Secondary Adv

DAIU

 

Përshkrimi

Daiu shpk operon në tregun shqiptar prej shumë vitesh, me një eksperiencë të gjatë në fushën e përpunimit të drurit dhe aluminit. Kompania bashkëpunon me kompani europiane prej vitesh duke ofruar në treg një gamë të gjerë produktesh si makineri përpunim druri e alumini të çdo lloji si dhe gjeneratorë të fuqive të ndryshme. 

Biesse është një nga partnerët kryesorë të Daiu, e specializuar në segmentin e teknologjive të përpunimit të drurit. Prej kohësh ka projektuar, prodhuar dhe tregtuar një gamë të gjerë të teknologjive dhe zgjidhjeve për argjendarët dhe mobiljet e mëdha, dritareve, dyerve dhe prodhuesit e komponentëve të përpunimit të drurit. 

Casolin, kompania italiane, e themeluar në vitin 1969 si një aktivitet artizanal, shpejt u bë një lojtar i rëndësishëm në industrinë e përpunimit të drurit. Cilësia e shkëlqyer e produktit të saj dhe angazhimi i konsiderueshëm i grupit të punës kanë kontribuar në zgjerimin e kapacitetit prodhues dhe konsolidimin e një rrjeti të gjerë tregtar në Itali dhe tani në Shqipëri.

Daiu si një nga të vetmit tregtues në Shqipëri të këtyre markave dhe teknologjive, ofron edhe asistencë teknike për të gjitha llojet e makinerive. Të gjitha produktet janë të certifikuara sipas standardeve të BE-se dhe me garanci disa vjecare.

Çfarë ofron

Daiu vjen në tregun shqiptar me një gamë të gjerë produktesh si makineri përpunim druri e alumini të çdo lloji si dhe gjeneratorë të fuqive të ndryshme. Lista e gjatë e makinerive do përmbushë kërkesat e cdo biznesi apo kompanie. Daiu ofron:

- Bordatrice dhe skuadruese

- Kalibruese dhe leviguese

- Sezionatrice dhe pantograf 

- Foratrice dhe Frezë druri

- Skorniciatrice dhe presa

- Makineri për mobileri dhe prodhim mobiljesh

- Shitje makinerish të reja dhe të përdorura etj.

Daiu  mund të përmbushë pritjet e tregut dhe të mos zhgënjejë kërkesat e konsumatorëve, duke qenë vazhdimisht në gadishmëri, duke i ndihmuar edhe pas shitjes së produktit nëpërmjet një shërbimi konsultimi.

Shërbime

Bordatrice dhe skuadruese
Bordatrice dhe skuadruese
Foratrice Active Drill
Foratrice Active Drill
Foratrice CNC per shpime panelesh
Foratrice CNC per shpime panelesh
Kalibruese dhe leviguese me leter shirit
Kalibruese dhe leviguese me leter shirit
Leviguese automatike
Leviguese automatike
Leviguese per zmerilim druri
Leviguese per zmerilim druri
Makineri Casolin
Makineri Casolin
Makineri kalibruese per panele druri
Makineri kalibruese per panele druri
Makineri per mobileri dhe prodhim mobiljesh
Makineri per mobileri dhe prodhim mobiljesh
Makineri per perpunimin e drurit
Makineri per perpunimin e drurit
Pantograf per frezime nesting dhe bordime
Pantograf per frezime nesting dhe bordime
Pantograf Rovel Gold
Pantograf Rovel Gold
Prese per dyer
Prese per dyer
Qender pune per frezime dhe bordume
Qender pune per frezime dhe bordume
Sezionatrice me karikim automatik
Sezionatrice me karikim automatik
Sezionatrice per prerje panelesh
Sezionatrice per prerje panelesh
Sistem levizes me thithje ajri ventozo
Sistem levizes me thithje ajri ventozo
Bordatrice Biesse
Bordatrice Biesse
Frezatura Biesse
Frezatura Biesse
Makineri Biesse
Makineri Biesse
Makineri Casolin te reja dhe te perdorura
Makineri Casolin te reja dhe te perdorura
Makineri me rrula per levizje materiali
Makineri me rrula per levizje materiali
Makineri te perdorura Biesse
Makineri te perdorura Biesse
Pantograf Biesse
Pantograf Biesse
Shitje makinerish perpunimi druri
Shitje makinerish perpunimi druri

Punë të kryera

Mobileri Gjirokaster
Mobileri Gjirokaster
AKRON 1400 viti 2019
AKRON 1400 viti 2019
Rover K15 32 ne Fier
Rover K15 32 ne Fier
Mobileri Shaga
Mobileri Shaga
Mobileri Malaj
Mobileri Malaj
Biesse Akron 1400 AirForce System
Biesse Akron 1400 AirForce System
Arredo Bukaci
Arredo Bukaci
Mema Furniture
Mema Furniture
Coli Decor, Kosove
Coli Decor, Kosove
Atra Group
Atra Group

Partnere

casolinbiesse-groupArtechSelco-Builders-Warehousececcato

Video

 
 
 
View this post on Instagram

Demostrim i funksionimit te Vaskës së kolës Mt-10.

A post shared by Biesse Albania (@daiu_shpk) on

 
 
 
View this post on Instagram

Biesse Roxyl 5.5 2015 - Bordatrice Full - Shpejtesi (Speed) 25m/min

A post shared by Biesse Albania (@daiu_shpk) on

Panairi 2018