Secondary Adv

Vellezerit Hysa

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania “Vëllezërit Hysa” është krijuar në vitin 1998 nga Agron Hysa me aktivitet në prodhim, ndërtim, import, eksport  dhe  infrastrukturë. Në vitin 2001 rregjistrohet si subjekt ne fushen e ndertimit me emer “Vëllezërit Hysa” shpk.  Baza e aktivitetit të “Vëllezërit Hysa”  është prodhimi i të gjitha produkteve dhe nënprodukteve me bazë betoni (Betone të markave nga Marka C10/12 deri në C30/37, Tubo betoni 1ml dhe 2ml nga Ø100 – Ø1800, Pllaka trotuari të formave përmasave dhe ngjyrave të ndryshme, Bordura betoni, Puseta Parafabrikat, blloqe betoni të dimensioneve të ndryshme, etj…), lëndes se parë të tyre (Rërë, granil, cakëll, stabilizant etj).

"Vëllezërit Hysa” shpk gjithashtu prodhon dhe tregton asfaltobetone me dhe pa ngjyrë, me cilësi të lartë. Baza e investimeve ka qënë në prodhim duke shtuar teknologjinë dhe llojshmërinë e materialeve të prodhuara , në makineri e paisje pune dhe transporti në teknologjinë e kohës së sotme, në sipërmarrje furnizimi dhe ndërtimi duke plotësuar kushtet ideale për realizimin e tyre në cilësinë e prodhimit material, transportin e garantuar, korrektësinë në kohë. Kompania zhvillon aktivitetin e saj në Gostimë, Elbasan. Kompania disponon një numër të konsiderueshëm mjetesh transporti, makineri gërmimi, fabrika të ndryshme etj.

Cfare bëjmë ne?
“Vëllezërit Hysa” i dedikohet tërësisht sigurimit të infrastrukturës dhe ndërtimit të ndërtesave për botën e së nesërmes. Ne kombinojmë plane kreative, projektimin dhe ndërtime inovative me teknikat inxhinerike më të përshtatshme. Punojmë në mënyrë të qëndrueshme për të ruajtur energjinë, mbrojmë mjedisin dhe ndërtojmë komunitete.

 

Ne bëjmë diferencën
Konstruktimi është një celës drejtues në ekonomi. Kur biznesi është duke lulëzuar, ngrihen ndërtesa, kulla zyrash, banimi, infrastrukturë dhe të tjera. Financat rrjedhin, pagat rriten dhe efektet shfaqen në ekonomi. Përsa i përket investimeve, infrastrukturave një gjë mund të përmendet në cdo mjedis ekonomik dhe ai është “Vëllezërit Hysa” shpk. Skuadra jonë është ndërtuar për tu ndeshur me nevojat e klientëve tanë në të gjitha kushtet e tregut. Vëllezërit Hysa ofron një perspektivë specialiste nga dita në ditë për reziqet e konstruksionit që hasen nga të gjithë dizenjuesit dhe kontraktuesit ashtu dhe për cështje delikate si metodat emergjente të projekteve dërguese. Plus ne kuptojmë të gjithë faktorët kyc që prekin linjën e fundit, programe dizenjuese, siguria, dhe rregullimi i kostove, siguria, menaxhimi dhe aplikacionet teknologjike që të ndihmojnë ty të punosh në mënyrë më efektive.

 

Eksperienca e ndërtimit
Në “Vëllezërit Hysa” ne njohim gjithcka që ka të bëjë me impaktin e njerëzve dhe mjedisin. Ne besojmë se kontributi në mjedisin ekonomik dhe mirëqenien e komunitetit ku ne jetojmë dhe punojmë nuk është vetëm përgjegjësia por edhe detyra jonë.  Specialistët e skuadrës tonë kanë eksperienca të shumta në projekte dhe sektorin e ndërtimit si rrugë, kanalizime, ujësjellësa, porte edhe aeroporte, ndërtimi i objekteve të ndryshme civile dhe industriale.

Çfarë ofron

1.    Prodhim dhe tregtim asfalti me edhe pa ngjyrë
2.    Prodhim edhe tregtim pllakash trotuari të përmasave, formave dhe ngjyrave të ndryshme
3.    Lëndë të para për prodhim produkteve ndërtimi lumi edhe mali si : Rërë, Zhavor, Granil, Cakëll, Stabilizant, Filler etj.
4.    Betone të të gjitha markave duke filluar nga C10/12 deri në C30/37.
5.    Tubo betoni 1 ml dhe 2 ml të diametrave të ndryshme duke filluar nga Ø100 deri në Ø1800.
6.    Bordura betoni parafabrikat.
7.    Blloqe betoni
8.    Prodhim soletkash
9.    Puseta betoni parafabrikat të dimensioneve të ndryshme
10.    Tulla dhe pllaka dekorative për veshje fasade.
11.    Transport mjetesh të rënda si dhe për ngarkesa jashtë norme.
12.    Mjete transporti për shërbime në industrinë e ndërtimit  
13.    Sherbim vinc me kapacitet ngritës deri në 300 tonë
14.    Shërbim sonde për shpime të ndryshme pilotash me dhe pa këmishë.
15.    Ndërtim ujësjellës dhe kanalizime
16.    Ndërtim dhe mirëmbajtje rrugësh
17.    Ndërtim urash
18.    Ndërtime civile, private, rezidenca  
19.    Ndërtime dhe rikonstruksione godinash

