Secondary Adv

Italshqipja

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Italshqipja shpk është krijuar ne 1994 nga investitore italianë si vazhdimi i fabrikës së përpunimit të drurit në Shkodër. Tradita e vjeter, arti i punimit në dru, kombinimi i teknologjisë së fundit dhe përkushtimit të punonjësve kanë qënë celësi i suksesit të kompanisë Italshqipja. Aktiviteti kryesor i kompanisë është përpunimi i drurit. Të gjitha produktet dhe artikujt e Italshqipja prodhohen me dru ahu. Sipas kërkesës dhe nevojave mund të bëhen edhe modele të vecanta.

Çfarë ofron

Aktiviteti jonë është përpunimi i drurit, prodhimi i karrigeve të veshura ose jo me tapiceri ose kashtë, i tavolinave të bukës, tavolinave për bare, tavolina mesi, stolave, mbajtëse druri, bishta për veglat bujqësore dhe të ndërtimit. Të gjitha produktet dhe artikujt tanë prodhohen me dru ahu. Sipas kërkesës dhe nevojave mund të bëjme edhe modele të vecanta.Kompania sot disponon kapacitete prodhuese dhe specialistë e një staf drejtues të kualifikuar. Kompania jonë ka të gjitha kapacitetet për të mbuluar kerkesën e tregut brënda dhe jashtë vëndit.

Shërbime

Bishta druri ne seri per eksport
Bishta druri ne seri per eksport
Bishta druri per kazem lopate draper etj
Bishta druri per kazem lopate draper etj
Prodhim bishta druri per vegla pune
Prodhim bishta druri per vegla pune
Karrige banaku druri per lokale, restorante
Karrige banaku druri per lokale, restorante
Kembe druri per tavolina
Kembe druri per tavolina
Fabrike prodhimi per tavolina karrige
Fabrike prodhimi per tavolina karrige
Prodhim karrigesh ne seri sipas porosise
Prodhim karrigesh ne seri sipas porosise
Set tavolina dhe karrige druri
Set tavolina dhe karrige druri
Stola druri me porosi
Stola druri me porosi
Tavolina dhe stola druri per bare, pizzeri
Tavolina dhe stola druri per bare, pizzeri
Tavolina druri per lokale me porosi
Tavolina druri per lokale me porosi
Bishta druri per vegla pune germimi
Bishta druri per vegla pune germimi
Fabrike per eksportin e karrigeve dhe tavolinave
Fabrike per eksportin e karrigeve dhe tavolinave
Fabrike per prodhimin e tavolinave dhe karrigeve te drurit
Fabrike per prodhimin e tavolinave dhe karrigeve te drurit
Fabrike per tavolina karrige
Fabrike per tavolina karrige
Fabrike prodhime perpunim druri
Fabrike prodhime perpunim druri
Karrige druri me ndenjese kashte
Karrige druri me ndenjese kashte
Karrige me dru natyral
Karrige me dru natyral
Karrige te larta me porosi
Karrige te larta me porosi
Prodhim karrigesh me dru natyral
Prodhim karrigesh me dru natyral
Prodhim stolash druri
Prodhim stolash druri
Prodhime druri natyral
Prodhime druri natyral
Stola banaku me porosi
Stola banaku me porosi
Tavolina druri per shpi
Tavolina druri per shpi
Tavolina te larta per lokale nate
Tavolina te larta per lokale nate

Punë të kryera

 Italshqipja 1526547186
 Italshqipja 1526547229
 Italshqipja 1526547266
 Italshqipja 1526547293
 Italshqipja 1526547313
 Italshqipja 1526547337
 Italshqipja 1526547355
 Italshqipja 1526547371
 Italshqipja 1526547385