Secondary Adv

Telniks

 

Përshkrimi

Ne vitin 1996 u krijua kompania e pare shqiptare ne fushen e shpim kerkimit hidrogjeologjik e njohur me emrin “SEMANI” shpk, e rregjistruar ne rregjistrin tregetar ne 26/02/1996 me aktivitet kryesor sipas kerkeses se tregut per uje te pishem dhe teknologjik, si dhe perforcime ne fushen e ndertimit te skarpateve, bazamenteve te urave me ane te shpimeve te pilotave.


Kerkesa e tregut solli zgjerimin e aktivitetit dhe te makinerive per kete arsye lindi e nevojshme krijimi i nje kompanie tjeter e njohur sot me emrin “TELNIKS” sh.p.k. e rregjistruar ne rregjistrin tregetar ne 04/06/2008. Gjate viteve u zgjerua aktiviteti ekonomik financiar i kompanise, duke bere te mundur jo vetem arritjen e treguesve te efektivitetit financiar dhe rritjes se ndjeshme te volumit te punimeve, por njekohesisht eshte krijuar e zgjeruar stafin teknik me inxhiniere (nga te cilet pjesa me e madhe eshte me pervoje te gjate pune), eshte kompletuar stafi perdorues me manovratoret e makinerive dhe paisjeve te punes dhe gradualisht eshte rritur aftesimi profesional ne njohjen e mire te punes dhe te makinerive.


Zgjerimi i aktivitetit ne drejtim te ndertimit te diafragmave, nje fushe e re kjo per ndertimin shqiptar ne pergjithesi, çoi ne bashkepunimin me specialiste Italiane me shume pervoje, te cilet punuan dhe dhane eksperiencen e tyre per nje periudhe me teper se nje vit prane firmes tone. Struktura organizative e firmes eshte e ndertuar mbi bazen e 8 sektoreve te cilat funksionojne ne menyre te pavarur si dhe mbeshteten nga nje repart ndihmes (Ofiçina) me specialiste shume te afte per mirembajtjen e makinerive.


1.    Sektori i Pilotave
2.    Sektori i Diafragmave
3.    Sektori i Ankerimit
4.    Sektori i Jetgrouding
5.    Sektori i Nguljeve dhe shkuljeve te palangolave metalike me vibrator
6.    Sektori i Shpimeve hidro-gjeologjike
7.    Sektori i Studime gjeologo - inxhinierike
8.    Sektori i Germimeve dhe transportit te materialeve inerte
Stafi i firmes ka nje pervoje individuale shumevjeçare e konkretizuar kjo ne kryerjen e volumeve te medha te punimeve ne gjithe gamen e punimeve te nentokes. Drejtuesi teknik i kompanise ka nje eksperience shume vjeçare ne fushen e ndertimit. Ka qene autor i projekteve dhe zbatimeve te shume veprave ne fushen e shpimeve te thella dhe te ceketa qe jane realizuar ne Shqiperi.

Çfarë ofron

Kompania “TELNIKS” sh.p.k. disponon te gjitha llojet e makinerive e paisjeve fushen e ndertimit te pilotave te diametrave te ndryshem, diafragmave, perforcim bazamente, ankerimit jetgrouding, germimeve te gropave me thellesi te ndryshme, studimeve gjeologo-inxhnerike. etj dhe staf te specializur inxhniero-teknik me nje pervoje te sukseshme per projektimin dhe ndertimin e tyre.
Makinerite qe disponojme jane :
Ankerime
Eskavatore
Compresore
Motogjeneratore
Pajisje ndihmese
Pompa uji
Rimorkiatore
Sonda per diafragma
Sonda per pilota
Vibratore
Vinca
Sonda hidogjeologjike
Sonda per jetgrounding

