Secondary Adv

Erica Ceramiche Albania

 

Përshkrimi

Erica Albania Ceramiche, një nga eskpozicionet më të mëdha të Shqipërisë, ju ofron një gamë të gjerë produktesh për rivestimentin e shtëpisë tuaj. Ky ekspozicion, i cili gjendet në Autostradën Tiranë- Durrës,  me një siperfaqje mbi 1000m2, përfaqeson zgjidhjen më të mirë për kërkesat tuaja. Aty do të gjeni cdo gjë: pllaka me design dhe ngjyra të ndryshme, hidrosanitare të linjave të fundit, rubineteri, parkete, oxhaqe, mobilje për ambiente të brendshme, pllaka shtrimi për ambjente të jashtme, pllaka shtrimi për oborre, pllaka me dizenjo të ndryshme për shtrim dhe veshje tualetesh, mobilje tualeti, lavaman, bide, wc monobllok dhe sospezo, aksesorë të ndryshëm shumë cilësorë si rubineteri, mishelatore, etj. Gjithashtu ofron korniza për banjo, pasqyra aksesorë, bokse dhe kabina dushi etj. Me Erica Albania Ceramiche realizoni shtëpinë e ëndrrave tuaja!

Çfarë ofron


ERICA ALBANIA CERAMICHE me një përvojë 20 vjecare në fushën e arredimit, ka hyrë në tregun shqiptar për të sjellë cilësinë dhe idetë e reja. Një mënyrë e re për të konceptuar dekoracionin: një botë e karakterizuar nga një rëndësi absolute e detajeve, nga kërkesa e estetikes, e cila nuk heq dorë nga funksionaliteti, nga detaje që përcaktojnë stilin e jetës. Kombinacione plot elegancë, krijmtari dhe fantazi, për ambjente që flasin, komunikojnë dhe jetojnë në sintoni me njeriun. Ne besojmë në atë që bëjmë dhe klientet janë gjykuesit tanë më të mirë. Për t'i dhënë jetë një shtëpie apo një ambjenti publik, ju ofrojmë materiale nga më cilësoret.

Shërbime

Mobilje moderne per tualet
Mobilje moderne per tualet
Set mobilje, lavaman dhe pasqyre
Set mobilje, lavaman dhe pasqyre
Lavaman dhe mobilje tualeti per restorante dhe lokale
Lavaman dhe mobilje tualeti per restorante dhe lokale
Arredim tualetesh per hotele
Arredim tualetesh per hotele
Arredim tualeti me mobilje moderne
Arredim tualeti me mobilje moderne
Mobilje lavamani per banjo
Mobilje lavamani per banjo
Lavamane porcelani
Lavamane porcelani
Mishelatore dhe Rubineteri
Mishelatore dhe Rubineteri
Grupe dushi
Grupe dushi
Aksesore banjo
Aksesore banjo
Kabina dushi moderne
Kabina dushi moderne
Kabina dushi me xham te temperuar
Kabina dushi me xham te temperuar
Kabina dhe pllaka dushi
Kabina dhe pllaka dushi
Vaska me hidromasazh
Vaska me hidromasazh
Vaska plastike dhe porcelani
Vaska plastike dhe porcelani
Hidrosanitare Italiane
Hidrosanitare Italiane
Paisje hidrosanitare klasike
Paisje hidrosanitare klasike
Paisje hidrosanitare moderne
Paisje hidrosanitare moderne
Sete hidrosanitare per banjo
Sete hidrosanitare per banjo
Veshje tualetesh me pllaka
Veshje tualetesh me pllaka
Pllaka te markave Italiane
Pllaka te markave Italiane
Pllaka shtrimi dyshemeje
Pllaka shtrimi dyshemeje
Pllaka veshje dhe shtrimi imitim mermeri
Pllaka veshje dhe shtrimi imitim mermeri
Pllaka imitim druri, parketi
Pllaka imitim druri, parketi
Pllaka banjo veshje dhe shtrim
Pllaka banjo veshje dhe shtrim

Katalogu

Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania
Katalog Erica Ceramiche Albania

Punë të kryera

Erica Ceramiche Albania1523518089
Erica Ceramiche Albania1523518108
Erica Ceramiche Albania1523518121
Erica Ceramiche Albania1523518136
Erica Ceramiche Albania1523518152
Erica Ceramiche Albania1523518188
Erica Ceramiche Albania1523518209
Erica Ceramiche Albania1523518222
Erica Ceramiche Albania1523518236

Partnere

branchettieurolegnofap-ceramicegattoniGruppo-Treesseibbitalgranitisimasvallelungaartesi