Secondary Adv

Geardo

 

Përshkrimi

Geardo shpk u themelua në vitin 1994 me qender në Tiranë. Aktiviteti fillestar ishte importi dhe prodhimi i dyerve të blinduara dhe dyerve të brendshme.  Me kalimin e viteve kompania zgjerohet në tej duke futur teknologjinë më të re të prodhimit të dyerve të blinduara. Geardo shpk ka një fabrikë prodhimi në Mezeze ku cdo produkt që prodhohet është i certifikuar sipas standarteve europiane.  Me futjen masive në treg me keto produkte si dhe me seriozitetin e cilësisë, shume shpejt  Geardo shpk krijoi lidhje solide me firmat e ndërtimit duke shërbyer si bazë për to.

Duke pare zhvillimin e sektorit të ndërtimit dhe kërkesat e tregut shumë shpejt adoptoi produktet që nevojiten me shumë. Keshtu kompania filloi prodhimin e dyerve te blinduara dhe dyerve te brendshme gje qe vazhdon edhe sot. Këto prodhime realizohen në mënyrë cilësore. Cdo klient do të gjejë tek Geardo shpk tregtim me shumice dhe pakice, prodhim, montim, dyer te brendshme, dyer te blinduara si dhe cilësinë e kërkuar.  Geardo shpk ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve cilësore, për të përmbushur nevojat dhe dëshirat e klientëve. Pozita dhe forca e kompanisë mundëson vlerën shtesë për klientët e saj.

Çfarë ofron

Kompania Geardo shpk ofron prodhim, shitje dhe montim të dyerve të blinduara dhe atyre të brendshme. Falë linjave moderne, eksperiences dhe seriozitetit tëstafit teknik, Geardo shpk prodhon të gjitha llojet e dyerve me laminat, rimeso, dyer druri komplet duke mbyllur komplet ciklin e dyerve të cdo lloji. Kompania ofron dyer të blinduara e të brendshme të të gjithave llojeve si: Dyer te blinduara me dizenjo; Dyer te blinduara me dy hapje; Dyer te blinduara te thjeshta; Dyer te brendshme druri me palosje.

Tek Geardo shpk do te gjeni gjithashtu dyer te brendshme druri me xham; Dyer te brendshme druri te bardha, kafe, gri, te errta, etj; Dyer te brendshme klasike me xham; Dyer te brendshme me vetrate xhami; Dyer te brendshme, druri, lamnati, rimeso, etj; Dyer te brendshme me xham; Dyer te brendshme druri; Dyer te blinduara te jashtme; Dyer te brendshme xhami; Aksesore per montim dhe një serë produktesh të tjera të nevojshme për ambientet tuaja. Kompania Geardo shpk realizon prodhimin e dyerve sipas të gjithave direktivave të BE-së. Kompania përvecese prodhon, shet me shumicë e pakicë, asiston në montimin e dyerve dhe ofron mbështetje teknike pas shtijes.

Shërbime

Dyer te blinduara
Dyer te blinduara
Dyer te blinduara cilesore
Dyer te blinduara cilesore
Dyer te blinduara me dy hapje
Dyer te blinduara me dy hapje
Dyer te blinduara me panele druri
Dyer te blinduara me panele druri
Dyer te brendshme druri me xham
Dyer te brendshme druri me xham
Dyer te brendshme druri te bardha
Dyer te brendshme druri te bardha
Dyer te blinduara celiku
Dyer te blinduara celiku
Dyer per apartamente
Dyer per apartamente
Dyer te jashtme per vila
Dyer te jashtme per vila
Prodhim dyersh te blinduara
Prodhim dyersh te blinduara
Dyer te blinduara prej druri
Dyer te blinduara prej druri
Shitje dyersh
Shitje dyersh
Montim dyersh
Montim dyersh
Asistence teknike per dyer te brendshme dhe te jashtme
Asistence teknike per dyer te brendshme dhe te jashtme
Dyer te jashtme me dy kanata
Dyer te jashtme me dy kanata
Dyer kryesore te blinduara per apartamente
Dyer kryesore te blinduara per apartamente
Dyer moderne te blinduara me veshje alumini
Dyer moderne te blinduara me veshje alumini
Dyer te blinduara me xham per vila
Dyer te blinduara me xham per vila
Dyer te jashtme rezistente ndaj kushteve atmosferike
Dyer te jashtme rezistente ndaj kushteve atmosferike
Prodhim dyersh te blinduara me porosi
Prodhim dyersh te blinduara me porosi

Punë të kryera

Dere e blinduar ne shtepi private
Dere e blinduar ne shtepi private
Montim dere e bliduara per vile
Montim dere e bliduara per vile
Montim dere e blinduar per apartament
Montim dere e blinduar per apartament
Prodhim dere e blinduar me porosi
Prodhim dere e blinduar me porosi
Prodhim dyer te blinduara ne seri
Prodhim dyer te blinduara ne seri
Prodhim dyersh te jashtme per pallate
Prodhim dyersh te jashtme per pallate
Geardo1649251729
Geardo1649251745
Geardo1649251763
Geardo1649251778
Geardo1649251795
Geardo1649251818
Geardo1649251835
Geardo1649251854
Geardo1649251870
Geardo1649251895
Geardo1649251913
Geardo1649251954
Geardo1683102107
Geardo1683102114
Geardo1683102123

Filiale

Qender Mezeze-Zalte, Magazine ne qender te fshatit