Secondary Adv

Alfa Domisi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alfa Domisi operon ne tregun vendas prej disa vitesh ne fushen importit te hidrosanitareve, pllakave si dhe tregtimit te materialeve te ndertimit. Si pjese e kompanise nene Alpha Domisi,  Alfa ne shqiperi ploteson te gjitha nevojat e klienteve te saj sipas zgjedhjeve dhe preferencave. Te gjitha produktet qe kompania ofron jane te certifikuara sipas te gjithave standarteve te BE-se, duke ju pergjigjur kushteve dhe cilesise qe klienti deshiron. Korrektesia, cilesia dhe cmimet konkurruese jane elementet qe e karakterizojne kompanine Alfa Domisi.