Secondary Adv

Bojra Dorian

 

Përshkrimi

Bojra DORIAN prej pesë vitesh është transferuar me seli dhe adresë kryesore në ambjentet e veta me sipërfaqe rreth 13370 m2 pranë autostradës Durrës-Tiranë te mbikalimi i Fllakës në Durrës. Krijimi i produkteve të reja të çertifikuora u shoqërua me investimin në paisje dhe makineri bashkëkohore të teknologjisë së lartë, duke i dhënë rëndësi respektimit të kërkesave të shoqërisë për produkte miqësore me mjedisin si zgjidhje të cilat përmirsojnë kushtet e jetesës tonë.

Prodhimet tona tregëtohen në të gjitha qytetet e Shqipërisë, si dhe eksportohen në Kosovë. Ndërmarja  “ DORIAN „ ka krijuar një seri produktesh me kualitet që plotësojnë më së miri kërkesat gjithmonë e në rritje të klientave në fushën e ndërtimit, për t’u përballur me tregun në mënyrë dinjitoze si partner serioz dhe korrekt në zbatimin e rregullave dhe marrëdhëniet midis palëve. Obektivi nëpërmjet investimit të vazhdueshëm i kërkimeve në sektorin me karakter strategjik, është forcimi në rritje i qëndrueshmërisë dhe cilësisë së produkteve “ DORIAN „ për të plotësuar të gjitha nevojat e konsumatorit dhe te shoqërisë.

Çfarë ofron

Bojra Dorian ofron

Materiale ndihmëse

Krijimi i produkteve të reja të çertifikuara u shoqërua me investimin në paisje dhe makineri bashkëkohore të teknologjisë së lartë, duke i dhënë rëndësi respektimit të kërkesave të shoqërisë për produkte miqësore me mjedisin si zgjidhje të cilat përmirsojnë kushtet e jetesës tonë.

 Bojra për të gjitha ambjentet
Shoqëria  “DORIAN” ka për aktivitet prodhimin dhe tregtimin e bojrave me bazë ujore, për ambjente të brendshme dhe të jashtme, bojrave dhe verniqeve me bazë solventi për kangjella, dyer, tubacione etj, bojrave dekorative për objekte të vjetra dhe të reja.

 

Stuko dhe llacëra te thata
Ndërmarja  “ DORIAN „ ka krijuar një seri produktesh me kualitet që plotësojnë më së miri kërkesat gjithmonë e në rritje të klientave në fushën e ndërtimit, për t’u përballur me tregun në mënyrë dinjitoze si partner serioz dhe korrekt në zbatimin e rregullave dhe marrëdhëniet midis palëve.

 

Shërbime

Bojra me baze uji
Bojra me baze uji
Bojra dhe verniqe
Bojra dhe verniqe
Bojra Dekorative
Bojra Dekorative
Materiale ndihmese
Materiale ndihmese
Stuko dhe llacra te thata
Stuko dhe llacra te thata
Zmalto hekuri, druri dhe betoni
Zmalto hekuri, druri dhe betoni
Ngjyra baze per lyerje
Ngjyra baze per lyerje
Llaqe per dru
Llaqe per dru
Bojra dekorative per fasada te jashtme
Bojra dekorative per fasada te jashtme
Astar per fasada
Astar per fasada
Astar plastik 15,5,,L
Astar plastik 15,5,,L
Baze bojrash per pigmentim
Baze bojrash per pigmentim
Bojra akrilike 15,5,1,L
Bojra akrilike 15,5,1,L
Bojra hidromat interior
Bojra hidromat interior
Bojra italiane Alcea
Bojra italiane Alcea
Bojra me kompjuter
Bojra me kompjuter
Bojra plastike per ambjente te brendshme 15,5,1,L
Bojra plastike per ambjente te brendshme 15,5,1,L
Bojra universale ujore
Bojra universale ujore
Diluent te formateve te ndryshem kunder njollave
Diluent te formateve te ndryshem kunder njollave
Hidroizolues per tualete taraca,mure
Hidroizolues per tualete taraca,mure
Hidroizoluese monol
Hidroizoluese monol
Kolle per paragrafiato,rrafshuesa
Kolle per paragrafiato,rrafshuesa
Pigmentues per bojra te brendshme dhe te jashtme
Pigmentues per bojra te brendshme dhe te jashtme
Tregti bojrash dhe llaqesh, Fabrike bojrash
Tregti bojrash dhe llaqesh, Fabrike bojrash
Vinovil per ngjitjen e letrave,derrasave per industrim e mobilerise
Vinovil per ngjitjen e letrave,derrasave per industrim e mobilerise

Katalogu

Katalog Bojra Dorian

Filiale

Unaza e re Tirane +355 67 20 41 119
Elbasan tek unaza e madhe +355 69 20 72 201
Durres,Shkozet tek ish nderrmarja serave +355 67 20 08 701
Durres, mbrapa Stadiumit +355 69 78 82 228