Secondary Adv

Dekint & Smart B Invesment shpk

 

Përshkrimi

Dekint & Smart B Invesment shpk si një kompani me eksperiencë në fushën e ndërtimeve, rikonstruksioneve, prodhimeve të dyerve e dritareve duroalumin, konstruksioneve metalike etj; ka filluar edhe prodhimin e bojrave e stukove për rifinitura, për ambiente të jashtme e të brendshme. Përvec eksporteve në Itali, Greqi, Maqedoni e Veriut, Kosove e Mal te Zi, jemi të autorizuar të shesim edhe për tregun shqiptar.

 

Kompania ofron një shumëllojshmëri bojrash të markës Dekint. Bojra të një fabrike me eksperiencë prodhimi 60 vjecare në Itali dhe prej 25 viteve edhe në Shqipëri. Këto bojra në fasadat e jashtme janë tepër rezistente ndaj rrezeve të diellit, temperaturave etj. Po kështu ofrojmë bojra rezistente ndaj kriprave ne bregdet, bojra termike që ofrojnë izolim termik dhe sherbejnë si bojë zëvendesuese deri në 25% të sistemit kapot, si dhe gamën e gjerë të bojrave plastike, kuarcite, ekologjike etj. Disa nga instritucionet që kanë zgjedhur të lyhen si brenda dhe jashtë me bojërat e markës Dekint janë: Ministria e Brendshme, Ministria e Arsimit, Ministria e Ndërtimit, Bashkia Tiranë, Insig, etj. Gjithashtu janë lyer vila, shkolla, institucione kulti, Banka etj.

 

Kemi kryer prej 25 vitesh rikonstruksione totale në ambasada të ndryshme dhe rezidencën Italiane, Banka të ndryshme si Credins etj. Bëjmë punime konstruksione metalike dhe duralumini për klientë të ndryshëm, si dhe ndërtime pallatesh, vilash etj. Furnizojmë dhe vendosim panele fotovoltaike për prodhim familiar e industrial etj.

 

Shërbime

Tavane dhe kangjella dekoruese, interior
Tavane dhe kangjella dekoruese, interior
Tavane dekorative gipsi, interior
Tavane dekorative gipsi, interior
Ndertime vilash private
Ndertime vilash private
Rikonstruksione publike
Rikonstruksione publike
Rikonstruksion, Ministria e Arsimit
Rikonstruksion, Ministria e Arsimit
Fasada Albtelekom, Shkoder
Fasada Albtelekom, Shkoder
Kthimi ne identitet, Ministria e Puneve Publike
Kthimi ne identitet, Ministria e Puneve Publike
Fasada xhami te blinduara
Fasada xhami te blinduara
Profile alumini per dyer ballkoni
Profile alumini per dyer ballkoni
Ndertime pallatesh
Ndertime pallatesh
Rikonstruksion total, Ambasada e Vatikanit, Tirane,
Rikonstruksion total, Ambasada e Vatikanit, Tirane,
Ndertime, rikonstruksione shkollash
Ndertime, rikonstruksione shkollash
Ndertime civile, Hotel Himare
Ndertime civile, Hotel Himare
Konstruksione metalike, Kupola Xhamie
Konstruksione metalike, Kupola Xhamie
Kangjella metalike te jashtme
Kangjella metalike te jashtme
Kontrolli i detaleve pa shkaterrim (NDT)
Kontrolli i detaleve pa shkaterrim (NDT)
Tapet bari
Tapet bari
Impiant Vadites
Impiant Vadites
Ndertim vile
Ndertim vile
Instalime
Instalime
Ndertim shtepish private
Ndertim shtepish private
Gazebo druri
Gazebo druri
Qepena automatik
Qepena automatik
Investime kreditimi
Investime kreditimi
Qepena metalik
Qepena metalik
Qepena me motorr
Qepena me motorr
Qepena me motorr dhe telekomande
Qepena me motorr dhe telekomande
Dyer automatike te jashtme
Dyer automatike te jashtme
Veshje me sistem kapot
Veshje me sistem kapot
Ndertim vilash
Ndertim vilash
Shitje defibrilator per paketim mbeturinash
Shitje defibrilator per paketim mbeturinash
Impiante diellore
Impiante diellore
Panele solare modulare
Panele solare modulare
Panele diellore elektrike
Panele diellore elektrike
Mbeturina te ngurta familjare per djegie ne impiante
Mbeturina te ngurta familjare per djegie ne impiante
Mbejte te ngurta familjare
Mbejte te ngurta familjare
Djegje mbeturinash druri dhe plastike
Djegje mbeturinash druri dhe plastike
Ashkla prej druri per djegie
Ashkla prej druri per djegie
Ashkla druri per djegie
Ashkla druri per djegie
Ambalazhime mbeturinash
Ambalazhime mbeturinash
Bojra akrilike per brenda dhe jashte rezistente ndaj larjes Dekint
Bojra akrilike per brenda dhe jashte rezistente ndaj larjes Dekint
Bojra italiane per ambiente te brendshme dhe jashtme Dekint
Bojra italiane per ambiente te brendshme dhe jashtme Dekint
Bojra transpirante antibakteriale kundert mykut Dekint
Bojra transpirante antibakteriale kundert mykut Dekint
Bojra transpirante kundra lageshtires Dekint
Bojra transpirante kundra lageshtires Dekint