Shërbime

Ankerime
Ankerime
Germime diafragme
Germime diafragme
Germime toke
Germime toke
Hapje pilotash
Hapje pilotash
Kemishim me diameter 1200mm
Kemishim me diameter 1200mm
Ngulje kemishave me vibrator
Ngulje kemishave me vibrator
Ngulje palangolash, shkulje palangolash
Ngulje palangolash, shkulje palangolash
Pajisje germimi 1200mm
Pajisje germimi 1200mm
Panel diafragme me bentonit
Panel diafragme me bentonit
Shpim pilotash me kafshim
Shpim pilotash me kafshim
Pompa betonime
Pompa betonime
Punime  me eskavator,vinca
Punime me eskavator,vinca
Punime diafragme per objekt banimi
Punime diafragme per objekt banimi
Punime germimi
Punime germimi
Punime me vibrator
Punime me vibrator
Shpim , testim pusi hidrogjeologjik
Shpim , testim pusi hidrogjeologjik
Shpim diafragme me diameter 2500x600mm per objekt banimi
Shpim diafragme me diameter 2500x600mm per objekt banimi
Shpim diafragme per parkim nentokesor
Shpim diafragme per parkim nentokesor
Shpim pilotash  pa kemishim ne formacione te forta shkembore
Shpim pilotash pa kemishim ne formacione te forta shkembore
Shpim pilotash me diameter 1000 mm me kemishim ne formacione  zhavorre
Shpim pilotash me diameter 1000 mm me kemishim ne formacione zhavorre
Shpim pilotash me kemishim diameter 1200mm me thellesi 30 meter linear per objekt banimi
Shpim pilotash me kemishim diameter 1200mm me thellesi 30 meter linear per objekt banimi
Shpim pilotash me kemishim me vibrator
Shpim pilotash me kemishim me vibrator
Shpim pilotash pa kemishim diameter 1200mm me thellesi 35 meter linear
Shpim pilotash pa kemishim diameter 1200mm me thellesi 35 meter linear
Shpim pusesh hidrogjeologjike
Shpim pusesh hidrogjeologjike
Shpime me sonde
Shpime me sonde
Shpime ne toke
Shpime ne toke
Shpime pilotash
Shpime pilotash
Shpime pusesh
Shpime pusesh
Sonda per jet grounding
Sonda per jet grounding
Sonda,ankerime
Sonda,ankerime
Studime gjeologo inxhinierike
Studime gjeologo inxhinierike
Testim i ankerave per objekt banimi
Testim i ankerave per objekt banimi
Transport dherash
Transport dherash
Transport per makineri me kapacitet deri ne 70 ton
Transport per makineri me kapacitet deri ne 70 ton
Ulje e zgarave te hekurit me vinc
Ulje e zgarave te hekurit me vinc

Punë të kryera

Bulevardi i ri stacioni trenit Tirane
Bulevardi i ri stacioni trenit Tirane
Bulevardi i ri Tirane
Bulevardi i ri Tirane
Farke
Farke
Ish parku autobuzave
Ish parku autobuzave
Ndertimi i Parkut, Fier
Ndertimi i Parkut, Fier
Prishtine Kosove
Prishtine Kosove
Rr. Kristo Luarasi te diga e Liqenit Tirane
Rr. Kristo Luarasi te diga e Liqenit Tirane
Rruga Elbasan Banje , Loti 3
Rruga Elbasan Banje , Loti 3
Rruga per Elbasan
Rruga per Elbasan
Stadiumi Selman Stermasi
Stadiumi Selman Stermasi
Zbatimi i projektit  Construction of Replacement Roads and Bridges , Banja  Gramsh
Zbatimi i projektit Construction of Replacement Roads and Bridges , Banja Gramsh
Zyrat e administrates OSSHE
Zyrat e administrates OSSHE
Shpim ankerash Myslym Shyri
Shpim ankerash Myslym Shyri
Hapje pilotash Ish Parku Autobuzave
Hapje pilotash Ish Parku Autobuzave
Ndertim i Rruges se Unazes se Jashtme Tirane
Ndertim i Rruges se Unazes se Jashtme Tirane
Objekt banimi Tirane, Diafragme , ulja e zgares se hekurit
Objekt banimi Tirane, Diafragme , ulja e zgares se hekurit
Pilotime Fier
Pilotime Fier
Shpim diafragme Bar Rovena.
Shpim diafragme Bar Rovena.
Shpim diafragme me diameter 2500x600mm per objekt banimi,Tirane
Shpim diafragme me diameter 2500x600mm per objekt banimi,Tirane
Shpim pilotash ne pellgun ujembledhes te lumit Tomorice, Gramsh
Shpim pilotash ne pellgun ujembledhes te lumit Tomorice, Gramsh
Reabilitimi i lumit Gjanica
Reabilitimi i lumit Gjanica
Hapje pilotash per ndertimin e objektit Hotel Spa Durres
Hapje pilotash per ndertimin e objektit Hotel Spa Durres
Germim dhe zbarkimin e dheut ne objektin e banimit ne rrugen Hoxha Tasim
Germim dhe zbarkimin e dheut ne objektin e banimit ne rrugen Hoxha Tasim