Shërbime

Mjete per transport dherash
Mjete per transport dherash
Shtrim rrugesh me asfalt
Shtrim rrugesh me asfalt
Prodhim betoni te gjitha llojeve
Prodhim betoni te gjitha llojeve
Prodhim asfaltbetoni me ngjyre
Prodhim asfaltbetoni me ngjyre
Nyje thyerjesh inertesh  vetelevizese
Nyje thyerjesh inertesh vetelevizese
Ndertime covile,private,rezidenca
Ndertime covile,private,rezidenca
Ndertim urash
Ndertim urash
Mjete transporti per sherbime ne industrine e ndertimit
Mjete transporti per sherbime ne industrine e ndertimit
Mjete per transport makinerish
Mjete per transport makinerish
Mjete per transport inertesh me trajler
Mjete per transport inertesh me trajler
Mjete per nenshtresa rrugore
Mjete per nenshtresa rrugore
Mjete germimi
Mjete germimi
Makineri vijezimi per asfalt
Makineri vijezimi per asfalt
Impiant asfaltbetoni me kapacitet 140 ton-h
Impiant asfaltbetoni me kapacitet 140 ton-h
Furnizim me zhavorr mali dhe lumi
Furnizim me zhavorr mali dhe lumi
Beton 400 per traret e urave dhe digat e hidrocentraleve
Beton 400 per traret e urave dhe digat e hidrocentraleve
Tuba betoni parafabrikat
Tuba betoni parafabrikat
Tregti rere cakull dhe stabilizant
Tregti rere cakull dhe stabilizant
Transport mjetesh te renda me makineri
Transport mjetesh te renda me makineri
Shtrim rrugesh me asfalt me ngjyre
Shtrim rrugesh me asfalt me ngjyre
Shpime me sonda dhe diafragme
Shpime me sonda dhe diafragme
Sherbim me vinc deri ne 300 ton
Sherbim me vinc deri ne 300 ton
Prodhim pllakash trotuari
Prodhim pllakash trotuari
Prodhim pllakash dekorative per veshje fasadash
Prodhim pllakash dekorative per veshje fasadash
Prodhim betoni
Prodhim betoni

Partnere

ecfergikurumlimakmaccaferrivaraku-eeuropetrol

Punime te kryera

 1      Rikonstruksion i rruges automobilistike te fshatit Dardhe (Perfunduar me 31.12.2014)
 2      Shtese Kontrate Rikonstruksion i rruges automobilistike te fshatit Dardhe (Perfunduar me 31.12.2014)
 3      Shtese ne Projekti Ansamblit Rilindja Belsh
 4      Ndertim Asfaltim i rruges Cerrik-Belsh-Dragot-Kucove-Ure Vajgurore (Segmenti Cerrik-Belsh-Grekan)
 5      Sistemim Asfaltim Rruga Gjinarit (baza + shtesa) perfunduar ne dt. 15.11.2014
 6      Rikonstruksion i Rruges Kla & Xhu Shetitore Qender Golem
 7      Projekti Ansamblit Rilindja Belsh
 8      Sistemim Asfaltim i segmentit te Rruges "Qemal Stafa", nga shkolla "Jorgji Dilo" deri tek kryqezimi tek posta
 9      Sistemim Asfaltim i Rruges Hysejn Bakalli e Ali Zyma, lagja Emin Matraxhiu
 10      Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Elbasan - Banje, Loti 1
 11      Rikonstruksion dhe Asfaltim i Rruges Sul Haxhi ( Kontrata baze + Shtese)
 12      Ndertim Rruga Orenje- Librazhd, Loti 2
 13      Riveshje dhe Sistemim Asfaltim Rruga Elbasan - Banje, Loti 1 (shtese punimesh)
 14      Ndertimi i Pedonaleve dhe Korsive te Bicikletave Liqeni Belsh
 15      Sistemim Asfaltim Rruga Buzuq - Çorovode (Kontrata baze + Shtese)
 16      Sistemim asfaltim Rruga Belsh Qafe Shkalle
 17      Rikualifikimi i qendres se Qytetit Cerrik, Loti 1
 18      Rruga provizore ne rreshqitjen km 8+ 760, rruga Elbasan Gjinar
 19      Rikonstrusion dhe hapje te rrugeve te arave te komunes Grekan (Perfunduar me 15.05.2015)
 20      Sistemim Asfaltim i Rruges te pallati i sportit
 21      Unaza Lindore e Kavajes (Faza I)
 22      Rikonstruksion dhe Asfaltim i Rruges Krast e Madhe (Perfunduar me 16.04.2014)
 23      Rikonstruksion dhe shtese ne objektin : Kinoklubi "Ptoleme Xhuvani"
 24      Rikonstruksion dhe shtese anesore ne katin perdhe egzistues+ (banese) dhe ngritje 1 kat (banese
 25      Shtim Kati  mbi morgun ekzistues si dhe rikonstruksioni total i morgun ne IML (Kontrata baze + Shtese)
 26      Godine Banimi Kolektive 6 Kat (2 kate lokal + 4 kate banese) + bodrum (Perfunduar me 02.04.2014)
 27      Rehabilitim Te Perroit Leshniqe Kavaje
 28      Sistemim Asfaltim Rruga Broshke dhe ura mbi lumin Shkumbin
 29      Ndertim KUZ dhe KUB Cerrik
 30      Pastrimi kanaleve kullues ne territorin e bashkise Rrogozhine
 31      Banese Familjare 2 Kat + Papafingo
 32      Rikonstruksion rruges i fshatrave Selite Linas Kamunah Dasar unaza Dragot e sistemim KUZ
 33      Ndertim Sistemim dhe Asfaltim Rruga Trojas
 34      Rikonstruksioni i rrugës rajonale Gostimë-Tregan, loti I
 35      Ndertimi i unazes Prrenjas Fshat – Katjel 

Certifikime

Video