Secondary Adv

Korel

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Korel shpk, me eksperiencën e fituar në përpunimin e materialeve të drurit prodhon kasa dhe fashatura për dyert duke u bërë furnizuesi kryesor në Shqipëri për prodhuesit e vegjël. Kompania Korel është një partner i besuar biznesi dhe prej vitesh ka realizuar me sukses projekte të rëndësishme për paisjen e mjaft zyrave, shtëpive, komplekse vilash apo qendra biznesi të rëndësishme.