Partnere

telniks-partnere-01telniks-partnere-02telniks-partnere-03telniks-partnere-04telniks-partnere-05telniks-partnere-06telniks-partnere-07telniks-partnere-08telniks-partnere-09telniks-partnere-10telniks-partnere-11telniks-partnere-12

Punime te tjera

Punime per injektim ankerash ne objektin godine polifunksionale ne Rrugen “Abdi Toptani” Tirane
Punime per injektim ankerash ne objektin godine polifunksionale ne  Rrugen “Abdi Toptani” Tirane, me 4,5 dhe 7 kavo çeliku per anker ne thellesine 25 m dhe  me 5 rrjeshta ankerimi.

 

Punime germim dheu me ekskavator ne objektin Universiteti Rreze Drite, Sauk, Tirane
Punime germim dheu me ekskavator ne objektin Universiteti Rreze Drite, Sauk, Tirane

 

Punime per shpim pusi hidrogjeologjik Tirane
Punime per shpim pusi hidrogjeologjik Tirane

 

Punime per shpim pusi hidrogjeologjik te aeroportin Nene Tereza, Tirane
Punime per shpim pusi hidrogjeologjik te aeroportin Nene Tereza, Tirane

 

Punime per shpim pusi hidrogjeologjik afer liqenit artificial, Tirane
Punime per shpim pusi hidrogjeologjik afer liqenit artificial, Tirane.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne lagjen Nr.3, Rruga "Migjeni", Durres
Godine banimi dhe sherbimesh  ne lagjen Nr.3, Rruga "Migjeni", Durres; Punime ndertimi diafragme per parkim nentokesor me 3 kate nentoke, me diameter 600 mm, me gjeresi 2500 mm dhe thellesi 12 ml.

 

Godine polifunksionale ne Rrugen “Abdi Toptani” Tirane
Godine polifunksionale ne  Rrugen “Abdi Toptani” Tirane; Punime ndertimi diafragme per parkim nentokesor me 5 kate nentoke, me diameter 800 mm, me gjeresi 2500 mm dhe thellesi 25 ml.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen "Muhamet Gjollesha"
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen "Muhamet Gjollesha" prane Stadiumit “Selman Stermansi”;  Punime ndertimi diafragme per parkim nentokesor 3-katesh me siperfaqe ndertimi per kat 1200 m2, me thellesi te diafragmes 15.5 ml, me diameter 600 mm.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Irfan Tomini”, Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Irfan Tomini”, Tirane; ndertim diafragme tek objekti ne rrugen “Irfan Tomini”, me siperfaqe ndertimi per kat 1300 m2, me thellesi te diafragmes 14 ml, me diameter 600 mm.

 

Godine banimi dhe sherbimesh prane qendres Kristal Tirane
 Godine banimi dhe sherbimesh prane qendres Kristal Tirane; Punime ndertimi diafragme per parkim nentokesor 2-katesh me siperfaqe ndertimi per kat 1200 m2, me thellesi te diafragmes 14 ml, me diameter 600 mm.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne qytetin e Fierit
Godine banimi dhe sherbimesh ne qytetin e Fierit; punime ndertimi diafragme per parkimin nentokesor 2-katesh me siperfaqe ndertimi per kat 1200 m2, me thellesi te diafragmes 12 ml, me diameter 600 mm.

