Secondary Adv

Fine Arts Kasneci

 

Përshkrimi

Fine Arts Kasneci shpk operon ne tregun shqiptar tashme prej disa vitesh. Kompania ofron tregtimin e produkteve te mermerit dhe granitit. Zbatimin e cdo lloj projekti, transportin dhe montimin e produkteve, etj.