Secondary Adv

Beton Plus

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Beton Plus shpk partner i firmes LOCATELLI s.p.a. te Bergamos lider ne fushen e ndertimeve ne Itali. Prodhimet  jane te nje cilesie te larte si rrjedhoje e nje bashkepunimi te ngushte italo-shqiptar dhe e mjeteve moderne qe disponon. Prodhimi i betonit realizohet nga nje impiant SIMEM me MIXER duke bere keshtu te mundur nje perzierje homogjene te betonit sipas normativave europiane ne fuqi. Betonplus eshte multi-qellim qe sjell me prane klienteve dhe ben te mundur per te permbushur kerkesat e tyre per ndertimin e zgjidhjeve me te integruar.