 

Godine banimi dhe sherbimesh prane stacionit te trenit, Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh prane stacionit te trenit, Tirane; Punime ndertimi diafragme te parkimit nentokesor 4-katesh me siperfaqe ndertimi per kat 4800 m2, me thellesi te diafragmes 22 ml, me diameter 800 mm.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne lagjen Laprake
Godine banimi dhe sherbimesh ne lagjen Laprake; Ndertim parkimi nentokesor 2-katesh me thellesi te diafragmes 12 ml, me diameter 600 mm, me siperfaqe ndertimi per kat 1600 m2.

 

Godine banimi dhe sherbimesh tek Rruga Vaso Pasha
Godine banimi dhe sherbimesh tek Rruga Vaso Pasha, perballe lokal Berlinit; Ndertim parkimi nentokesor 4-katesh me thellesine 22 ml, me diameter 800 mm, me siperfaqe ndertimi per kat 1200 m2.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ne afersi te hotel Drini-t
Godine banimi dhe sherbimesh ne afersi te hotel Drini-t ; Ndertim parkimi nentokesor 4-katsh me diafragme me thellesi 22 ml, me diameter 800 mm me nje siperfaqe 4500 m2 per çdo kat ndertim.

 

Godine banimi dhe sherbimesh tek Rruga “Don Bozgo”
Godine banimi dhe sherbimesh tek Rruga “Don Bozgo”; Ndertim parkimi nentokesor 2-katesh me thellesi te diafragmes 12 ml, me diameter 600 mm, me siperfaqe ndertimi per kat 2800 m2.

 

Godine banimi dhe sherbimesh tek Ish Kinema Republika
Godine banimi dhe sherbimesh tek Ish Kinema Republika; Ndertim parkimi nentokesor 4-katesh me thellesi te diafragmes 22 ml, me diameter 800 mm, objekt i ndertuar ne nje formacion gjeologjik shume te veshtire (conglomerate) dhe me debit te madh uji nentokesor, me siperfaqe ndertimi per kat 2000 m2.

 

Punime per ndertim pilotash per rikonstruksionin e kalates Nr. 10 ne portin e Durresit
Punime per ndertim pilotash per rikonstruksionin e kalates Nr. 10 ne portin e Durresit me diameter 1200 mm dhe thellesi 42.5 ml dhe 1500 mm dhe thellesi 46.00 ml.

 

Ndertim pilotash ne objektin "Ndertim Rruga By-Pass-Plepa-Kavaje-Rrogozhine
Ndertim  pilotash ne objektin "Ndertim Rruga By-Pass-Plepa-Kavaje-Rrogozhine, Loti 8 me diameter 1200 mm dhe thellesi 18 - 20 ml.

 

Ndertim pilotash ne objektin godine banimi dhe sherbimesh ne zonen Uji i Ftohte
Ndertim  pilotash ne objektin godine banimi dhe sherbimesh  ne zonen Uji i Ftohte, Vlore me diameter 600 dhe 800 mm dhe thellesi 10 dhe12 ml

 

Ndertim pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize”
Ndertim  pilotash ne objektin “Rruga e Brarit – Hyrje Tuneli Qafe Murrize” per ura dhe mure mbajtese me diameter 1000 dhe 1200 mm dhe thellesi  10, 12 dhe 14 ml.

 

Ndertim pilotash me kafshim per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne Rrugen “Jordan Misja”
Ndertim  pilotash me kafshim  per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne Rrugen “Jordan Misja” Tirane me diameter 600 dhe 800 mm dhe thellesi 12 ml.

 

Punime me pilota per objektin “Kompleksi i Vilave” me vendodhje ne Sauk
Punime me pilota  per objektin “Kompleksi i Vilave” me vendodhje ne Sauk, Komuna Farke Tirane me diameter 700 dhe 800 mm dhe thellesi 8, 10 dhe 12 ml.

