Secondary Adv

Inspire

 

Përshkrimi

Inspire Hidrosanitare është një kompani me një eksperiencë 20 vjeçare në tregun shqiptar në fushën e hidrosanitareve.

Kompania është distributor ekskluziv i TESY, ElPROM dhe GRANDI , bolierët më të mirë në treg!

Gjithashtu dhe i pajisjeve hidrosanitare të markave ndërkombëtare Vitra, Roca, Fayans, Ece, Mega, GPD, ISVEA etj.

Kompania ofron pajisje hidrosanitare dhe shumë produkte të tjera cilësore me çmimet më konkuruese në treg. Sjell pranë cdo klienti produkte nga më të ndryshmet, tepër cilësore si kabina dushi, bolierë, vaska, hidromasazh, sanitare e cdo gjë që ju kërkoni.

Duke qenë e fokusuar në ruajtjen e vazhdueshme të cilësisë, Inspire Hidrosanitare ka si mision kryesor që të ofrojë dhe shesë produktet më të mira të tregut ndërkombëtar, të përballueshme dhe moderne, duke kuptuar më së miri nevojat e konsumatorëve për sigurinë dhe rehatinë në shtëpi, sidomos duke respektuar parimet e korrektësisë dhe partneritetit për mirëqënien e përgjithshme.

Inspire Hidrosanitare ju garanton cilësinë më të mirë që mund të gjeni në treg!

Çfarë ofron

Cfarë ofrojmë ne!

Do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

- Bolierë

- Wc dhe bide (wc moderne,wc klasike,bide klasike,moderne,etj)

- Lavamane (Lavamane për banjo,lavamane porcelani,lavamane moderne, etj)

- Mobilje për tualete (rafte për banjo,mobilje me pasqyrë për banjo,mobilje druri për banjo,mobilje moderne të integruara me lavamanin,etj)

- Kabina dushi (kabina dushi,kabina xham- kristal,parete,kabina me hidromasazh,etj)

- Vaska ( vaska me hidromasazh,etj)

- Rubineta ( rubinetë për lavamane,rubinetë me sensor,rubinetë moderne,mishelatorë për banjo,mishelatore për bide,etj)

- Aksesorë për tualete ( mbajtëse sapuni,gotë xhami për tualete,mbajtëse letre higjenike,mbajtëse peshqiri,varëse për peshqirë, etj)

- Pasqyra për tualete, pasqyra mobilje.

Shërbime

Hidrosanitare Roca
Hidrosanitare Roca
Hidrosanitare Fayans
Hidrosanitare Fayans
Vaska porcelani per banjo
Vaska porcelani per banjo
Paisje tualeti porcelani
Paisje tualeti porcelani
Mobilje per tualete kunder lageshtires
Mobilje per tualete kunder lageshtires
Sifon per lavapjata, bide,lavaman
Sifon per lavapjata, bide,lavaman
Kaseta shkarkimi Isvea
Kaseta shkarkimi Isvea
Mobilje moderne per banjo
Mobilje moderne per banjo
Aksesore per banjo
Aksesore per banjo
Boliere uji TESY
Boliere uji TESY
Dyqan hidrosanitare
Dyqan hidrosanitare
Grupe dhe salishent per kabina dushi
Grupe dhe salishent per kabina dushi
Hidrosanitare porcelani per banjo
Hidrosanitare porcelani per banjo
Kabina dushi te gatshme
Kabina dushi te gatshme
Lavaman per banjo
Lavaman per banjo
Paisje tualeti prej porcelani
Paisje tualeti prej porcelani
Pajisje hidrosanitare per banjo
Pajisje hidrosanitare per banjo
Pasqyra per banjo
Pasqyra per banjo
Rubineta per banjo
Rubineta per banjo
Rubineteri tualeti
Rubineteri tualeti
Shitje hidrosanitaresh
Shitje hidrosanitaresh
Tualete per lokale
Tualete per lokale
Vaska me hidromasazh
Vaska me hidromasazh
WC Dhe Bide per banjo
WC Dhe Bide per banjo
Set mobilje lavaman pasqyre per banjon
Set mobilje lavaman pasqyre per banjon

Katalogu

Katalog Inspire
Katalog Inspire
Katalog Inspire
Katalog Inspire

Partnere

rocatesypetekfayansecegpdvitraisveamegapetek

Video