Secondary Adv

Serma

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Serma shpk është krijuar në vitin 1993 dhe  operon në fushën e lëndëve të para për mobileri, mobilje,  aksesorë për mobilieri, pajisje hidrosanitare dhe parkete. Bashkepunon me firma të njohura në Europë si:, Shelman, Filoxyl, Hettich, Kesseböhmer, Henkel Adhesive, Sanitec, etj.  Serma  ka magazine qëndrore me një sipërfaqe prej 5000 m2, ekspozitë  900m2 me degë në Tiranë dhe në Vlorë. Stafi  i specializuar në këtë fushë ju vjen në ndihmë me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh duke filluar nga lendet e para.