 

Punime me pilota per objektin residence banimi me vendodhje ne Kodrat e Liqenit
Punime me pilota  per objektin residence banimi me vendodhje ne Kodrat e Liqenit, Komuna Farke Tirane me diameter 600 mm dhe thellesi 10 ml.

 

Punime me pilota per objektin “Universitet Privat” me vendodhje ne Lunder
Punime me pilota  per objektin “Universitet Privat” me vendodhje ne Lunder, Komuna Farke Tirane me diameter 600 mm dhe thellesi 15 ml.

 

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh afer murit te kopeshtit Botanik
Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh afer murit te kopeshtit Botanik, me diameter 600 mm dhe thellesi 12 ml.

 

Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne kodren e diellit
Ndertim pilotash per objektin godine banimi dhe sherbimesh ne kodren e diellit, Komuna Farke, Tirane. Diametri i tyre ishte 700 dhe 800 mm dhe thellesi 12 ml.

 

U kryen punime me pilota per bazamentin e kullave te aeroportit te Rinasit
U kryen punime me pilota per bazamentin e kullave te aeroportit te Rinasit me diameter 800 mm dhe thellesi 17 ml.

 

Godine Banimi dhe sherbimesh ne qytetin e Vlores
Godine Banimi dhe sherbimesh ne qytetin e Vlores. Objekt i ndertuar me pilota me diameter  900 mm dhe thellesi 11 ml.

 

Punime me pilota per ndertimin e urave ne rrugen “Kukes-Morine”
Punime me pilota per ndertimin e urave ne rrugen “Kukes-Morine” ne zonen e quajtur Viadukti, km 13+450, me diameteri  1200 mm dhe thellesi 20 ml.

 

U kryhen punime sipas kontrates per hapje pilotash ne rrugen Qukes-Qafe Plloce
U kryhen punime sipas kontrates per hapje pilotash ne rrugen Qukes-Qafe Plloce, Loti 1, nenkontraktor i kompanise Salillari; Ndertim pilotash per rrugen Qukes-Qafe Plloce, pjese e Lotit 1, me  diameter 1200 mm me thellesi 20 ml.

 

Ndertim pilotash tek objekti ne Komunen Farke
Ndertim pilotash tek objekti ne Komunen Farke, afer Liqenit, Tirane me dy kate parkim nentokesor me diameter 800 mm dhe me thellesi 12-14 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne Komunen Farke
Godine banimi dhe sherbimesh ne Komunen Farke, afer Liqenit.
         
 
 
Ndertim pilotash per rrugen dytesore Durres – Kavaje – Rrogozhine
Ndertim pilotash per rrugen dytesore Durres – Kavaje – Rrogozhine, korridori i 8 me   diameter 1200 mm me thellesi 18 ml, ne segmentin prane Malit te Robit.
         
 
 
U kryhen punime sipas kontrates shtese per hapje pilotash ne rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine
U kryhen punime sipas kontrates shtese per hapje pilotash ne rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine, korridori i 8 (nenkontraktor i kompanive perkatesisht Kirsberger dhe Salillari)
         
 
 
U kryhen punime per hapje pilotash ne objektin “Ndertim ure ne Gjader te Lezhes”
U kryhen punime per hapje pilotash ne objektin “Ndertim ure ne Gjader te Lezhes” me diameter 1100 mm me kemishim, thellesi 31 ml.
         
