Secondary Adv

NordTrade

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

NordTrade eshte nje kompani qe operon ne qytetin e Shkodres ne fushen e tregtimit te veglave te punes dhe ngrohjes. Kompania ofron sistemin me te ri te ngrohjes, me konsum minimal dhe ngrohje maksimale, vegla profesionale pune te gjitha te markes Perles me tre vjet garanci  dhe bojera te markave si  Vechro, Isomat.