Secondary Adv

Admir Dida

 

Përshkrimi

Hidrosanitare “ADMIR DIDA” është një nga firmat që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes dhe elektrikeve. Strategjia e firmës sonë është cilësia maksimale. Ne ofrojmë një gamë mjaft të gjërë produktesh por mbi të gjitha shumë cilësorë. Aktiviteti ynë ka nisur në fillim të viteve 2000 dhe është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj duke krijuar konkurencë në tregun Shqiptar. Ne gjithashtu operojmë dhe në tregun e shumicës. Sot në bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. Cilësia dhe teknologjia e fundit është standarti që përfaqëson firmën tonë.

Çfarë ofron

Admir Dida e ka nisur aktivitetin në fillim të viteve 2000. Kompania operon ne treg duke ofruar nje sërë shërbimesh dhe produktesh të cilat garantojnë siguri tek klientët tanë. Duke I shërbyer me detaje tregut dhe kërkesave të tij ne sjellim:

- Aksesorë të ndryshëm hidraulike;

- Sisteme ngrohje dhe ftohje;

- Hidrosanitare, vaska dhe mobilje per tualet;

- Penele diellore;

- Kondicionerë dhe chiller;

- Aksesorë për kondicionerë;

- Tuba të ndryshëm për punime hidraulike;

- Sisteme për filtrimin e ujit;

- Rakorderi;

- Kabëll për instalime të ndryshme dhe kanalina;

- Grupe dushi dhe bolierë për ngrohje uji;

- Soba për ngrohje me dru dhe pellet etj.

Shërbime

Kolektore dhe Aksesore
Kolektore dhe Aksesore
Rakorderi Bronxi
Rakorderi Bronxi
Rakorderi presimi per tuba multistrat
Rakorderi presimi per tuba multistrat
Rakorderi shtrengimi per tuba multistrat
Rakorderi shtrengimi per tuba multistrat
Saracineska, Valvula me sfere bronxi
Saracineska, Valvula me sfere bronxi
Panele diellore
Panele diellore
Radiatore celiku dhe alumini
Radiatore celiku dhe alumini
Pompa uji
Pompa uji
Mobilje tualeti
Mobilje tualeti
Lavaman porcelani
Lavaman porcelani
Kondicionere Inverter
Kondicionere Inverter
Kondicionere tokesor
Kondicionere tokesor
Kaldaja per ngrohje qendrore
Kaldaja per ngrohje qendrore
Kaldaja ma pellet
Kaldaja ma pellet
Pelet per soba dhe Kaldaja
Pelet per soba dhe Kaldaja
Boliere uji
Boliere uji
Sete hidrosanitare
Sete hidrosanitare
Tuba bakri me izolim
Tuba bakri me izolim
Gruper lavamani,bideje inoksi
Gruper lavamani,bideje inoksi
Sifona dhe Pileta
Sifona dhe Pileta
Chillera dhe Pompa nxehtesie
Chillera dhe Pompa nxehtesie
Vaska porcelani dhe plastike
Vaska porcelani dhe plastike
Tuba uji multistrat
Tuba uji multistrat
Materiale hidraulike italiane
Materiale hidraulike italiane
Panele diellor per ngrohje uji Sammler
Panele diellor per ngrohje uji Sammler
Butona per kasetat e shkarkimit
Butona per kasetat e shkarkimit
Vegla presimi Virax
Vegla presimi Virax
Radiatore Fondital
Radiatore Fondital
Thares peshqirash Fondital
Thares peshqirash Fondital
Chillera inverter me eficence te larte energjie MAXA
Chillera inverter me eficence te larte energjie MAXA
Fan koil per Ngrohje Ftohje Delageshtues Innova
Fan koil per Ngrohje Ftohje Delageshtues Innova
Filtra uji Italian AQUA
Filtra uji Italian AQUA
Rubineta dhe Mishelatore Daniel
Rubineta dhe Mishelatore Daniel
Rakorderi uji plastike Techno
Rakorderi uji plastike Techno
Kaseta shkarkimi inkaso
Kaseta shkarkimi inkaso

Partnere

AristongalletintmsimasisoclimaluxorboilernovafraboecosparenradarmacellunivalinnovagecafonditalwiloaquaaquatechnikDaniellovatomaxaolipapaemanuelsammlerviraxwatts

Video