Secondary Adv

Petro Beqiri

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Petro Beqiri Shpk me seli në Durrës, tregton për mëse 19 vitesh materiale të ndryshme ndërtimi. Ne jemi përfaqesues në Shqipëri të shumë kompanive më me emër në fushën e ndërtimit si:


Pofix Ltd - Prodhues XPS, EPS dhe llacra të sistemit kapot

Ursa Slovenia - Prodhues lesh xhami për izolime termike në cati dhe fasada të ventiluara

Fragmat Slovenia - Prodhues të membranes bituminoze ( Katrama) cilësi e padiskutueshme. 

Geomas geocomposite - Prodhues të gjeotekstilit, hidroizoluesit me bazë argjile bentonit dhe gjeogridit. 

Seves Glassblock - Prodhues Cek të tullave te xhamit, dizajne dhe ngjyra të ndryshme. 

Lloje të ndryshme të tjegullave të qeramikes Tondach Austria, Kroaci, Hungari dhe Serbe. 

Ravaber Group - Prodhues i leshit të xhamit për izolime termike, izolime akustike, fasada të ventiluara.


Gjithashtu edhe aksesorët për të gjitha këto materiale si:

Lesh guri, rrjete fiber qelqi, këndore pvc, waterstop hidroizolues, membranë difuzive, profile gipsi etj.

Çfarë ofron

Ofron shërbim transporti në objekt dhe me vinc, asistencë teknike inxhinierike në bashkëpunim me partnerët tanë që merren dhe me ndërtimin e projekteve duke i dhënë zgjidhje projekteve tuaja. Cmimet më të favorshme në treg në raport me cilësinë e garantuar. Ju garantojmë seriozitetin maksimal dhe garanci të plotë për të gjitha materialet. Garanci që së pari vjen nga kompanitë prodhuese dhe së dyti, ne si përfaqësues të tyre në vend. Kjo është treguar me bashkëpunimin e mëse 500 pikave të furnizimit që ne kemi në të gjithë vendin.

Shërbime

Gjeotekstile
Gjeotekstile
Hidroizolesa parandaluese per derdhjet e ujit
Hidroizolesa parandaluese per derdhjet e ujit
Hidroizolues bentonite
Hidroizolues bentonite
Lesh guri
Lesh guri
Membrana themeli
Membrana themeli
Membrane elastomerike Ela Stoper
Membrane elastomerike Ela Stoper
Materiale izoluese akustike
Materiale izoluese akustike
Tulla zjarrduruese
Tulla zjarrduruese
Aksesore catie
Aksesore catie
Dekor, Pllaka, Korniza Fasade
Dekor, Pllaka, Korniza Fasade
Grafiato dekorative
Grafiato dekorative
Aksesor per sistem termoizolues
Aksesor per sistem termoizolues
Aksesore suvatimi, profile gipsi
Aksesore suvatimi, profile gipsi
Astar per siperfaqe parabituminoze
Astar per siperfaqe parabituminoze
Aksesore dranazhi
Aksesore dranazhi
Tulla qelqi
Tulla qelqi
Tjegulla catie
Tjegulla catie
Pllaka izoluese XPS
Pllaka izoluese XPS
Pllaka izoluese EPS
Pllaka izoluese EPS
Llacra te thate
Llacra te thate
Llacra te lengshem
Llacra te lengshem
Llacra te lengshem akrilik
Llacra te lengshem akrilik
Kolle per pllaka
Kolle per pllaka
Bojera per lyerje
Bojera per lyerje
Fasada me sistem kapot
Fasada me sistem kapot
Gjeotextil Polipropilen
Gjeotextil Polipropilen
Hidroizolim tarracash me membrana
Hidroizolim tarracash me membrana
Hidroizolues me baze te argjiles Bentonite
Hidroizolues me baze te argjiles Bentonite
Izolimi akustik ndermjet kateve
Izolimi akustik ndermjet kateve
Nenshtresa hidroizoluese
Nenshtresa hidroizoluese
Punime me Bentonite
Punime me Bentonite
Sistemi kapot me certifikaten CE
Sistemi kapot me certifikaten CE
Termoizolim dhe hidroizolim tarracash
Termoizolim dhe hidroizolim tarracash
Termoizolim tarrace
Termoizolim tarrace

Katalogu

Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri
Katalog Petro Beqiri

Punë të kryera

Kulla ne qender te Korces
Kulla ne qender te Korces
Librazhd
Librazhd
Projekti TAP Albania
Projekti TAP Albania
Seman Fier
Seman Fier
Petro Beqiri1523370032
Petro Beqiri1523370050
Petro Beqiri1523370067
Petro Beqiri1523370101
Hotel Brilant
Hotel Brilant
Termoizolimi i objekteve te kompanise Joy Travel Shpk, Lunder Tirane
Termoizolimi i objekteve te kompanise Joy Travel Shpk, Lunder Tirane

Partnere

pofix-petroTondach-petroursa-petroMladost-petroGeomasSeves-Glassblock50-adingstoperthrakontkk

Certifikime

  

Video

Diferenca e membranes bituminoze te modifikuar me gome SBS dhe me plastike APP. 
Perberja SBS eshte gome fleksibel dhe e afte per te ruajtur gjendjen e saj fillestare. Perzierja e ketij materiali me asfaltin bituminoz i jep ketij te fundit karakteristika me te mira fizike dhe mekanike. 
Fatkeqsisht ne vendin tone eshte krijuar kulture e gabuar persa i perket hidroizolimit me membrane bituminoze, me se shumti projektet jane te orientuar ne produkte ku kerkohet ne mm dhe jo karakteristika fizike e mekanike te duhura. 
Petro Beqiri Shpk
Vetem produkte cilesore!!!