Secondary Adv

Sideral

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

SIDERAL shpk është një qendër “One stop shop” për materiale ndërtimi me cilësi të lartë, një degë në Shqipëri e SIDENOR Group. Zhvillimi ekonomik i Shqipërisë gjatë viteve të fundit dhe perspektiva e saj për të ardhmen shtyu SIDENOR Group së bashku me partnerët e saj shqiptarë prej më shumë se 15 vjetësh për të investuar më shumë në Shqipëri duke krijuar kompaninë SIDERAL shpk. Sideral është një objekt i ri me sipërfaqe trualli prej 55.000 m², nga të cilat 8.500 m² janë ndërtesa. Sideral është duke investuar në teknologji moderne me qëllim që t'u ofrojë klientëve të saj produkte ndërtimi me cilësi të lartë dhe standard të lartë në shërbim, kushte të mira për punonjësit e saj dhe duke mbrojtur ambientin. SIDERAL shpk kryesisht shpërndan në Shqipëri produktet e çelikut të grupit SIDENOR, por gjithashtu është edhe një qendër shpërndarjeje të shumë produkteve të tjera për ndërtim siç janë: materiale alumini nga kompanitë Etem sa, Elval sa, dhe Elval Culour sa, bakri, aliazh të bakrit dhe zink-titani, produktet e bakrit nga kompania Halcor sa  dhe Sofia Mes sa, kabllo elektrike nga Cablel Hellenic Cables, produkte të ndryshme nga Sidma, Panelco dhe Erlikon.

Çfarë ofron

Kompania SIDERAL shpk – SIDENOR ofron një gamë të gjërë materiale ndërtimi si:  Sisteme SD te integruar për beton arme, celik SD per beton arme, rrjeta SD për beton arme, armatura të parafabrikuara tredimensionale prej çeliku, trarë te rrjetezuar, fibra celiku, celik marke për përdorim të gjerë, tela te laminuar, tuba çeliku për ndërtim, tuba çeliku per nafte dhe gaz, produkte teli, produkte saldimi, celiqe speciale me karbon të lartë, etj.


Aktivitetet e kompanisë ndahen në 6 grupe kryesore:
•    Prodhimi i çelikut të shkrirë (shufra metalike, pllaka metalike, blume)
•    Prodhimi i produkteve të gjata të çelikut (shufra për beton arme, rrjeta dhe armatura tredimensionale prej çeliku, trarë të rrjetëzuar, çelik marke për përdorim të gjerë, tel i laminuar).
•    Prodhimi i tubave dhe seksioneve të zgavërta (tubacionet për naftë, gaz, ujë dhe ndërtim, seksione të zgavërta strukturore për ndërtim).
•    Prodhimi i produkteve të sheshta (pllaka çeliku, shirit i hollë i petëzuar në të nxehtë).
•    Prodhimi i çelikut të përfunduar (produkte teli dhe fibra çeliku beton arme, riciklim i nënprodukteve të çelikut, çeliqe speciale).
Produktet e Grupit SIDENOR plotësojnë nevojat më kërkuese të klientëve të vendit dhe dallohen për cilësinë e tyre të shkëlqyer, besueshmërinë e lartë dhe karakteristikat veçanërisht novative.

Shërbime

Armatura tredimensionale te gatshme SIDENOR
Armatura tredimensionale te gatshme SIDENOR
Trajlice te gatshme
Trajlice te gatshme
Shufra hekuri
Shufra hekuri
Tregtim hekuri te parafabrikuar
Tregtim hekuri te parafabrikuar
Celik SD per armim
Celik SD per armim
Tregtim profilesh metalike per ndertim
Tregtim profilesh metalike per ndertim
Profile metalike per mure
Profile metalike per mure
Tuba te galvanizuar per ndertim
Tuba te galvanizuar per ndertim
Tuba metalike per ujesjellesa
Tuba metalike per ujesjellesa
Tuba metalike per ndertim
Tuba metalike per ndertim
Tuba metalike
Tuba metalike
Shufra celiku te rrumbullaketa
Shufra celiku te rrumbullaketa
Profile metalike per hekurudha
Profile metalike per hekurudha
Profile celiku UPN
Profile celiku UPN
Profile metalike, ele barazbrinjeshe
Profile metalike, ele barazbrinjeshe
Zgara te pergjitheshme ndertimi
Zgara te pergjitheshme ndertimi
Zgara hekuri per stafa traresh
Zgara hekuri per stafa traresh
Zgara hekuri te thjeshta
Zgara hekuri te thjeshta
Zgara hekuri per kollon
Zgara hekuri per kollon
Zgara speciale SIDEFIT
Zgara speciale SIDEFIT
Tregtim hekuri me shumice
Tregtim hekuri me shumice
Shufra celiku
Shufra celiku
Struktura hekuri te gateshme
Struktura hekuri te gateshme
Tela te trashe per ndertime
Tela te trashe per ndertime
Rrjeta hekuri per ndertim
Rrjeta hekuri per ndertim

Katalogu

Katalog Sideral

Historiku

Grupi SIDENOR përfaqëson aktivitetin e prodhimit, përpunimit dhe shitjes së çelikut të VIOHALCO dhe aktualisht është prodhuesi më i madh i produkteve prej çeliku me një pozicion kryesues jo vetëm në Greqi, por edhe në Evropën Juglindore. Performanca në biznes e SIDENOR daton që prej vitit 1962 me themelimin e VIOHALCO-SANITAS, që ka qenë themeli për krijimin e një Grupi kompanish me integrim vertikal me 20 filiale dhe kompani shoqëruese në Greqi, 16 kompani jashtë vendit dhe fabrika prodhimi në Greqi, Bullgari, Rusi dhe IRJM. Aktivitetet e Grupit SIDENOR janë plotësisht vertikale dhe, duke synuar efikasitetin optimal në punë, ato dallohen në sektorët e mëposhtëm:
•    Mini-impiante
•    Tuba, gypa dhe seksione të zgavërta
•    Prodhim i produkteve të përfunduara dhe
•    Shitje dhe shpërndarje

Partnere

HalcorEtemsidmacablelelvalElvalc Color saerlikonsofia med

Certifikime