Secondary Adv

XHI & SON

 

Përshkrimi

Kompania XHI & SON Shpk është krijuar në shtator të vitit 1999. Shoqëria e ka zhvilluar aktivitetin e saj përpunues dhe prodhues në qytetin e  Tiranës, fillimisht tek ish "NMI" në rrugën "Jordan Misja" deri në fund të vitit 2008. Sot vazhdon aktivitetin e saj në ambjentet e ish Kombinati Josif Pashko në rrugën Vangjel Noti, Tiranë. Pra bëhen plot 24 vite në këtë fushë.

Shoqeria XHI & SON siguron produkte të hekurit të punuar për rezidenca, klientë komerciale (dyqane) dhe sipermarrje të kësaj fushe për të gjithë Shqipërinë që prej vitit 1999. Me plot 18 vite eksperiencë, zanatcinjtë tanë krenohen me krijimin e produkteve atraktive dhe të qendrueshme, të cilat plotësojnë parashikimet më të larta të klientëve tanë.

Çfarë ofron

XHI & SON operon në  tregun shqiptar prej disa vitesh në fushën e përpunimit të hekurit. Kompania ka një eksperiencë të gjatë në punë në prodhim e një sërë elementësh të ndryshëm për njësitë tregtare që merren me shitjen e prodhimeve të XHI & SON.

 

Shoqëria jonë ofron:

- Dekore dhe shumllojshmëri në përpunimin e hekurit dekorativ

- Përpunim dhe prodhim të elementeve të llamarinës

- Elementë dekorativë të gatshëm

- Produkte eksterieri dhe interieri të gatshme 

- Prodhime elementesh hekuri ndryshme

- Prodhime të gatshme: tavolina, karrige etj

- Punime llamarine

- Tregtim profile & llamarine

- Modelim & dizenjim 

Shërbime

Dekore murale te punuar me hekur
Dekore murale te punuar me hekur
Karrige me versace
Karrige me versace
Ndarje ambjenti dhe veshje muresh me hekur
Ndarje ambjenti dhe veshje muresh me hekur
Perpunim llamarine xingato, te zeze dhe me tranxhe
Perpunim llamarine xingato, te zeze dhe me tranxhe
Prodhim i portave te jashtme me hekur te nxehte
Prodhim i portave te jashtme me hekur te nxehte
Prodhime hekuri me godronim
Prodhime hekuri me godronim
Punime artistike hekuri
Punime artistike hekuri
Punime dekoruese me hekur
Punime dekoruese me hekur
Punime hekuri per vazo lulesh
Punime hekuri per vazo lulesh
Punime hekuri te personalizuara
Punime hekuri te personalizuara
Punime te hekurit te nxehte, Ferro Batuto
Punime te hekurit te nxehte, Ferro Batuto
Rrethime dhe kangjella hekuri
Rrethime dhe kangjella hekuri
Saldime me argon dhe perdredhje hekuri
Saldime me argon dhe perdredhje hekuri
Stola dhe karrige hekuri sipas kerkeses
Stola dhe karrige hekuri sipas kerkeses
Tregtim i lameve dhe llamarines
Tregtim i lameve dhe llamarines
Reklama me dekor hekuri
Reklama me dekor hekuri
Perpunim i kangjellave dekorative per dyer te jashtme
Perpunim i kangjellave dekorative per dyer te jashtme
Perpunim llamarine per ulluqe
Perpunim llamarine per ulluqe
Prodhim dhe furinizim prodhime hekuri
Prodhim dhe furinizim prodhime hekuri
Shpime vrimash me punson
Shpime vrimash me punson
Ele te permasave te ndryshme
Ele te permasave te ndryshme
Elemente per kangjella
Elemente per kangjella
Elemente te gatshem
Elemente te gatshem
Hekur i godrinuar, hekur i perdredhur
Hekur i godrinuar, hekur i perdredhur
Kthim llamarinash
Kthim llamarinash
Lama te godrinuara dhe te permasave te ndryshme
Lama te godrinuara dhe te permasave te ndryshme
Llamarina te godrinuara
Llamarina te godrinuara
Llamarine e zeze
Llamarine e zeze
Profile te permasave te ndryshme
Profile te permasave te ndryshme
Tuba te diametrave te ndryshem
Tuba te diametrave te ndryshem
Kangjella shkallesh
Kangjella shkallesh
Punime artizanale hekuri
Punime artizanale hekuri
Punime te llamarines me pjekatrice me CNC
Punime te llamarines me pjekatrice me CNC
Silueta punim hekuri sipas porosise
Silueta punim hekuri sipas porosise
Struktura hekuri per krevat gjumi
Struktura hekuri per krevat gjumi

Punë të kryera

XHI & SON1532605827
XHI & SON1532605838
XHI & SON1532605849
XHI & SON1532605859
XHI & SON1532605875
XHI & SON1532605886
XHI & SON1532605900
XHI & SON1532605911
XHI & SON1532605926
XHI & SON1532605937
XHI & SON1532605948
XHI & SON1532605958
XHI & SON1532605969
XHI & SON1532605979
XHI & SON1532605990
XHI & SON1532606001
XHI & SON1532606011
XHI & SON1532606021
XHI & SON1532606031
XHI & SON1532606041
XHI & SON1532606052
XHI & SON1554812121
XHI & SON1554812137
XHI & SON1554812149
Dere kryesore hekuri ne shtepi private
Dere kryesore hekuri ne shtepi private
Kangjella per ambiente te jashtme
Kangjella per ambiente te jashtme
Kangjella shkallesh
Kangjella shkallesh
Mon Cheri coffe shop, Tirane
Mon Cheri coffe shop, Tirane
Porte hekuri per oborr vile
Porte hekuri per oborr vile
Punim artizanal hekuri
Punim artizanal hekuri
Punim hekuri dekorativ
Punim hekuri dekorativ
Punime kovacane
Punime kovacane
Set tavoline dhe karrige hekuri per verande
Set tavoline dhe karrige hekuri per verande
Strukture hekuri mbrojtese per dyer te jashtme
Strukture hekuri mbrojtese per dyer te jashtme
Strukture punim hekuri per krevat gjumi
Strukture punim hekuri per krevat gjumi
Tavoline anesore salloni me strukture hekuri
Tavoline anesore salloni me strukture hekuri
Kangjella ne shkalle te brendshme vile
Kangjella ne shkalle te brendshme vile
Porte e jashtme oborri prej hekuri
Porte e jashtme oborri prej hekuri
Porte hekuri me elemente dekorative
Porte hekuri me elemente dekorative
Porte hekuri, Vile private
Porte hekuri, Vile private
Punim pasqyrash dhe elemente dekorative hekuri ne parukeri
Punim pasqyrash dhe elemente dekorative hekuri ne parukeri
Tavoline me strukture hekuri
Tavoline me strukture hekuri

Partnere

xhison-partnere-01xhison-partnere-02xhison-partnere-03xhison-partnere-04xhison-partnere-05xhison-partnere-07xhison-partnere-08xhison-partnere-09xhison-partnere-10xhison-partnere-11xhison-partnere-12xhison-partnere-13xhison-partnere-14xhison-partnere-15

Makinerite

Makinerite e Boceve, Godrimit, Luleve, Kalandrimit, Prerese, Kthimit, Prerjes, Trapan kollone etj.

Reparti dhe Sektoret

Sektori i Kovaceve, Llamarines, Saldimit.

Video