Secondary Adv

Fasa

 

Përshkrimi

FASA Ltd, është një prodhues i SO2 te lëngët, e themeluar në vitin 2004. Fabrika ndodhet në zonën industriale në Elbasan e njohur si Kombinati metalurgjik. Në vitin 2004 kompania ka bërë shumë investime me qëllim rritjen e kapaciteteve të prodhimit dhe përmirësimin e mëtejshëm të cilësisë së produktit . Fasa shpk ka nje staf te kualifikuar dhe inxhinierë qe kanë një përvojë të gjatë, më shumë se 30 vjet, që punojnë në këtë fushë.  FASA është gjithmonë duke pritur për klientë të rinj, sepse ofron cilësi të larte dhe cmime te ulta  per plotësimin e nevojave të klientit.