Secondary Adv

Vizion Impex Parket

 

Përshkrimi

Jeni duke arreduar shtëpine tuaj dhe kërkoni ti jepni vlerën e duhur investimit tuaj? Kompania “VIZION IMPEX” me përvojë të respektueshme në treg, njihet si lider në fushën e tregtimit të parketeve/laminateve cilësore gjermane. Prej vitesh është prezent në projekte të rëndësishme në fushën e ndërtimit por edhe në shtëpitë tuaja, duke ofruar:

 

-Laminate Gjermane me teknologji të avancuar, me fortësi maksimale **AC5/KL33** 8/10/12mm dhe garanci afatgjatë deri ne 25-30 vjet

 

-Parkete druri të kategorive të ndryshme. Shërbime konsultimi në përgjedhjen e produkteve të duhura për të realizuar investime afatgjata dhe të rezistueshme ndër vite.

 

Jemi më të miret, jo sepse e themi ne. Jemi më të mirët sepse ofrojmë cilësinë më të mirë të laminateve gjermane *AC5/KL33* me cmimin më të mirë të mundshëm referuar cilësisë së lartë të produkteve që ofrojmë. Ofrojmë bashkëpunime serioze dhe profesionale në realizimin e investimeve cilësore të projekteve të konsiderueshme në fushën e arredimit interior apo ndërtimit, si komplekse vilash, qendra tregtare, qendra pushuese, projekte shkollash, projekte hotelerie etj.

Për cdo projekt arredues përfitoni nga ofertat tona për cdo kategori laminati 8/10/12mm duke blere laminate cilësore me garanci afatgjatë deri në 30 vjet për ambjente shtëpiake. Blerjet e zgjuara do të justifikojnë investimin tuaj vit pas viti. Krijoni ambjente bashkëkohore dhe investime të vlefshme ndër vite. Na vizitoni në showroom për t`u informuar me detaje rreth produkteve cilësore dhe shërbimeve profesionale si dhe për të perfituar nga ofertat promocionale për cdo kategori. SHPENZONI në MENYREN e DUHUR INVESTONI në CILESINE më të MIRE.

Çfarë ofron

Kompania VIZION IMPEX ofron keto produkte dhe sherbime :

1. Parkete Druri , prodhime cilesore te firmave Gjermane, Baltic wood dhe Mesiter . Garanci nga 25-35 vjet.
-- Masiv , permasat 20.4 mm x 500 -2000 mm
-- 3 strukuror, permasat 14-22 mm x 182mm

2. Laminate, prodhime cilesore te firmes prestigjoze CLASSEN GMBH. Garanci nga 15-30 vjet.
-- 8 mm AC5/ KLASS 33/shtrese dylli Isowaxx / sistem montimi i avancuar Megaloc
-- 10 mm AC5/ KLASS 33/shtrese dylli Isowaxx / sistem montimi i avancuar Megaloc, 30 vite Garanci
-- 12 mm AC5 /KLASS 33/shtrese dylli Isowaxx / sistem montimi i avancuarMegaloc, 30 Vite Garanci
-- Trafic koleksion AC6/KLASS 41 / shtrese dylli Isowaxx / sistem montimi i avancuar Megaloc. I pershtatshem per ambiente me frekuentim shume te larte , per ambiente shtepiake {garanci 30 vjet } dhe komerciale , industriale etj.

3.Aksesore
-- Plintusa anësore 4-6 cm, druri dhe MDF
-- Nënshtresë izoluese, 2 mm -5 mm, XPS, kork, nënshtresë kundër lagështirës dhe izlolues zhurmash
-- Mbyllësa metalik dhe me rimesto druri

4. Sherbim montimi
Ofrojmë shërbime montimi profesional të produkteve {parketeve të drurit dhe laminateve, të veshjeve të murit dhe tavaneve} sipas parametrave teknike të rekomanduar nga kompanitë prodhuese. Stafi i montimit ka eksperiencë 16 vjecare.

Ja disa nga karateristikat bazë që dallojne një produkt elitar nga të tjerët?
- Laminatet e prodhuara nga kompanitë gjermane janë ndër laminatet më cilësore në fushën e prodhimit të laminateve në botë.
- Fortësia maksimale *AC5/KL33* (super rezistent ndaj gërvishtjeve dhe frekuentimit të shpeshtë). 
- Garanci afatgjatë. 
- Laminatet që ofrojmë kanë deri në 30 vjet garanci (ofruar nga kompania prodhuese "Classen Gmbh Germany").
- Produkte ekologjike.
- Përmbajne *Issowaxx*( element përforcues kundrejt ujit).
- Sistem i avancuar *Megaloc* (ndikon në jetëgjatësinë e laminatit).
- Strukturë *3D* ( risi në arredim).
- Formatet XL/XXL /8/10/12mm (risi në arredim per 2018).
- Për të patur performancë shumë të mirë ndër vite shpesh ne i rekomandojmë klientet tanë në përdorimin e nënshtresave izoluese *XPS*.
- Shpenzoni në mënyrën e duhur, blini #Cilësinë më të mirë#

Kompania "Vizion Impex" i ofron këto produkte me #cmime tepër të favorshme referuar cilësisë maksimale që permbajnë.

