Secondary Adv

Trematech

 

Përshkrimi

Trematech e themeluar në 2008 është mjaft aktive në tregun shqiptar të furnizimit me makineri - pajisje për minierat, guroret, kërkimeve gjeologjike, kompresorëve të ajrit portabël dhe stacionare pjesëve të këmbimit dhe të konsumit për to si dhe në furnizimin me moto gjeneratorë. Trematech si përfaqësuese ekskluzive e kompanive lider në botë, Atlas Copco dhe FG Wilson ajo ofron një gamë të gjerë të produkteve të këtyre kompanive, shërbimet e konsulencës teknike.