Secondary Adv

Dajti Construxion

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

KOMPANIA

Sot DAJTI CONSTRUXION është kompania lider dhe pika e referencës për tregun që përfshinë prodhimin, tregtimin dhe shpërndarjen e një gamë të gjerë të produkteve që kanë për qëllim krijimin e hapësirave të sigurta dhe funksionale magazinimi,arredim e supermarketeve dhe butiqeve.Suksesi i konsiderueshëm i produkteve të DAJTI CONSTRUXION, vjen si rrjedhojë e një hulumtimi dhe përzgjedhje mes teknologjisë më të re të prodhimit, zhvillimit dhe risive më të reja.Cdo produkt i zgjedhur është bazuar në analiza numerike dhe eksperimentale që synojne maksimizimin e performancës.

 

VIZIONI

Një përkushtim i vazhdueshëm në kërkim të thjeshtësis konceptuale, funksionalitetit, prakticitetit e bën DAJTI CONSTRUXION me teper se një furnizues, duke e sjell si një Brand lider në realizimin e projekteve ambicioze.Gama e produkteve është unike për prakticitetin, sigurinë, performancën dhe cmimin.

 

SHERBIMET

Shërbimet tona janë gjithmonë sa më afër standarteve më të larta europiane duke ofruar shërbimet me profesionale në fushën e sektorit të konstruksioneve metalike, magazinimeve, supermarkete, butik dhe shërbime te tjera.DAJTI CONSTRUXION ju ofron ideimin e hapsirave industriale dhe jo industriale me arkitekt si dhe ndjekjen e zbatimit të projektit.

 

I.SISTEME MAGAZINIMI (magazina, arkiva, hipoteka )

Materiali bazë i strukturave të rafteve është celik i zinguar.Ky i fundit është prodhuar sipas standarteve më të larta të certifikimit .                                                                                                                

Rafte për pesha të lehta deri në rafte për portapaleta

 • Teknologji mbrojtje kundra zjarrit
 • Teknologji antisizmike
 • Teknologji për magazina me siperfaqe të vogla

 

II. SUPERMARKETE

 • Banakë freskues dhe ngrirës,
 • Rafte të cilësisë së lartë,
 • Frigoriferë ftohës dhe ngrirës, ishull dhe kollonë, frigoriferë muralë,
 • Banko kasa të ndryshme,
 • Elementë të drejtimit të lëvizjes së klientëve,
 • Kosha, rafte buke dhe fruta perime, dhoma frigoriferike,etj.

 

III. BUTIK

 • Rafte, ekspozitorë, tavolina të tipeve të ndryshme si dhe aksesorë të shumtë për ekspozimin e artikujve.
 • Manikina
 • Kamera vëzhgimi

 

IV. PERDORIME EKSTRA

 • Shkolla dhe konvikte dhe ambjente të tjera
 • Projektimi dhe përgatitja e planvendosjes në përputhje me hapësirat në dispozicion për shfrytëzimin sa më të mirë dhe komod të tyre.
 • Arredim për cdo lloj servisi dhe pjesë kembimi te ndryshem sipas standarteve te EU-se.

Shërbime

Rafte portapalet
Rafte portapalet
Shkalle metalike dhe ndarje kati
Shkalle metalike dhe ndarje kati
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivim pesha te lehta
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte arshivimi pesha te renda
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per depo farmaceutike
Rafte per pesha te renda
Rafte per pesha te renda
Arredim Supermarketi
Arredim Supermarketi
Raft buke
Raft buke
Rafte fruta perimesh
Rafte fruta perimesh
Raft vere
Raft vere
Retrobanko
Retrobanko
Arredim dyqani
Arredim dyqani
Manikina
Manikina
Arredime me rafte frutash te perpunuara me dru
Arredime me rafte frutash te perpunuara me dru
Garderoba te personalizuara
Garderoba te personalizuara
Kosha metalike promocional
Kosha metalike promocional
Montim raftesh metalike
Montim raftesh metalike
Rafte metalike per supermarkete me dizajn italian
Rafte metalike per supermarkete me dizajn italian
Sisteme hyrje-dalje per biznes
Sisteme hyrje-dalje per biznes
Dollape druri
Dollape druri
Frigorifere te te gjitha llojeve
Frigorifere te te gjitha llojeve
Mekanizma te ndryshem per ekspozim ne dyqane
Mekanizma te ndryshem per ekspozim ne dyqane
Montim raftesh metalike
Montim raftesh metalike
Punime me dru te cilesiise se pare
Punime me dru te cilesiise se pare
Raft druri per eskpozimin e vererave
Raft druri per eskpozimin e vererave
Rafte me xham dhe inox per dyqane kozmetike
Rafte me xham dhe inox per dyqane kozmetike
Sistem ekspozimi per butique
Sistem ekspozimi per butique
Sisteme druri te nderthurura me profile inoxi
Sisteme druri te nderthurura me profile inoxi
Tavolina te nderthurura me inox
Tavolina te nderthurura me inox
Kompozita druri me rafte me kapje ne mure
Kompozita druri me rafte me kapje ne mure
Projektime dhe zbatime raftesh per markete
Projektime dhe zbatime raftesh per markete
Shporta metalike dhe druri per ekspozime te produkteve
Shporta metalike dhe druri per ekspozime te produkteve
Tavolina druri per farmaci
Tavolina druri per farmaci
Banake druri per biznes
Banake druri per biznes

Historiku

Dajti Construxion është themeluar në vitin 1999 dhe ka një eksperience prej 14 vitesh në Shqiperi.Operon ne treg si lider në punimin e rafteve për markete,dyqane,magazina,bibloteka dhe zyrat tuaja. Ofron gjithmonë më të mirën për ju me produkte cilësore.

