Secondary Adv

Maxi

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Maxi shpk eshte themeluar prej 15 vjetësh e ushtron aktivitetin e saj prodhues, përpunues dhe komercial mbi truallin dhe godinat në pronësi 100% pronë e saj, duke qënë prezente në tregun specifik që prej vitit 1993. Në të përpunohen mermere,travertina në formë blloku të sjella nga tre kontinente,Azi, Afrika e Europa. Gjithashtu në të përpunohen granite të sjella në formë lastrash nga katër kontinente Azia, Afrika, Europa e Amerika Latine.