me struktura metalike të objekteve industriale, civile, etj., sipas parametrave bashkëkohore, si dhe prodhime të linjes “Ferro battuto”, interiere, esteriere dhe struktura dekorative me dizajne të perzgjedhura nga profesioniste. Tek Albatrop do të  gjeni stilin klasik te arredimit. Intimitet dhe ngrohtesi! Kombinime te hekurit me drurin, xhamin, mermerin etj. Kompania ofron edhe një gamë të gjërë zgjedhjesh me punime hekuri si: Gazebo; Kangjella; Karrige; Krevate; Mbajtese Qirinjsh; Ndricues; Stola; Tavolina; Pouf; Aksesore Kuzhine; Aksesore per oxhak; Konsola; Kosh mbeturinash; Doreza; Aksesore Banjo Komodina; Varse rrobash; Porta; Aksesore Interieri; Aksesore per kopeshte; Kapanone; Korniza Perdesh; Kosh mbeturinash;Magazina; Pasqyra; Poltrone; Mbajtese lulesh; Mbajtese shishesh, etj. Kompania ka si qëllim që të vijë pranë jush më një gamë të gjërë produktesh për të kënaqur të gjitha nevojat e klientit. Albatrop ofron mundësi që ëndrrat tuaja të kthehen në realitet.

Shërbime

Aksesore metalik per perde
Aksesore metalik per perde
Komodina metalike
Komodina metalike
Konsola metalike
Konsola metalike
Mbajtese metalike per vazo
Mbajtese metalike per vazo
Montim porta hekuri
Montim porta hekuri
Porta dekorative hekuri
Porta dekorative hekuri
Prodhim porta metalike
Prodhim porta metalike
Punime hekur dekorativ
Punime hekur dekorativ
Shtyll ndricimi metalike
Shtyll ndricimi metalike
Tavolina metalike
Tavolina metalike
Krevate hekuri
Krevate hekuri
Karrike hekuri
Karrike hekuri
Karrige lekundese per verande
Karrige lekundese per verande
Doreza hekuri  per dyer
Doreza hekuri per dyer
Divane me konstrukt hekuri per shtepi
Divane me konstrukt hekuri per shtepi
Aksesore banjo te punuar me hekur
Aksesore banjo te punuar me hekur
Aksesore hekuri per oxhaqe
Aksesore hekuri per oxhaqe
Kangjella dhe porta hekuri
Kangjella dhe porta hekuri
Pasqyra dhe Kredenca hekuri
Pasqyra dhe Kredenca hekuri
Tavolina te punuara me hekur
Tavolina te punuara me hekur

Historiku

Albatrop Construction & Design shpk, është themeluar në vitin 1998, me administrator Ing.mek. Shpend Madani dhe me seli në rrugën Myslym Shyri, Nr 60, Tiranë. Kompania ka si aktivitet kryesor të saj ndërtimin e strukturave metalike dhe punimeve të ndryshme prej hekuri. Ambientet e prodhimit ndodhen në qytetin e Tiranës dhe shtrihen në një hapesirë prej 1200 m2. Fillimisht hapat e kompanisë ishin të ngaldaltë, por pas konsolidimit të kompansië në treg,  Albatrop u kthye një ndër kompanitë më të suksesshme në këtë sektor.

Punë të kryera

Aksesore zbukurimi metalik
Aksesore zbukurimi metalik
Dere hekuri
Dere hekuri
Gazebo metalike
Gazebo metalike
Kangjella metalike
Kangjella metalike
Karrige hekuri
Karrige hekuri
 Stola metali
Stola metali
Albatrop Construction & Design1466001285
Albatrop Construction & Design1466001304
Albatrop Construction & Design1466001336
Albatrop Construction & Design1466001381
Albatrop Construction & Design1466001404
Albatrop Construction & Design1466001433
Albatrop Construction & Design1466001580
Albatrop Construction & Design1519735271
Albatrop Construction & Design1519735289
Albatrop Construction & Design1519735306
Albatrop Construction & Design1519735322
Albatrop Construction & Design1519735339
Albatrop Construction & Design1519735354
Albatrop Construction & Design1519735368
Albatrop Construction & Design1519735380
Albatrop Construction & Design1519735392
Flete metalike per rrethim oborri
Flete metalike per rrethim oborri
Karrige dhe tavoline per ambjente kopshti
Karrige dhe tavoline per ambjente kopshti
Karrige metalike me lyerje
Karrige metalike me lyerje
Kolltuk metalik rrethor
Kolltuk metalik rrethor
Krevat me dekoracion hekuri
Krevat me dekoracion hekuri
Krevat me konstrukt hekuri
Krevat me konstrukt hekuri
Krevat tek me konstrukt hekuri
Krevat tek me konstrukt hekuri
Mobilje metalike dekorative
Mobilje metalike dekorative
Poltron me konstrukt hekuri gold
Poltron me konstrukt hekuri gold
Set karrige dhe tavoline per verande
Set karrige dhe tavoline per verande
Tavoline mesi metal dhe xham
Tavoline mesi metal dhe xham
Vile e kompletuar nga Albatrop
Vile e kompletuar nga Albatrop
Kangjella metalike me prerje laseri
Kangjella metalike me prerje laseri
Krevat hekuri i stilit neoklasik
Krevat hekuri i stilit neoklasik
Mobilje dekorative salloni
Mobilje dekorative salloni
Tavoline me strukture hekuri dhe syprine druri me rezine
Tavoline me strukture hekuri dhe syprine druri me rezine
Kallngjella shkallesh stili neoklasik, Myslym Shyri
Kallngjella shkallesh stili neoklasik, Myslym Shyri
Parmak shkallesh te brendshme
Parmak shkallesh te brendshme
Raft me strukture metalike te kombinuar me element druri
Raft me strukture metalike te kombinuar me element druri
Ndarje ambienti me kangjella
Ndarje ambienti me kangjella
Bar Restorant Arberia
Bar Restorant Arberia
Arredim butiku
Arredim butiku
Punim i kangjellave te brendshme per Tres belle hote
Punim i kangjellave te brendshme per Tres belle hote

Video

Video

Video