Punë të kryera

Arredim dyqani
Arredim dyqani
Raft vere
Raft vere
Raft Frutash te thata
Raft Frutash te thata
Raft Buke
Raft Buke
Kozmetike
Kozmetike
Ishull parfumerie
Ishull parfumerie
Rafte metalike per plastike uji
Rafte metalike per plastike uji
Supermarkete
Supermarkete
Sistem Ekspozimi
Sistem Ekspozimi
Retrobanko
Retrobanko
Rafte metalike
Rafte metalike
Rafte metalike per pesha te lehta
Rafte metalike per pesha te lehta
Big Market i arreduar me frigorifere
Big Market i arreduar me frigorifere
Big Market ne Korce
Big Market ne Korce
Butiku La Halle ne Ring Center
Butiku La Halle ne Ring Center
Pasticeri Dylevu
Pasticeri Dylevu
Punime druri per Supermarketi BioJu.
Punime druri per Supermarketi BioJu.
Rafte frigoriferike per supermarketin BioJu
Rafte frigoriferike per supermarketin BioJu
SportBox
SportBox
Dajti Construxion1530000586
Dajti Construxion1530000600
Big Market ne Durres i arreduar me rafte metalike
Big Market ne Durres i arreduar me rafte metalike
Butik MOA, Ring Center
Butik MOA, Ring Center
Butik
Butik
Butiku LTB
Butiku LTB
Butiku Sassofono i arreduar me punime inoxi
Butiku Sassofono i arreduar me punime inoxi
Dyqani Via Anabel
Dyqani Via Anabel
Dyqani Well
Dyqani Well
Green Market
Green Market
Imi Farmaci me sergjena xhami nga Dajti Construxion
Imi Farmaci me sergjena xhami nga Dajti Construxion
La Halle
La Halle
Raft Druri prane Supermarketit BioJu
Raft Druri prane Supermarketit BioJu
Retrobango per Big Market ne Kombinat
Retrobango per Big Market ne Kombinat
Retrobanko per Big Market me dru te cilesise te larte
Retrobanko per Big Market me dru te cilesise te larte
WELL prane Toptani Center
WELL prane Toptani Center
Dajti Construxion1537269934
Banak druri per Conad tek Toptani Center
Banak druri per Conad tek Toptani Center
Big Market - Citypark
Big Market - Citypark
Butik La Halle, Ring Center
Butik La Halle, Ring Center
Daily Market, Sukth
Daily Market, Sukth
Farmaci Butrinti e arreduar nga Dajti Construxion
Farmaci Butrinti e arreduar nga Dajti Construxion
Farmaci FloriFarma
Farmaci FloriFarma
Frigorifer ekspozitor Conad
Frigorifer ekspozitor Conad
Magazina e Rossman Lala prane QTU
Magazina e Rossman Lala prane QTU
Market Markato
Market Markato
MiniMarket Klodi
MiniMarket Klodi
Raft druri i nderthurur me xham per ekspozimin e produkteve tek Farmacia Select prane 21
Raft druri i nderthurur me xham per ekspozimin e produkteve tek Farmacia Select prane 21
Raft druri me ndarje per ekspozimin e vererave
Raft druri me ndarje per ekspozimin e vererave
Rafte frigoriferike per Conad tek Toptani Center
Rafte frigoriferike per Conad tek Toptani Center
Retrobanko dhe frigorifer sipas kerkesave te klientit
Retrobanko dhe frigorifer sipas kerkesave te klientit
Sistem arkivimi e ofruar per arkiven shteterore ne Shkoder
Sistem arkivimi e ofruar per arkiven shteterore ne Shkoder
Big Market Belshi
Big Market Belshi
Banak dyqani Samsonite ,TEG
Banak dyqani Samsonite ,TEG
Supermarketit BIO JU
Supermarketit BIO JU
Supermarket Rozmarina
Supermarket Rozmarina
Supermarket Cekrezi
Supermarket Cekrezi
Rafte, Spar Yzberisht
Rafte, Spar Yzberisht
Rafte Metalike, Auto Bebi
Rafte Metalike, Auto Bebi
Rafte me varje Butik Moa
Rafte me varje Butik Moa
Rafte frigoriferike, Big Market - Citypark
Rafte frigoriferike, Big Market - Citypark
Rafte druri Marketit Markato
Rafte druri Marketit Markato
Raft druri Big Market ne Belsh
Raft druri Big Market ne Belsh
Lilú Kids Concept Store prane Toptani Shopping
Lilú Kids Concept Store prane Toptani Shopping
Kasa te personalizuara Daily Market
Kasa te personalizuara Daily Market
Dyqani Greek Fashion
Dyqani Greek Fashion
Big Market, Belsh
Big Market, Belsh