 
 
Punime per hapje pilotash ne objektin “Ndertim ure tek “4 rruget e Shijakut”
Punime per hapje pilotash ne objektin “Ndertim ure tek “4 rruget e Shijakut”,   me diameter 1200 mm, me kemishim,  thellesia 22 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbime 5-7-9 kate dhe 2 kate parking nen toke, zona e Freskut, Qesarak, Tirane
Godine banimi dhe sherbime 5-7-9 kate dhe 2 kate parking nen toke, zona e Freskut, Qesarak, Tirane; Ndertim pilotash  me diameter 600 mm  dhe me thellesi 14.5 ml dhe me siperfaqe ndertimi 1800 m2.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbime 2,3,6,7,8 dhe 9 kate dhe 2 kate parking nen toke
Godine banimi dhe sherbime 2,3,6,7,8 dhe 9 kate dhe 2 kate parking nen toke, rruga "Andon Zako Cajupi", Tirane; Ndertim pilotash me dy kate parkim nentokesor me diameter 700 mm dhe me thellesi 14
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh 5-7 kate dhe 2 kate parking nen toke
Godine banimi dhe sherbimesh 5-7 kate dhe 2 kate parking nen toke, rruga "Mujo Ulqinaku", Tirane punime pilotash per parkim nentokesor me diameter 700 mm dhe me thellesi 15 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbime 5-7-9 kate dhe 2 kate parking nen toke
Godine banimi dhe sherbime 5-7-9 kate dhe 2 kate parking nen toke, Rruga "Qemal Stafa" Ndertim pilotash tek objekti ne Rrugen "Qemal Stafa" me dy kate parkim nentokesor me diameter 600 mm dhe me thellesi 14.5 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh, Linz, Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh, Linz, Tirane; punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate, me diameter 800 mm dhe me thellesi 20 ml.
         
 
 
Ndertim pilotash per rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine
Ndertim pilotash per rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine,korridori i 8, per kembe ure,  me diameter 1200 mm dhe me thellesi 18 ml, ne segmentin prane Malit te Robit.
         
 
 
Hapje pilotash ne rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine
Hapje pilotash ne rrugen Durres – Kavaje – Rrogozhine, korridori i 8, per kembe ure, me diameter 1200 mm dhe thellesi 18 ml.
         
 
 
Hapje pilotash ne rrugen Fier – Levan – Vlore;
Hapje pilotash ne rrugen Fier – Levan – Vlore; Ndertim pilotash per rrugen Fier – Levan – Vlore  me diameter 1200 mm me thellesi 28 ml, ne segmentin e Ferrasit prane lumit te Vjoses.
         
 
 
Perforcim terreni nga rreshqitja tek Kodra e Diellit
Perforcim terreni  nga rreshqitja tek Kodra e Diellit, komuna Farke, Tirane; punime me pilota per perforcim terreni, me diameter 600 mm dhe me thellesi    12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh tek Kodra e Diellit
Godine banimi dhe sherbimesh tek Kodra e Diellit, komuna Farke, Tirane; punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate me diameter 600 mm dhe me thellesi 12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne Selite prane kishes Eleonor
Godine banimi dhe sherbimesh ne Selite prane kishes Eleonor, Tirane; punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate me diameter 600 mm dhe me thellesi 12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Themistokli Germenji”
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Themistokli Germenji”, mbrapa radio - televizionit shqiptar, Tirane; punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate me me diameter 600 mm dhe me thellesi 12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Vaso Pasha”
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen “Vaso Pasha”, mbrapa fakultetit Juridik Tirane; punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate me diameter 600 mm dhe me thellesi 12 ml
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen e thesarit, Qesarak, Tirane
Punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate, me diameter 600 mm dhe me thellesi 12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen e Dajtit
Godine banimi dhe sherbimesh ne rrugen e Dajtit perballe bar – restorant  “Fresku”, Tirane. Punime pilotash per parkim nentokesor me dy kate, me diameter 600 mm, thellesi 12 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh ne lagjen Kombinat, Tirane
Pilotat tek objekti ne lagjen Kombinat, Tirane dy kate parkim nentokesor me diameter 800 mm dhe me thellesi 14 ml.
         
 
 
Godine banimi dhe sherbimesh tek Kisha Katolike Tirane
Punime me pilota tek objekti me dy kate parkim nentokesor me diameter 800 mm dhe me thellesi 14 ml.

 

Ndertimi i Ures se Bunes, Shkoder me pilota me diameter 1200, me thellesi 15ml.
Ndertimi i Ures  se Bunes, Shkoder me pilota me diameter 1200, me thellesi 15ml. 

