Secondary Adv

AlbaPen

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

ALBAPEN shpk është krijuar në 01.03.1996. Më eksperiencë disa vjecare në treg është e specializuar për prodhimin e dritareve plastike, alumini, persiane. Gjithashtu prodhim grilash, tenda dielli, kangjella alumini, veneciane, perde të ndryshme, fasada xhami, kabina dushi, alikobond, etj. AlbaPen shpk ka standardet dhe teknologjinë më bashkëkohore gjermane, të licensuar dhe njëkohësisht e specializuar në prodhimin e dritareve plastike me bazë polimeri, një teknologji tërësisht e re për vendin tonë.

 

Çfarë ofron

Kompania Albapen shpk ofron dritare plastike të markës Aluplast me profil me 5 dhoma ajri, gjerësi 70mm, gomina të dubluara, gjerësi xhami 24 mm, izolim termik 1.3Ë/m2, izolim akustik 46 dB, pa ndotje ekologjike dhe estetikisht më të bukura dhe gjithçka për shtëpinë tuaj.
ALBAPEN shpk dallohet per prodhimin e:
•    Dyer plastike, alumini
•    Grila persiane, veneciane
•    Perde zyre persiane
•    Rrjeta mizash, dopio xham
•    Tenda dielli
•    Kangjella alumini
•    Porta xhami
•    Dritare plastike, alumini
•    Gabina dushi


Prioriteti kryesor i kompanisë është realizimi i dëshirave të klienteve. Avantazhet  e profileve plastike të Aluplast janë prioritet në izolimin termik dhe kombinimi i standarteve të vlerave  Uf=1.3 W/m2 K, spesori i xhamit është deri në 41 mm. Shkalla e izolimit 46 dB (deri në shkallën e katërt të mbrojtjes akustike). Për cdo produkt do të keni dy variante të dizenjuara për kanatet. Pamja e profileve është e linjes së rrumbullaket. Mbrojtësja e xhamit është dizenjuar për pjesën e brendshme. Mundësohet drenazhimi i ujërave nëpërmjet dhomave që ka profili, të cilët janë me 5 dhoma ajri. Elementë me dopio gomine si tek kasa ashtu edhe te kanati. Brenda profileve plastike vendoset profil metalik për një sigurim të sigurtë të qëndrueshmërisë së profileve plastike. Firma ju jep 10 vjet garanci dhe në vitin e parë të garancisë shërbimet bëhen falas.

Shërbime

Dritare plastike aluplast
Dritare plastike aluplast
Dritare e harkuar plastike
Dritare e harkuar plastike
Dyer alumini fizarmonik
Dyer alumini fizarmonik
Fasada xhami
Fasada xhami
Grila persiane per dritare
Grila persiane per dritare
Grila plastike per shtepi
Grila plastike per shtepi
Kabina dushi me xham te termperuar
Kabina dushi me xham te termperuar
Kangjella alumini
Kangjella alumini
Porta xhami per biznese, zyra
Porta xhami per biznese, zyra
Punime xhami, dyer
Punime xhami, dyer
Streha xhami per hyrje
Streha xhami per hyrje
Dyer te jashtme plastike
Dyer te jashtme plastike
Gabina dushi me porosi
Gabina dushi me porosi
Dyer plastike me panele dekorative
Dyer plastike me panele dekorative
Kangjella xhami me profile alumini per lokale
Kangjella xhami me profile alumini per lokale
Grila persiane, Grila Veneciane
Grila persiane, Grila Veneciane
Fasade e vazhduar alumini
Fasade e vazhduar alumini
Kangjella per shkalle pallati
Kangjella per shkalle pallati

Punë të kryera

AlbaPen1465303035
AlbaPen1465303052
AlbaPen1465303066
AlbaPen1465303081
AlbaPen1465303095
AlbaPen1465303134
AlbaPen1465303148
AlbaPen1465303174
AlbaPen1465303204
AlbaPen1490176769
AlbaPen1490176791
Dritare plastike  aluplast ne ish burgun e Spacit
Dritare plastike aluplast ne ish burgun e Spacit
Kangjella alumini tubolare
Kangjella alumini tubolare
Perde roller praktike per zyra
Perde roller praktike per zyra
Rrjete mizash
Rrjete mizash
Vetrata plastike imitim druri aluplast te kalandruara. Librazhd
Vetrata plastike imitim druri aluplast te kalandruara. Librazhd
Dere kryesore me panel plastik i dekoruar
Dere kryesore me panel plastik i dekoruar
Dere kryesore shtepie me profile plastike e sigurt dhe dekor
Dere kryesore shtepie me profile plastike e sigurt dhe dekor
Dritare dhe grile plastike
Dritare dhe grile plastike
Montim ne qendren shendetesore Patos Fier me profile plastike Gjermane termoizoluese
Montim ne qendren shendetesore Patos Fier me profile plastike Gjermane termoizoluese
Montimi ndarje tualetesh dhe dushe me panele kundra lageshtires ne minieren e Spacit
Montimi ndarje tualetesh dhe dushe me panele kundra lageshtires ne minieren e Spacit
Montimi ne minieren e bakrit Spac Lezhe, strehe xhami per shiun me profile fasade
Montimi ne minieren e bakrit Spac Lezhe, strehe xhami per shiun me profile fasade
Montimi ne restorant Keshtjella Ndroq, sisteme vetratash me palosje si dhe streh xhami termik
Montimi ne restorant Keshtjella Ndroq, sisteme vetratash me palosje si dhe streh xhami termik
Punime me xham te temperuar per mbyllje ballkoni me aksesore inoxi
Punime me xham te temperuar per mbyllje ballkoni me aksesore inoxi
Tende dielli me cope te gomuar
Tende dielli me cope te gomuar
Montim ne zonen e plazhit
Montim ne zonen e plazhit
Montim dritaresh
Montim dritaresh

Partnere

Aluplast

Video

Certifikime

video