Secondary Adv

Granite Bashkimi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Granite Bashkimi eshte themeluar ne 1997, nen drejtimin e z. Bashkim Muhametaj. Ne fillimit e saj kompania kishte vetem nje ambient te vogel, por fal nje menaxhimi te mire, ajo arriti te kthehet ne nje kompani konkuruese duke ofruar mermere dhe granite te nje cilesie teper te larte. E ndare ne 3 ambiente, kompania ofron nje game te gjere produktesh. Ne 2009 kompania hapi dhe ambinetet e reja ekspozuse ne Tufinë duke u munduar te jete sa me prane klintve te saj. Struktura aktuale eshte e ndare ne departamentin teknik si dhe departamenti i shitjeve.