Secondary Adv

Ferro-Beton & Construction Co

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ferro-Beton & Construction Co është themeluar në vitin 2002 dhe është kompani lider në industrinë e prodhimit të betonit në Shqipëri. E ndertuar në kryqëzimin  e akseve kryesore të vendit Tiranë-Durrës-Lezhe, Ferro-Beton ka facilitete në furnizimin me beton në kohë në të tre destinacionet. Pozicioni i pershtatshem si dhe investimi i duhur ne mjete transporti te reja si pompa dhe autobetoniera, bejne te mundur transport te shpejte dhe te sigurte ne cdo destinacion. Ferro-Beton & Construction Co  vlerësohet si furnizuesi me i madh i betonit në rajon.