Secondary Adv

Canaku

 

Përshkrimi

Kompania “Çanaku”, e themeluar në vitin 2009, ofron për tregun shqiptar dhe më gjerë shpërndarjen e materialeve të ndërtimit më profesionale. Çanaku është një nga përfaqësuesit më të mëdhenj dhe të besuar për markat më prestigjioze si: KNAUF, KNAUF Insulation, Weber, Ceresit, Renova, Eurofisi, Dast, BMI, Vivechrom, KEBE, Neotex, Wurth etj. Nëpërmjet zyrave qëndrore në Mëzez, kompania ofron gamën e gjerë të materialeve për ndërtim të përshtatshme për çdo konstruksion të brendshëm apo të jashtëm. Klientët tanë renditen nga tregtarët me shumicë, firmat e ndërtimit, dyqanet dhe shkojnë deri te përdoruesit final të këtyre produkteve. Ne kujdesemi që t’i përshtatemi çdo kërkese dhe nevoje nga çdo nivel i klientëve tanë besnikë.

 

Rritja dhe suksesi jonë në këto 11 vite bazohet në tre shtylla kryesore: cilësia, garancia dhe jetëgjatësia që ne ofrojmë për produktet tona.

 

Cilësia – Përmbushja e çdo kërkese të klientëve tanë është parimi bazë i një ecurie të vazhdueshme. Për këtë arsye ne ofrojmë cilësinë më të lartë për çdo gamë produktesh.

Garancia – Duke u bazuar te profesionalizmi i lartë dhe besueshmëria e produkteve tona, ne sigurohemi që të ofrojmë garancinë më të lartë për produktet tona.

Jetëgjatësia – Ne sigurohemi që të ofrojmë shërbimin më superior duke zhvilluar jetëgjatësi dhe marrëdhënie të forta me furnitorët dhe konsumatorët tanë.

 

Vizioni

Të orientuar gjithmonë te produktet e cilësisë më të lartë me çmime të arsyeshme, Çanaku synon gjithmonë në përmirësimin e mirëqënies dhe sigurisë së ndërtesave tuaja.

Misioni

Çdo ditë synojmë të punojmë për krijimin e një marke të respektuar, të besueshme dhe lehtësisht të aksesueshme. Qëllimi jonë kryesor është krijimi i përditshmërisë dhe një jetese sa më të sigurt për çdo familje apo biznesi.

Çfarë ofron

Përtej cilësisë dhe performancës së produkteve, ne jemi të perkushtuar për ti shërbyer klientëve tanë në një marredhenie të afërt, të favorshme për të dyja palët dhe të qendrueshme. Ne jemi të përkushtuar për të përmirësuar kushtet e tyre të punës, duke i ndihmuar ata të zhvillojnë njohuritë dhe aktivitetin e tyre. Kompania është e përbërë prej një administrate të qëndrueshme si dhe specialiste në fushën e ndërtimit dhe zbatimit të të gjitha llojeve të sistemeve të thata, termoizolimeve, hidroizolimeve, fasadave dhe lyerjeve të jashtme dhe të brendshme.

 

