Secondary Adv

Rapid Repair

 

Përshkrimi

RAPID REPAIR vjen në tregun shqipëtar si një servis i specializuar per vegla pune dhe pjesëve të këmbimit.  Bashkëpunon me partnerë të njohur në tregun ndërkombëtar si  Bosch, Hilti, Makita, Hitachi , Dewalt, Metabo etj. Operon në treg  prej tre vjetesh  duke ju ofruar servis veglash,pjese kembimi,mirmbajtje,pjese per Bosch,pjese per Makita,pjese per Dewalt, Pjese per Hitach,pjese per Hilti.

Çfarë ofron

RAPID REPAIR ofron zgjidhje profesionale inovatore në sektorin e ndërtimit si dhe cilësi maksimale duke ju dhënë mundësi të keni produkte dhe një sërë shërbimesh si : pjesë këmbimi cilësore, vegla të përdorura dhe mirëmbajtjen e tyre.

Shërbime

Vegla te perdorura
Vegla te perdorura
Shitje pjese kembimi
Shitje pjese kembimi
Shitje Karboncinash
Shitje Karboncinash
Servis vegla Makita
Servis vegla Makita
Servis vegla Hitachi
Servis vegla Hitachi
Servis vegla Hilti
Servis vegla Hilti
Servis vegla DeWalt
Servis vegla DeWalt
Servis vegla Bosch
Servis vegla Bosch
Servis per vegla pune
Servis per vegla pune
Avolzhime rotori
Avolzhime rotori
Riparim veglash
Riparim veglash
Shitje veglash te perdorura
Shitje veglash te perdorura
Pjese kembimi per vegla pune Rapid Repair
Pjese kembimi per vegla pune Rapid Repair
Disqe per vegla pune
Disqe per vegla pune
Punto betoni per vegla pune
Punto betoni per vegla pune

Partnere

BoschHilti