Secondary Adv

Standart Tubi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Standart Tubi ka filluar aktivitetin në vitin 2001 dhe është një nga firmat më me përvojë në vendin tonë për prodhimin e materialeve prej betoni. Standart Tubi prodhon  rreth 250 modele sipas kërkesave të klientit dhe realizon në një kohë të shkurtër plotësimin e nevojave të klientëve. Kjo realizohet falë teknologjisë së prodhimit të makinerive që kompania disponon. Një rol parësor tek Standart Tubi luan cilësia e produktit pa të cilin nuk arrihet objektivi kryesor.