1. Sistem Izolimi Termik dhe Akustik

2. Ngjitës dhe Bojak për Pllaka

3. Zgjidhje për Hidroizolime

4. Sistemi i Thatë

5. Bojra dhe Astare

6. Llaçra dhe Rifinitura

Shërbime

Grafiato Akrilike e Pigmentuar
Grafiato Akrilike e Pigmentuar
Dekorim Fasade
Dekorim Fasade
Termoizolim muresh
Termoizolim muresh
Termoizolim me sistem kapot
Termoizolim me sistem kapot
Termoizolim fasadash
Termoizolim fasadash
Suvatim fasade
Suvatim fasade
Sisteme termoizolimi, Grafiato minerale
Sisteme termoizolimi, Grafiato minerale
Sisteme Termoizolimi per fasade
Sisteme Termoizolimi per fasade
Sistem termik me Polisterol dhe Lesh guri
Sistem termik me Polisterol dhe Lesh guri
Sisteme kapot Renova
Sisteme kapot Renova
Rikonstruksion fasade
Rikonstruksion fasade
Punime me sistem kapot
Punime me sistem kapot
Punime grafiato, Punime me Sistem Kapot
Punime grafiato, Punime me Sistem Kapot
Punime dekorative per fasada
Punime dekorative per fasada
Materiale termoizoluese EPS Renova
Materiale termoizoluese EPS Renova
Materiale rrafshuese, ngjitesa polisteroli, Qeramike
Materiale rrafshuese, ngjitesa polisteroli, Qeramike
Llacra me baze gipsi dhe gelqereje
Llacra me baze gipsi dhe gelqereje
Llacra mbushes, Cimento, Gelqere
Llacra mbushes, Cimento, Gelqere
Llac per muratim dhe Estrih
Llac per muratim dhe Estrih
Grafiato dekorative per fasada
Grafiato dekorative per fasada
Bojra per mure dhe tavane
Bojra per mure dhe tavane
Fasada, izolimi termik dhe akustik
Fasada, izolimi termik dhe akustik
Llacra ne baze gipsi dhe cimento
Llacra ne baze gipsi dhe cimento
Materiale hidroizoluese
Materiale hidroizoluese
Materiale rrafshues dhe rifiniture
Materiale rrafshues dhe rifiniture
Ndertimi i thate KNAUF
Ndertimi i thate KNAUF
Ngjites dhe bojak per pllaka dhe gure natyror
Ngjites dhe bojak per pllaka dhe gure natyror
Profile dhe aksesore Knauf
Profile dhe aksesore Knauf
Rrjeta me fibra qelqi
Rrjeta me fibra qelqi
Pllaka polisteroli dhe lesh guri
Pllaka polisteroli dhe lesh guri
Bojak per fugat e pllakave
Bojak per fugat e pllakave
Bojra per jashte dhe brenda
Bojra per jashte dhe brenda
Ngjites dhe bojak per pllaka
Ngjites dhe bojak per pllaka
Pllakat ndertimore Knauf
Pllakat ndertimore Knauf
Polisteroli EPS dhe XPS
Polisteroli EPS dhe XPS

Katalogu

Katalog Canaku

Historiku

Kompania “Çanaku” u themelua në vitin 2009, ku e nisi rrugëtimin e saj me shpërndarjen e materialeve të ndërtimit Renofix, prodhuar nga Renova Putz.   Sot kompania është një nga shpërndarësit  më të mëdhenj të materialeve të ndërtimit, duke përfaqësuar prodhues të tillë si : Renova Putz, Weber Saint-Gobain, Knauf, Styropan, Vivechrom, Isover etj.

 

Përmes magazinës, kompania importon dhe shpërndan të gjitha produktet e saj tek tregtarët me shumicë, firmat e ndërtimit, dyqanet, si edhe tek përdoruesit e fundit të produkteve. Rritja dhe suksesi ynë për pothuajse nëntë vjet është testamenti i parimeve bazë mbi të cilat është themeluar kompania: cilësia e shërbimit përmes zhvillimit të marrëdhënieve të forta me furnizuesit dhe konsumatorët tanë.

Punë të kryera

Hotel Sheraton
Hotel Sheraton
Hotel ne Mjull Bathore
Hotel ne Mjull Bathore
Blloku i Vilave Selite
Blloku i Vilave Selite
Vile tek Rolling Hills
Vile tek Rolling Hills
Vile tek Fusha e Aviacionit
Vile tek Fusha e Aviacionit
Vile tek Tregu Ushqimor
Vile tek Tregu Ushqimor
Vile prane TEG
Vile prane TEG
Vile ne Unazen e Re
Vile ne Unazen e Re
Vile ne Lunder
Vile ne Lunder
Vile ne Koplik
Vile ne Koplik
Vile ne Komunen Farke
Vile ne Komunen Farke
Vile Banimi ne Lunder
Vile Banimi ne Lunder
Objekt banimi Unaze e Re
Objekt banimi Unaze e Re
Objekt Banimi Liqeni Artificial
Objekt Banimi Liqeni Artificial
Kompleks Banimi perballe KMY
Kompleks Banimi perballe KMY
Ali Dem
Ali Dem
Dako oil
Dako oil
Vila pas Casa Italia
Vila pas Casa Italia
Vile Ndroq
Vile Ndroq
Vile prane TEG-2
Vile prane TEG-2
Vile tek Fusha Aviacionit
Vile tek Fusha Aviacionit
Dhermi, Vlore, Albania
Dhermi, Vlore, Albania
Canaku1544537489
Canaku1544537501

Partnere

1canaku-knauf2canaku-knauf-insulation3canaku-weber4canaku-ceresit5canaku-renova6canaku-eurofisi7canaku-dast8canaku-bmi9canaku-vivechrom10canaku-kebe11canaku-neotex12canaku-wurth