 

Ndertimi i urave ne Autostraden Durres – Kukes – Morine
Pilotat e lotit te pare ne autostraden Durres – Kukes – Morine, me diameter 1200 mm, me thellesi 16 ml.

 

Ndertimi i Urave ne aksin e rruges Velipoje – Shkoder
Pilotat e Urave ne aksin e rruges Velipoje – Shkoder me diameter 1200 mm me thellesi 16 ml.

 

Ndertimi i Ures mbi lumin Osum ne Berat
Pilotat e Ures mbi lumin Osum me diameter 1200 mm me thellesi 17 ml.

 

Ndertimi i Ures Fushe-Milot
Pilotat e Ures Fushe Milot me diameter 1200 mm me thellesi 17 ml.

 

Ndertim i ures tek Mbikalimi Milot
Pilotat e mbikalimit Milot me diameter 1200 mm, me thellesi 18 ml

 

Ndertim i ures mbi lumin Lane, Tirane
Pilotat mbi lumin Lane me diameter 1200 mm prane Taivanit me thellesi 14ml.

 

Ndertim i Ures Bardanesh ne Elbasan
Pilotat per ndertimin e ures ne Bradashesh ne Elbasan me diameter 1200 mm, thellesi 43ml.

 

Varrezat ne Pogradec
Pilotat per frenimin e rreshqitjes se varezave Pogradec me diameter 1300 mm me thellesi 15 ml, dhe disa pilota shkonin edhe 18 ml.

 

Ambasada Amerikane
Objekt i ndertuar me pilota funksionale me diameter ekstra te ndryshem nga 900 mm deri ne 1500 mm, me  thellesi nga 12 ml deri ne 15ml.

 

Godine banimi dhe sherbimesh ngjitur me hotel Ballkan
Objekt me 2 kate parkim nentokesor me pilota me diameter 800 mm, thellesia 12 ml.

 

Godine banimi dhe sherbimesh tek rruga “Muhamet Gjollesha”
Objekt me 2 kate parkim nentokesor me pilota me diameter 800 mm, thellesia 12 ml.

 

Godine banimi dhe sherbimesh tek Kinema 17 Nentori
Objekt me 2 kate parkim nentokesor me pilota me diameter 700 mm, thellesia 12 ml.

Video

Bashkepunetoret

LEAL – CSE SH.P.K
ATELIER – 4 SH.P.K
ALTEA  SH.P.K
GLEEDS – International Construction Consulants
ALB BUILDING SH.P.K
SALILLARI SH.P.K
KIRCHBERGER SH.P.K
ALPINE BAU GMBH SH.P.K
VEGA – GROUP SH.P.K
GENER – 2 SH.P.K  
MANE TCI SH.P.K  
MT CONSTRUCTION SH.P.K
AGIKONS SH.P.K
CURRI SH.P.K
ALB-STAR SH.P.K
GJIKURIA SH.P.K
A.G.B.E.S KONSRUCION SH.p.k
ARIFAJ SH.P.K.
ROYAL SH.P.K ( PRISHTINE)
COPRI-AKTOR
ARLIS NDERTIM SH.P.K
SULOVA NDERTIM SH.P.K
INVESTIM KONSTRUKSION GRAPSH SH.P.K
ALBAVIA SH.P.K
EURONDERTIM 2000 SH.P.K
EUROCOL SH.P.K
BIFFER & CO SH.P.K
PREVE CONSTRUZIONI
SCT – LUBJANA SH.P.K
2NK GROUP SH.P.K
BALLO SH.P.K
PIENVIS SH.P.K
SHTATORI 90 SH.P.K
A.N.K SH.P.K
LORENA SH.P.K
FERAR SH.P.K
TA-DIN SH.P.K
 GEGA- G SH.P.K
KEVIN CONSTRUKSION SH.P.K
FUSHA SH.P.K
EUROGROUP THEMELE SPECIALE SH.P.K