Secondary Adv

Eurocol Service

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Eurocol Service me përvojë që nga viti 1991, është një nga firmat e para dhe më të suksesshme në import, shpërndarje, instalim dhe asistencë e moto-gjeneratorëve, panele e kuadro shpërndarëse elektrike ne Shqipëri. Përfaqësuese e disa prej firmave më të njohura Italiane të prodhimit të këtyre paisjeve të certifikuara me Standartin e Qualitetit ISO9001, ajo jep garanci të plota për prodhimet e ofruara prej saj.