Secondary Adv

Iliria Mermer Rehau Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ILIRIA  operon në tregun e industrisë së ndërtimit që prej vitit 1993. Fillimisht në qytetin e Tiranës dhe më pas duke u zgjeruar në të gjithë Shqipërinë.  Ne ofrojmë punime cilësore mermeri & graniti, tregojmë kujdes deri në detaje, si dhe dorëzojmë projektin brenda afatit të paracaktuar. Ne kemi arritur të krijojmë një reputacion të qendrueshëm në treg, falë rezultateve tepër të kënaqshme ndaj  klientëve.

Çfarë ofron

Misioni ynë është t`i ofrojmë klientit DIZAJN & ARKITEKTURE KLASIKE & MODERNE me shërbime profesionale, cilësore dhe brenda afateve.  Ne përpiqemi që t`u ofrojmë klienteve tanë një shërbim unik dhe materiale cilësore dhe me cmime të arsyeshme. Nëse po kerkoni që të përdorni granit për mobilimin e shtëpisë tuaj, shkallë mermeri & graniti, të bëni një memorial, ne mund t`jua bëjmë të mundur një të tillë që do t`i rezistojë kohërave. Një staf i palodhur dhe me eksperiencë do t`ju vijë në ndihmë. Sekreti i suksesit tonë ka të bëjë me ekipin e punonjësve tanë qe janë të talentuar dhe profesionalë.

Shërbime

Shtrime dyshemeje me mermer
Shtrime dyshemeje me mermer
Dysheme prej mermer
Dysheme prej mermer
Relaco per ambjente te jashtme,veranda, pishina
Relaco per ambjente te jashtme,veranda, pishina
SHtrim mermeri per dysheme
SHtrim mermeri per dysheme
Dysheme dekorative mermeri
Dysheme dekorative mermeri
Shkalle graniti me porosi
Shkalle graniti me porosi
Shkalle mermeri me porosi
Shkalle mermeri me porosi
Shkalle mermeri per pallate
Shkalle mermeri per pallate
Punime mermeri per varre
Punime mermeri per varre
Memoriale mermeri, graniti
Memoriale mermeri, graniti
Gdhendje ne pllaka mermeri
Gdhendje ne pllaka mermeri
Gdhendje ne cnc
Gdhendje ne cnc
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe mermeri
Oxhaqe me granit
Oxhaqe me granit
Punime mermeri per oxhaqe
Punime mermeri per oxhaqe
Bango mermeri per lavaman
Bango mermeri per lavaman
Lavaman mermeri per lokale
Lavaman mermeri per lokale
Mozaik me pllaka mermeri
Mozaik me pllaka mermeri
Shkalle te jashtme mermeri,graniti
Shkalle te jashtme mermeri,graniti
Punime mermeri per tualete
Punime mermeri per tualete
Varre me mermer
Varre me mermer
Varre graniti
Varre graniti
Dritare plastike per vila
Dritare plastike per vila
Grila persiane
Grila persiane
Dritare dopio xham Rehau
Dritare dopio xham Rehau
Dritare plastike Rehau
Dritare plastike Rehau
Dyer plastike Rehau
Dyer plastike Rehau
Vetrata plastike Rehau
Vetrata plastike Rehau
Dyer te jashtme plastike Rehau
Dyer te jashtme plastike Rehau
Dritare me termoizolim Rehau
Dritare me termoizolim Rehau

Punë të kryera

Iliria Mermer Rehau Albania1503495275
Iliria Mermer Rehau Albania1503495286
Iliria Mermer Rehau Albania1503496072
Iliria Mermer Rehau Albania1503496086
Iliria Mermer Rehau Albania1503496101
Iliria Mermer Rehau Albania1503496110
Iliria Mermer Rehau Albania1503496123
Iliria Mermer Rehau Albania1503496151
Iliria Mermer Rehau Albania1503496185
Iliria Mermer Rehau Albania1503496220
Iliria Mermer Rehau Albania1503496230
Iliria Mermer Rehau Albania1503496241
Iliria Mermer Rehau Albania1503496257
Iliria Mermer Rehau Albania1503496306
Iliria Mermer Rehau Albania1503496316
Iliria Mermer Rehau Albania1553160032
Iliria Mermer Rehau Albania1553160073
Iliria Mermer Rehau Albania1553160085
Iliria Mermer Rehau Albania1553160136
Iliria Mermer Rehau Albania1553160215
Iliria Mermer Rehau Albania1553160228
Iliria Mermer Rehau Albania1553160243
Iliria Mermer Rehau Albania1553160255
Iliria Mermer Rehau Albania1553160268
Iliria Mermer Rehau Albania1553160280
Iliria Mermer Rehau Albania1553160294
Iliria Mermer Rehau Albania1553160305
Iliria Mermer Rehau Albania1553160318
Iliria Mermer Rehau Albania1553160336
Iliria Mermer Rehau Albania1553160349
Iliria Mermer Rehau Albania1553160403
Iliria Mermer Rehau Albania1553160421
Iliria Mermer Rehau Albania1553160434

Partnere

Rehau