Secondary Adv

Tolimo

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

c të gatshme të industrisë së mobiljeve, aksesorëve të tyre, si dhe në fushën e prodhimit e të shpërndarjes së produkteve të industrisë së bojrave. Tolimo shpk tregton vetëm podukte që mbajnë firmën “Made in Italia”, bashkëpunon me partnerë lider të kësaj fushe në Itali, sjell gjithnjë risi dhe zgjerim të gamës së produkteve të saj, ndihmon në gjetjen e zgjidhjeve dhe në përzgjedhjen e modeleve sipas tendencave të kohës për klientët e saj, duke u mbështetur fort në përvojën e saj dhe në atë italiane për sektorin e mobilerisë.