Shërbime

Aksesore montues per parket
Aksesore montues per parket
Laminate cilesore  8/10/12 mm per lokale
Laminate cilesore 8/10/12 mm per lokale
Laminate Gjermane AC5/ KL33
Laminate Gjermane AC5/ KL33
Laminate Gjermane
Laminate Gjermane
Montim parketi dru dhe laminat
Montim parketi dru dhe laminat
Parket druri gjerman
Parket druri gjerman
Parket druri inxhinierik, masiv 14mm - 22mm
Parket druri inxhinierik, masiv 14mm - 22mm
Parket laminat per shtepi
Parket laminat per shtepi
Parket druri prodhim gjerman
Parket druri prodhim gjerman
Parket ekologjik gjerman me dru masiv
Parket ekologjik gjerman me dru masiv
Parket laminat ekologjik per zyra, klinika
Parket laminat ekologjik per zyra, klinika
Parket laminat me fortesi maksimale
Parket laminat me fortesi maksimale
Parket laminat per apartamente dhe vila
Parket laminat per apartamente dhe vila
Parket laminat per dhoma hoteli
Parket laminat per dhoma hoteli
Parket laminat rezistent ndaj gervishtjeve dhe frekuentimit te shpeshte
Parket laminat rezistent ndaj gervishtjeve dhe frekuentimit te shpeshte
Parket me fortesi maksimale AC5/KL33
Parket me fortesi maksimale AC5/KL33
Parket per dyqane, ekspozita, butike
Parket per dyqane, ekspozita, butike
Parket per kuzhine me trashesi 8/10 dhe 12 mm me fortesi maksimale AC5/KL3
Parket per kuzhine me trashesi 8/10 dhe 12 mm me fortesi maksimale AC5/KL3
Parkete cilesore me strukture 3D
Parkete cilesore me strukture 3D
Parkete elitare gjermane per ambiente shtepiak dhe komercial
Parkete elitare gjermane per ambiente shtepiak dhe komercial
Parkete laminat me fortesi maksimale AC5/ KL33
Parkete laminat me fortesi maksimale AC5/ KL33
Parkete laminat me Isowaxx, me nivel rezistence AC5
Parkete laminat me Isowaxx, me nivel rezistence AC5
Parkete laminate cilesore gjermane
Parkete laminate cilesore gjermane
Parkete Made In Germany
Parkete Made In Germany
Parkete me 30 vite garanci
Parkete me 30 vite garanci
Parkete me dimensione te medha ne format XL/ XXL dhe Standart
Parkete me dimensione te medha ne format XL/ XXL dhe Standart
Parkete me dizajne moderne
Parkete me dizajne moderne
Parkete per apartamente
Parkete per apartamente
Parkete rezistent ndaj ujit
Parkete rezistent ndaj ujit
Shtrime dyshemeje me parket cilesor
Shtrime dyshemeje me parket cilesor

Punë të kryera

Vizion Impex1553528723
Vizion Impex1553528723
Vizion Impex1553528744
Vizion Impex1553528744
Vizion Impex1553528757
Vizion Impex1553528757
Vizion Impex1553528772
Vizion Impex1553528772
Vizion Impex1553528782
Vizion Impex1553528782
Vizion Impex1553528794
Vizion Impex1553528794
Vizion Impex1553528805
Vizion Impex1553528805
Vizion Impex1553528853
Vizion Impex1553528853
Vizion Impex1553528865
Vizion Impex1553528865
Vizion Impex1553528874
Vizion Impex1553528874
Vizion Impex1553528885
Vizion Impex1553528885
Vizion Impex1553528896
Vizion Impex1553528896
Vizion Impex1553528905
Vizion Impex1553528905
Vizion Impex1553528915
Vizion Impex1553528915
Vizion Impex1553528925
Vizion Impex1553528925
Vizion Impex1553528935
Vizion Impex1553528935
Vizion Impex1553528947
Vizion Impex1553528947
Vizion Impex1553528960
Vizion Impex1553528960

Video