Secondary Adv

Italba Group

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Italba Group vjen ne tregun shqipetar me nje eksperience disa vjecare. Kompania ka si aktivitet kryesor projektimin dhe montimin e impianteve te gazit propan per industri dhe me gjere. Italba Group ofron nje game te gjere sherbimesh dhe produktesh per te gjitha sektoret qofte ai i ndertimit, industrial apo edhe ai i sherbimeve me impiante termoidraulike institucione dhe biznese te ndryshme. Kompania ka nje staf te specializuar per montimin e depozitave sipas kerkesave te klientit.