Secondary Adv

Cumraku Red Fire

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Cumraku Red Fire vjen në tregun Shqiptar me një eksperience 20-vjecare në fushën e ngrohjes me oxhaqe dhe punimeve të ndryshme me llamarinë. Fillimisht Cumraku e nis punën në Selanik të greqisë që në vitin 1994, duke marrë atje një eksperiencë 10 vjecare, për të themëluar më pas kompaninë me emrin Cumraku Red Fire në Shqipëri.

Eksperienca e gjatë në tregun grek dhe më pas në atë vendas e kanë bërë kompaninë Cumraku Red Fire një ndër më të mirat momentalisht. Punime cilësore me llamarinë, shitje dhe instalim oxhqesh, janë aktivitetet kryesore të kompanisë. Korrektësia, shërbimi dhe punimet në afatet e duhura kohore janë pikat e fortat të Cumraku Red Fire. Me njohurinë teknike dhe përvojën profesionale plot suksese garanton pritshmëritë tuaja. Cumraku Red Fire lidh bashkë cilësinë, funksionalitetin, besueshmërinë dhe respektin për klientin.

Çfarë ofron

Oxhaqe Cumraku Red Fire ju ofron oxhakun që keni dëshiruar me cilësi të cilën e garanton experienca e gjatë shumevjecare. Kompania sjell në treg oxhaqe të të gjitha llojeve, soba per ngrohje, porta oxhaqesh, oxhaqe kaldaje me uje, oxhaqe energjike, stufa me dru, soba me uje per ngrohjen e kalorifereve te shtepise, ngrohje me dru, oxhaqe energjike, oxhaqe kaldaje, oxhaqe moderne, oxhaqe klasike, oxhaqe dekorative, oxhaqe ballore, oxhaqe greke, oxhaqe me porosi, oxhaqe te lire, oxhaqe ekonomik, oxhaqe gize, xhama oxhaqesh,oxhaqe tradicional, oxhaqe me dekor, veshje oxhaku, vatra oxhaqesh,oxhaqe vendi,prodhim oxhaqesh,stufa oxhaqe etj. Oxhaqe gize me vater te hapur; Oxhaqe te thjeshta; Oxhaqe energjike me vater te mbyllur;Dekore oxhaqesh me mermer, granit dhe gur etj. Gjithashtu kompania ju ofron edhe punime të ndryshme me llamarine si: Punime me pantografo, me stranxha, kalander, cilinder per kthim llamarine ne forme cilindrike, saldime me orgon, prerje, kthime dhe perpunime llamarine. Vatrat e oxhaqeve janë me teknologji, rendiment dhe me performancë teper të lartë. Produktet janë të certifikuara dhe me garanci sipas standarteve europiane. Lënda djegese e vatrave eshte me dru. Forma e ngrohjës është e thjeshtë dhe me sistem aerotermik.

Shërbime

Oxhak energjik i mbaruar me ventilim
Oxhak energjik i mbaruar me ventilim
Oxhak energjik me dekor mermeri me ventilim
Oxhak energjik me dekor mermeri me ventilim
Oxhaqe energjik  kendor djathtas me ventilim
Oxhaqe energjik kendor djathtas me ventilim
Oxhaqe energjike ballor me ventilim
Oxhaqe energjike ballor me ventilim
Oxhaqe energjike kendor djathtas modern me ventilim
Oxhaqe energjike kendor djathtas modern me ventilim
Oxhaqe energjike moderne me ventilim
Oxhaqe energjike moderne me ventilim
Oxhaqe energjike moderne me ventilim
Oxhaqe energjike moderne me ventilim
Oxhaqe energjike te mbaruar me ventilim
Oxhaqe energjike te mbaruar me ventilim
Oxhaqe energjike te perfunduar me ventilim
Oxhaqe energjike te perfunduar me ventilim
Oxhaqe me dru me ventilim
Oxhaqe me dru me ventilim
Sobe ekonomike me dru me furre me ventilim
Sobe ekonomike me dru me furre me ventilim
Oxhaqe energjik 90 me ventilim
Oxhaqe energjik 90 me ventilim
Oxhaqe me kaldaje
Oxhaqe me kaldaje
Oxhak modern per shtepi
Oxhak modern per shtepi
Oxhaqe Energjik 80 me ventilim
Oxhaqe Energjik 80 me ventilim
Oxhaqe moderne me kaldaje te perfunduar
Oxhaqe moderne me kaldaje te perfunduar
soba ekonomike per shtepi
soba ekonomike per shtepi
Oxhak ballor me ventilim
Oxhak ballor me ventilim
Oxhak energjik me dekor mermeri
Oxhak energjik me dekor mermeri
Oxhak kendor i perfunduar
Oxhak kendor i perfunduar
Oxhaqe me gure dekorativ
Oxhaqe me gure dekorativ
Shitje oxhaqesh
Shitje oxhaqesh
Oxhak me mermer i perfunduar
Oxhak me mermer i perfunduar
Oxhak me dru i perfunduar me mermer dhe ventilim
Oxhak me dru i perfunduar me mermer dhe ventilim
Dyqan oxhaqesh
Dyqan oxhaqesh

Katalogu

Katalog Cumraku Red Fire

Punë të kryera

Cumraku Red Fire1555077825
Cumraku Red Fire1555077860
Cumraku Red Fire1555077870
Cumraku Red Fire1555077881
Cumraku Red Fire1555077892
Cumraku Red Fire1555077909
Cumraku Red Fire1555077919
Cumraku Red Fire1555077930
Cumraku Red Fire1555077959
Cumraku Red Fire1555077979
Cumraku Red Fire1555078003
Cumraku Red Fire1555078017
Cumraku Red Fire1555078030
Cumraku Red Fire1555078042
Cumraku Red Fire1555078057
Cumraku Red Fire1555078071
Cumraku Red Fire1555078084
Cumraku Red Fire1555078098
Cumraku Red Fire1555078111
Cumraku Red Fire1555078124
Cumraku Red Fire1555078140
Cumraku Red Fire1555078233
Cumraku Red Fire1555078243
Cumraku Red Fire1555078254

Video