Secondary Adv

Kaldaja sh.a

 

Përshkrimi

Kaldaja sh.a ka një eksperiencë mbi 40 vjecare në sektorin e industrisë mekanike që nga viti 1969 dhe prej 15 vitesh operon si firmë tërësisht private në këtë treg. Eksperienca e gjatë, fuqia punëtore e kualifikuar dhe organizimi janë faktorët që kanë siguruar realizimin e një produkti cilësor dhe ekonomik. Sot Kaldaja sh.a përfaqëson industrinë metalike përpunuese Shqipëtare në tregun vendas dhe të huaj me produkte eksporti. Me një shtrirje prej 8500 m2 dhe e plotësuar me të gjitha pajisjet e përpunimit të metaleve: kalandra, presa, piegatrice, torneri, banko plazem dhe një magazinë të pasur me materiale. Kompania ka një kapacitet që arrin deri në 100 ton prodhime në muaj.

 

VENDODHJA

E ndodhur në zonën industriale të Durrësit, Kaldaja sh.a zotëron një ndërtesë të madhe prej 8500 m2 dhe 6200 m2 sipërfaqe të mbuluar. E pozicionuar në mënyrë strategjike midis tre mënyrave kryesore që shkojnë në të gjithë Shqipërinë: pranë Autostradës që e lidh me Tiranën dhe Kosovën, si dhe pranë Autostradës që shkon në qytetet jugore të Fierit dhe Vlorës. Ndodhet gjithashtu vetëm 1 km larg nga Porti i Durrësit.

 

SKUADRA

Përfshirë personelin tekniko-administrativ, kompania ka një forcë punëtore prej 40 personash me një moshë mesatare 36 vjeç, nga të cilët 4 inxhinierë (mekanik, strukturor dhe mjedisor), 4 teknikë me përvojë 30 vjeçare, 3 llogaritarë me kualifikim të mesëm dhe të lartë dhe 28 punëtorë të prodhimit.

 

E ARDHMJA

Kaldaja sh.a mund të arrijë një vëllim pune (prodhim dhe instalim) prej 60-100 ton/muaj dhe me një forcë të shtuar pune mund të arrijë deri në 120-200 ton/muaj, duke supozuar se do të rritet me 50% numri i punonjësve.

Çfarë ofron

Kaldaja sh.a ofron punime të karpenterise metalike, Kapanone industriale, Struktura te ndryshme, realizimi i cdo projekti sipas kerkeses së klienteve, Depozita dhe tanke të kapaciteteve të ndryshme (5 - 13 000 m3) , nëntokësore dhe mbitokesore, Struktura metalike sipas kërkesave të impianteve industriale, Kallëpe dhe forma metalike për struktura betoni, Këmbyes nxehtësie dhe enë nën presion etj.

 

- Struktura çeliku:

Kemi ndërtuar dhe ndihmuar në ndërtimin e llojeve të ndryshme të strukturave dhe ndërtesave prej çeliku, duke përfshirë ndërtimin dhe montimin e depove metalike prej 25.000 m2, me dhe pa vinça, dhe impiantet e prodhimit për disa dimensione dhe qëllime të ndryshme. 

 

- Industria e naftës: 

Një nga fushat në të cilat veprojmë është gjithashtu ndërtimi dhe mirëmbajtja e rezervuarëve të karburantit dhe linjave teknologjike dhe sistemeve të sigurisë nga zjarri për kompanitë. Gjithashtu prodhojmë anije për këtë industri si dhe çadrat e shpërndarjes së naftës.

 

- Prodhime çeliku:

Prodhojmë një gamë të gjerë të produkteve prej çeliku me porosi si dhe karakterizohemi nga aftësi të larta për cilësinë dhe sasinë e prodhimit. Ne punojmë për tregun e brendshëm dhe atë Evropian dhe kemi marrëdhënie të qëndrueshme biznesi me klientët tanë ndër vite.

 

- Sektorë të tjerë:

Kemi prodhuar struktura për industri të ndryshme duke përfshirë: Silos me kapacitete të ndryshme, struktura urash, mbikalime, ndërtime detare, vinça, struktura detare etj. 

Shërbime

Depo karburanti
Depo karburanti
Konstruksion karburanti
Konstruksion karburanti
Mbulesa Metalike
Mbulesa Metalike
Ndertim konstruksioni metalik
Ndertim konstruksioni metalik
Prodhim depozita metalike
Prodhim depozita metalike
Prodhim depozitash inoxi
Prodhim depozitash inoxi
Prodhim dhe montim konstruksionesh metalike
Prodhim dhe montim konstruksionesh metalike
Prodhim kasaforma betoni
Prodhim kasaforma betoni
Punime te karpienterise metalike
Punime te karpienterise metalike
Tuba metalike
Tuba metalike
Prodhime metalike sipas kerkeses
Prodhime metalike sipas kerkeses
Silose
Silose
Struktura metalike dhe mbulime
Struktura metalike dhe mbulime
Struktura Sportive
Struktura Sportive
Tenda Karburanti
Tenda Karburanti
Llamarina te skuadruara, kalandruara per anije
Llamarina te skuadruara, kalandruara per anije
Mbulime me panel sandwich
Mbulime me panel sandwich
Porta hidrocentrali
Porta hidrocentrali
Prerje llamarine me forma abstrakte
Prerje llamarine me forma abstrakte
Tubacione industriale
Tubacione industriale

Punë të kryera

Aeroporti i Kukesit
Aeroporti i Kukesit
Porti te Durresit
Porti te Durresit
Porto Romano
Porto Romano
Kaldaja sh.a1434453775
Kaldaja sh.a1434453782
Kaldaja sh.a1434453790
Kaldaja sh.a1434453797
Kaldaja sh.a1434453805
Kaldaja sh.a1434453813
Kaldaja sh.a1475133992
Kaldaja sh.a1475134002
Kaldaja sh.a1475134011
Kaldaja sh.a1475134023
Kaldaja sh.a1475134035
Depozita nafte
Depozita nafte
Karburant Alpet
Karburant Alpet
Karburant Eida
Karburant Eida
Karburant Kastrati
Karburant Kastrati
Konstruksion metalik per kapanon
Konstruksion metalik per kapanon
Konstruksion qender lojrash
Konstruksion qender lojrash
Mbulim ne fushe kalcetoje
Mbulim ne fushe kalcetoje
Shkalle metalike per cisterna
Shkalle metalike per cisterna
Tabele basketbolli e palosshme dhe me rrota
Tabele basketbolli e palosshme dhe me rrota
Konstruksion metalik sipas projektit
Konstruksion metalik sipas projektit
Mbulim catie me panel sandwich
Mbulim catie me panel sandwich
Ndarje kati me konstruksion metalik
Ndarje kati me konstruksion metalik
Ndertim porte hidrocentrali
Ndertim porte hidrocentrali
Prodhim metalik sipas kerkeses
Prodhim metalik sipas kerkeses
Tubacion Industrial
Tubacion Industrial

Certifikime