Punë të kryera

Arkitekture moderne,Ndertim ne Lezhe
Arkitekture moderne,Ndertim ne Lezhe
Arkitekture moderne,Ndertim ne  Lezhe
Arkitekture moderne,Ndertim ne Lezhe
Rikontruksion,Ish Ambasada Jogusllave
Rikontruksion,Ish Ambasada Jogusllave
Punim special fasade
Punim special fasade
Objekt Fetar, Shengjin
Objekt Fetar, Shengjin
Vile Private
Vile Private
Ambasada e Vatikanit, Tirane
Ambasada e Vatikanit, Tirane
Banka Americane
Banka Americane
Banka Amerikane  aeroport
Banka Amerikane aeroport
Banka Amerikane
Banka Amerikane
Banka Credins
Banka Credins
Banka Reiffeisen
Banka Reiffeisen
Bunkeri Kobaltit QSUT
Bunkeri Kobaltit QSUT
Fasade ne Vlore
Fasade ne Vlore
Hotel Himare
Hotel Himare
Insig
Insig
Kapanoni Mat Edil
Kapanoni Mat Edil
Kisha Lezhe
Kisha Lezhe
Ministira e Brendshme
Ministira e Brendshme
Ministira e Ndertimit
Ministira e Ndertimit
Ministria e Arsimit
Ministria e Arsimit
Ministria Ekonomise
Ministria Ekonomise
Pallati Shkoder
Pallati Shkoder
Parapergatitje banke
Parapergatitje banke
Qendra Studimore Universitare QSUT
Qendra Studimore Universitare QSUT
Rikostruksion Shish dega Tirane
Rikostruksion Shish dega Tirane
Shkolla murgeshave Shkoder
Shkolla murgeshave Shkoder
Telecom Shkoder
Telecom Shkoder
Ujesjellesi Ulez
Ujesjellesi Ulez
Magazine dhe Zyra, Mat Edil, Vore
Magazine dhe Zyra, Mat Edil, Vore
Bar Restorant, Lezhe
Bar Restorant, Lezhe
Ambasada e Vatikanit
Ambasada e Vatikanit
Restorant Bar, Lezhe
Restorant Bar, Lezhe
Zyrat e Sigal
Zyrat e Sigal
Dyer dhe Vetrata xhami te blinduara Banka Italo Shqiptare
Dyer dhe Vetrata xhami te blinduara Banka Italo Shqiptare

Vepra te Perfunduara

Gjate ushtrimit te aktivitetit tone kemi kryer nje sere ndertimesh e rikonstruksionesh me cilesi te larte e brenda afateve te percaktuara.  Disa nga punimet me kryesore jane si vijon:

Banka Kursimeve, Tirane

Shkolla e Murgeshave, Shkoder

Investitor:  Urdheri “Sascro Costato”,  Rome-Itali

Rikonstruksion i Plote “Ministria e Arsimit”,Investitor:SOROS & M.Arsimit

Fasade Duralumini:  Telekomi,  Shkoder

Ndertim  Zyra,  Investitor:  Qeveria Amerikane

Rikonstruksion i plote palester, banjo dushe, sauna, salla force, basketbolli shtruar me tartan

Investitor: Qeveria Amerikane

Fasade e Vazhduar  Duralumini, “Bursa Shqiptare”

Investiror: Banke Kursimeve, Tirane

Rikonstruksion   “Ministria Puneve Publike & Turizmit”

Projekti: “Kthim ne Identitet”

Rikonstruksion   “Ministria Rendit Publik”

Projekti: “Kthim ne Identitet”

Rikonstruksion Zyra Aparati Qendror Shik

Hotel ne Himare

Shkolle Tetevjecare, Shkoder

Investitor: Urdheri “Sascro Costato”,  Rome-Itali

Aeroporti Kukes

Ndertim Bunker  QSU(Kobaltit)

Rikonstruksion Min.Transporteve

Montim Ashensore QSUT

Vendosje Vetrata antiplumb Reifaissen Bank

Punime  Banka Amerikane sheshe kanalizime

Ruge Bushat shkoder

Rikostruksion,sheshe,depo uji betoni, Acred food Procesing

Rikonstruksion Pallati Kultures Tirane

Ndertim pallati 9 kat ne Shkoder

Hotel ne qytetin e Lezhes

Ndertim branshe te reja Banka Intesa San Paolo

Ujsjellesi i qytetit te ulzes

Kapanon zyra Mat EDIL                                                              

Kapanon metalik ne Berat Elbasan                                   

Ndertim Kishe Shengjin etj.