Secondary Adv

Arnold

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Arnold shpk është themeluar në vitin 1994 në rrethin Mirditë të Shqipërisë nga Z.Fran Pulaj. Në fillim kompania merrej me prerjen e drurit në pyje dhe pastaj përpunimin e mëtejshëm të tij për tregtim. Më vonë, për shkak se lënda e parë në Shqipëri nuk ishte e mjaftueshme për të mbuluar tregun që po zgjerohej, kompania filloi të merrej vetëm me importin e lëndës së drurit. Tani për më se 18 vite Z.Fran Pulaj e drejton kompanine si ortak i vetëm dhe ka arritur të zotërojë një pjesë të madhe të tregut në Shqipëri në import-exportin e lëndës së drurit.

 

Çfarë ofron

Kompania Arnold tregton binare kryesisht të llojit bredh dhe pishe me dimensione të ndryshme, aksesore per derrase, betoforma te ndryshme, binare me porosi, derrasa per armature, derrase ahu, derrase pishe, derrase bredhi, derrase lisi, derrasa per marangoz, derrase per tavane, dysheme, elemente per cati, laminate per shtepi, parkete cilesore me garanci, tjegulla per cati etj. Nese doni një cati cilësore për shtepine tuaj, do ta gjeni vetëm tek Arnold shpk. Kompania i ka të gjitha materialet që nevojiten për cati, elementet e drurit dhe tjegulla.

Shërbime

Aksesore per cati
Aksesore per cati
Betaforma
Betaforma
Betofilm
Betofilm
Bioblock tjegull ekologjike betoni
Bioblock tjegull ekologjike betoni
Bojra druri
Bojra druri
Dyer druri te lyera
Dyer druri te lyera
Hidroizolim
Hidroizolim
Hidroizolime
Hidroizolime
Lende druri te sharruar bredhi, ahu, pishe, lisi plepi
Lende druri te sharruar bredhi, ahu, pishe, lisi plepi
Lende drusore lamelare
Lende drusore lamelare
Mobilim bari
Mobilim bari
Ndertime catie
Ndertime catie
Panele druri te perpunuara
Panele druri te perpunuara
Parket druri natyral
Parket druri natyral
Parket inxhinierik
Parket inxhinierik
Parket laminat Egger
Parket laminat Egger
Punim shkallesh me dru
Punim shkallesh me dru
Punime druri per tavane dhe dysheme
Punime druri per tavane dhe dysheme
Rafte dhe mobilje per zyre
Rafte dhe mobilje per zyre
Shezllone druri
Shezllone druri
Shtepi druri te vogla
Shtepi druri te vogla
Streha druri dhe me tjegulla
Streha druri dhe me tjegulla
Termoizolim druri
Termoizolim druri
Tjegulla Kebe
Tjegulla Kebe
Tjegullat kanadeze me membrane bituminoze
Tjegullat kanadeze me membrane bituminoze
Dere nga druri
Dere nga druri
Derrase armature bredhi
Derrase armature bredhi
Gardhe te punuar me dru
Gardhe te punuar me dru
Gazebo te punuara me dru per lulishte
Gazebo te punuara me dru per lulishte
Kompesate druri te shtresezuar
Kompesate druri te shtresezuar
Korniza te gatshme druri
Korniza te gatshme druri
Lende druri per konstruksione
Lende druri per konstruksione
Pllake druri natyral per mobilje
Pllake druri natyral per mobilje
Stol druri per parqe
Stol druri per parqe

Punë të kryera

Shtepi prej druri
Shtepi prej druri
Shkolla e Vranishtit
Shkolla e Vranishtit
Salla Iliria Hotel Sheraton
Salla Iliria Hotel Sheraton
Proces shtrimi me parket lisi ne auditoret e T.I.S1
Proces shtrimi me parket lisi ne auditoret e T.I.S1
Shtepi druri
Shtepi druri
Recepsioni Albcontrol
Recepsioni Albcontrol
Arnold1518856704
Arnold1518856725
Arnold1518856785
Arnold1518856820
Arnold1518856896
Arnold1518856913
Arnold1528445301
Arnold1528445319
Arnold1528445392
Arnold1528445445
Arnold1528445462
Arnold1528445477
Arnold1528445496
Arnold1528445662
Arnold1528445686
Arnold1528445700
Arnold1528445721
Arnold1528445742
Arnold1528445776
Arnold1528445796
Arnold1528445814
Megatek
Megatek
Punim me dru melamine
Punim me dru melamine
Punto e Pasta Tirana
Punto e Pasta Tirana
Tavan i varur modular prodhuar me bredh
Tavan i varur modular prodhuar me bredh
Tunel ndricues, Albaelekttrica
Tunel ndricues, Albaelekttrica
Prestige Resort
Prestige Resort

ARNOLD WOOD WORKSHOP

Adresa:  Rr.Prush, Tiranë 1041