Secondary Adv

Ridi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Ridi shpk është një kompani Italo-Shqiptare që operon në Shqipëri që prej vitit 2000 me kualitet në sektorin e dyerve të brendshme dhe të blinduara. E mirë integruar në tregun Shqiptar, me një staf të kualifikuar, magazina të mëdha dhe të organizuara, cilësi, shërbim dhe një kosto mjaft të kënaqshme. Modelet e reja të porsa hyra në tregun Europian do t’i gjeni pranë ekspozitës sonë. Çdo derë është e çertifikuar sipas standardeve Europiane (CE).

 

Dyert tona do të arrrijnë në çdo skaj të Shqipërisë dhe jashtë saj. Ju bëni kerkesën dhe ne do të ndodhemi pranë jush. Mos ngurroni dhe mos vononi të kërkoni derën e ëndrrave tuaja. Mbështetja e fort që kemi nga partnerët tanë në Itali të “DIERRE” me eksperiencë pune 41 vjeçare ju ofron një garanci dhe cilësi më të lartë të dyerve, kasave, paneleve dhe dorezave elegante. Ne ofrojme transport, montim dhe asistence brenda cmimit. Shumëllojshmëria e modeleve dhe ngjyrave do t’ju bëjnë që ta keni më të lehtë zgjedhjen e tyre. Ndërmarrja jonë, përmes një përvoje shumë-vjeçare që nga themelimi i saj ka mbledhur njohuri të shkëlqyer për dyert.

Çfarë ofron

Kompania Ridi shpk për shumë vjet i ka dhënë rëndësi të veçantë cilësisë që importon dhe ofron në një shumë-llojshmëri të madhe të pjesëve të dyerve të blinduara dhe të jashtme. Produkti nga i cili prodhohen pjesët, i bën produktet të pathyeshme dhe rezistente në siguri. Gjithashtu, Ridi shpk ka mundësi që realizojë kombinime të ndryshme të artikujve, dhe të jetë në gjendje që të arrijë estetikën që çdo klient dëshiron me qëllim që të kënaqë çdo kërkesë të tijën, duke vërtetuar kështu profesionalitetin dhe autenticitetin e ndërmarrjes. Në këtë hapësirë Ridi shpk paraqet të gjithë gamën e pjesëve tona për të dhënë një imazh sa më të plotë të mundshëm. Firma realizon montimin dhe asistenca bëhet nga vetë stafi i kompanisë. Për cdo produkt, Ridi shpk ju ofron garanci dy vjecare.

Shërbime

Dyer te jashtme te blinduara Dierre
Dyer te jashtme te blinduara Dierre
Dyer te brendshme me rreshqitje
Dyer te brendshme me rreshqitje
Dyer druri te blinduara
Dyer druri te blinduara
Dyer te blinduara me dy brava sigurie
Dyer te blinduara me dy brava sigurie
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer te blinduara me dy kanata
Dyer te blinduara sistem elektronik
Dyer te blinduara sistem elektronik
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer te blinduara per shtepi
Dyer klasi
Dyer klasi
Dyer kundra zjarrit
Dyer kundra zjarrit
Kasaforta elektronike Dierre
Kasaforta elektronike Dierre
Dere e blinduar me veshje druri
Dere e blinduar me veshje druri
Dyer te blinduara 2 kanatshe
Dyer te blinduara 2 kanatshe
Dyer italiane Dierre
Dyer italiane Dierre
Dere e blinduar pa xham
Dere e blinduar pa xham
Dere e blinduar me xham
Dere e blinduar me xham
Dyer te blinduara Dierre Modelet e reja
Dyer te blinduara Dierre Modelet e reja
Dyer te blinduara druri Dierre
Dyer te blinduara druri Dierre
Dyer te blinduara me Fingerprint
Dyer te blinduara me Fingerprint
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara moderne
Dyer te blinduara te veshura me dru
Dyer te blinduara te veshura me dru

Punë të kryera

Dere e blinduar me dy kanata 90+40 x 210cm
Dere e blinduar me dy kanata 90+40 x 210cm
Dere e blinduar Dierre, Sentry
Dere e blinduar Dierre, Sentry
Dyer te blinduara, ngjyre e bardhe
Dyer te blinduara, ngjyre e bardhe
Ridi1449476481
Ridi1449476494
Ridi1449476507
Ridi1449476541
Ridi1449476553
Ridi1449476567
Banka Credins
Banka Credins
Twin Tower
Twin Tower
Tekno Projekt shpk
Tekno Projekt shpk
Dere e blinduar me 2 kanata
Dere e blinduar me 2 kanata
Dere e blinduar me akses kontroll
Dere e blinduar me akses kontroll
Dere e blinduar me akses te autorizuar
Dere e blinduar me akses te autorizuar
Dere e blinduar me finger print
Dere e blinduar me finger print
Dyer te blinduara me karte
Dyer te blinduara me karte
Dyer te brendshme
Dyer te brendshme

Partnere

Dierre

Video