Secondary Adv

Saranda Treg

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Sarande Treg operon prej vitesh ne qytetin e Sarandes duke ofruar produkte cilësore dhe moderne. Profesionalizëm, cilësi dhe garanci. Gjithcka për ndërtimet tuaja. Tashmë Saranda Treg në bashkëpunim me Delta i jep ngjyrë ambienteve tuaja me bojëra greke dhe gjermane si dhe parkete me 12 vjet garanci.