Secondary Adv

Aulivia Albania

 

Përshkrimi

Aulivia Albania shpk është krijuar që në vitin 1994. Ne bashkëpunojmë me firma serioze italiane dhe kemi eskluzivitetin e firmës prestigjoze Della Valentina Office. Aulivia Albania eshte e specializuar në fushen e mobilimit te zyrave. Kompania ofron produkte me me kualitet të lartë dhe çmime konkuruese. Për të patur një ambjent të kompletuar në zyrën tuaj. Gjithçka vjen me garancinë e kualitetit maksimal dhe çmime konkuruese në treg. Garancia e cilësisë është prioriteti kryesor për Aulivia Albania.

Çfarë ofron

- Mobilje zyre per Banka, Call Center, Shkolla, Universitete, Klinika, Qendra spitalore, Zyra shteterore dhe Private etj.
- Sisteme arkive dhe magazinimi si: Dollap metalik me permasa te ndryshme, Klasifikator metalik, Garderoba metalike, Rafte per dosje Pendaflex ose te varura.
- Tavolina pune, operative, menaxheriale, direksionale.
- Karrige me tavolete, direksionale, me rrotullim, profesionale, statike, slite etj.
- Ndricues per tavoline zyre, statik, i levizshem, abazhur etj.
- Produkte kancelarie: dosje, letra A4, stilolapsa, blloqe, markera, evidentuese, tabela per shkolla, aksesore tavoline etj.

Shërbime

Arredim zyre me produkte italiane
Arredim zyre me produkte italiane
Mobilim total per zyra
Mobilim total per zyra
Furnizim me mobilje zyre
Furnizim me mobilje zyre
Projektim Zbatim per arredim zyrash
Projektim Zbatim per arredim zyrash
Mobilje zyre italiane
Mobilje zyre italiane
Abazhure ndricimi per zyra
Abazhure ndricimi per zyra
Furnizim me paisje zyre
Furnizim me paisje zyre
Karrige profesionale per zyra
Karrige profesionale per zyra
Karrige zyre italiane
Karrige zyre italiane
Mobilim sallash per mbledhje
Mobilim sallash per mbledhje
Mobilim total zyre
Mobilim total zyre
Mobilim zyrash
Mobilim zyrash
Ndarese ambienti per zyrat
Ndarese ambienti per zyrat
Tavolina dhe karrike importi Italiane
Tavolina dhe karrike importi Italiane
Tavolina e karrike profesionale zyre
Tavolina e karrike profesionale zyre
Tavolina ekzekutive per zyra projektimi
Tavolina ekzekutive per zyra projektimi
Tavolina operative dhe rafte per zyra
Tavolina operative dhe rafte per zyra
Tavolina profesionale per zyra
Tavolina profesionale per zyra
Tavolina, karrige dhe kasetier me mbyllje qendrore
Tavolina, karrige dhe kasetier me mbyllje qendrore
Aksesore kancelarie
Aksesore kancelarie

Punë të kryera

Arredim total salle mbledhjesh
Arredim total salle mbledhjesh
Karrige per auditore
Karrige per auditore
Karrige statike per salla seminaresh
Karrige statike per salla seminaresh
Komedina personale me celes
Komedina personale me celes
Kompletim salle mbledhjesh me karrige dhe tavoline
Kompletim salle mbledhjesh me karrige dhe tavoline
Kompletim zyre perkthimi
Kompletim zyre perkthimi
Tavolina me panele ndares dhe karrige
Tavolina me panele ndares dhe karrige
Tavoline per zyre noterie
Tavoline per zyre noterie
Tavoline xhami dhe karrige per salle mbledhje
Tavoline xhami dhe karrige per salle mbledhje
Mobilim per zyra
Mobilim per zyra
Karrige Zgabello
Karrige Zgabello
Etazher me kapak druri dhe xhami
Etazher me kapak druri dhe xhami
Mobilim zyre me mobilje metalike
Mobilim zyre me mobilje metalike
Mobilim salle mbledhjesh
Mobilim salle mbledhjesh
Furnizim zyre me poltrona lekure
Furnizim zyre me poltrona lekure
Arredim zyre per klinike mjeksore
Arredim zyre per klinike mjeksore
Arredim zyre menaxheriale
Arredim zyre menaxheriale
Arredim zyre dhe salle mbledhjesh
Arredim zyre dhe salle mbledhjesh
Arredim zyre personale sipas kerkeses se klientit
Arredim zyre personale sipas kerkeses se klientit
Dollap dokumentash ne ambient zyre
Dollap dokumentash ne ambient zyre
Iute Credit, Salle per sherbim klienti
Iute Credit, Salle per sherbim klienti
Kompletim zyre takimi ne biznes
Kompletim zyre takimi ne biznes
Mobilim ambienti pune ne institucion sherbimi
Mobilim ambienti pune ne institucion sherbimi
Mobilje dhe dollap arkivash ne zyre personale
Mobilje dhe dollap arkivash ne zyre personale
Tavolina dyshe dhe karrige zyre
Tavolina dyshe dhe karrige zyre
Tavoline pune dhe karrige ne institucion
Tavoline pune dhe karrige ne institucion
Tavoline pune dhe karrige ne salle mbledhjeje
Tavoline pune dhe karrige ne salle mbledhjeje
Tavoline pune e perbashket sipas porosise ne zyre pune
Tavoline pune e perbashket sipas porosise ne zyre pune
Vendosje mobiljesh zyre ne salle takimi
Vendosje mobiljesh zyre ne salle takimi
Zyre Biznesi, The Magic Touch- By Wonderful Livia
Zyre Biznesi, The Magic Touch- By Wonderful Livia
Arredim total ambienti zyre
Arredim total ambienti zyre
Mobilim total ne zyre
Mobilim total ne zyre
Tavolina dhe karrige zyre
Tavolina dhe karrige zyre
Tavoline e madhe ne salle mbledhjeje
Tavoline e madhe ne salle mbledhjeje
Tavoline mbledhjeje me karrige
Tavoline mbledhjeje me karrige
Tavoline me raft ne ambient pune
Tavoline me raft ne ambient pune
Tavoline ne zyre sherbimi
Tavoline ne zyre sherbimi
Tavoline prej xhami me karrige lekure
Tavoline prej xhami me karrige lekure
Vendosje tavoline dhe karrige ne zyre sherbimi
Vendosje tavoline dhe karrige ne zyre sherbimi

Partnere

dvoeuracciaiolivo-groppo

Certifikata

Video