Secondary Adv

Balliu

 

Përshkrimi

Mermer Balliu nis aktivitetin e saj në 1992 ne qytetin e Korces. Dëshira fillestare ka qënë hapja e një dyqani për tregëtimin e produkteve të mermerit dhe më pas hapja e nje fabrike moderne për perpunimin e te gjitha llojeve te mermerit, dhe pajisjeve hidrosanitare. Falë një pune shumë të mirë e serioze, si dhe të një shërbimi cilësor, Mermer Balliu fillon të rritet duke e zhvilluar gamen e produkteve , kjo ne vitin 2001 duke u fokusuar ne hapjen e e nje showroom-i mjaft bashkekohor duke ofruar çdo mundësi për konceptimin e hapsirës tuaj, duke vënë në dispozicion një gamë të gjerë produktesh dhe duke qënë sa më afër jush.